Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Pas mus TV irgi fonas, bet dieną dažniausiai įsijungiu MCM - prancūziškos muzikytės paklausyt, padainuot, o ir mažius dievina pora "gabalų" biggrin.gif . Kai vyro nebūna arba būna užsiėmęs, žiūriu TV5 - žiauriai mėgstu kokį neblogą prancūzišką filmą pažiūrėt, o ir taip visokių įdomių laidų yra.
Be interneto tai jau tikrai niekaip negalėčiau gyvent ax.gif
Atsakyti
Man patinka ziureti zinias, kokia viena kita laida, kartais gera filma (neturim video ir kompo namie), nu reikia to daikto, bet neapkenciu ir pas mus nebuna taip, kad TV- vietoj baldo ar kito kokio butino daikto+visada ijungtas "kad linksmiau butu". Taip galima isdurneti nuo to garso...
Atsakyti
1.5 metu taip pat neturejome TV, veliau nupirkome vaikui ziureti videofilmus, na cia ir prisidejo animaciniai TV filmai bei zinios.. I klausima, ar galetume vel buti be TV, atsakyciau teigiamai.. Yra labai daug ko veikti ir be TV..
Atsakyti
Oho, kiek nemazai gyvenanciu/ar gyvenusiu be tv. Stebiuosi nuosirdziai. As tai labai noreciau pabandyti taip gyventi, tik kad bendraminciu nerandu.. Todel ir uzvedziau tokia tema, tikedamasi bent virtualaus palaikymo ir pasitenkinimo 4u.gif
Atsakyti
Yra buvę taip, kad kažkiek laiko be Tv sėdėjau - ir nieko. Pasileidi muzikos, atrandi kitokių įdomių darbų ir net nepajauti, kad kažko trūksta 4u.gif
Atsakyti
Galeciau be teliko. Ir vyras galetu.
Zinias per radija galima pasiklausyti, o visokius filmus vyras per kompa ziuri.
O as isvis nemegstu filmu ziureti ar siaip kokiu laidu - tv man dazniausiai tik laiko gaisimas.

Siaip dazniausiai tv isijungiu rytas- ziuriu ryto ratas, ar tai labas rytas, na, tiksliau ne ziuriu, o klausau. O vakare - tai jau kai i lova atsigulu- tai discovery ar pan pasiziuriu.

Atsakyti
QUOTE(Nedurna @ 2005 04 09, 15:13)
Ar galetumet gyventi namuose, kuriuose nera tv? Gal turite tokiu pazistamu, o gal butent taip ir patys gyvenate? Jei taip, kodel? Ka veikiate "ilgais ziemos vakarais"?
Padiskutuokim 4u.gif

aš taip gyvenau studentaudama - be teliko. Klausydavau radiją (buvo tie geri laikai, kai M-1 dar plepėdavo Livutė su Asta biggrin.gif), skaitydavau knygas, tiesą sakant ir netrūkdavo. O dabar TV tai kaip koks "drugs'as" - jei esu tam pačiam kambary, negaliu neįsijungt, net jei ir nežiūriu - bile tik šnekėtų... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aite: 17 balandžio 2005 - 18:55
As turbut negaleciau be tv, pas mus namie ju 4. Ryta kai pusryciauju visada isijungiu, vakare vel kai einu miegot tai visada ijungtas, dazniausiai ir uzmiegu prie tv.
Atsakyti
Tikrai ishgyvenciau be teliko.Paskutiniu metu visiskai jo neziuriu,daugiau radijo klausausi,vakarais kokia knyga nutveriu . Va be kompo tai man sunku butu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asilisa: 19 balandžio 2005 - 19:29
Nu matot kas gaunasi: kas neziuri TV, ziuri kompa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Atsakyti
Aš be teliko gyvenau porą metų. Ir nieko. Paskui net neišeidavo jo žiūrėti, niekaip dėmesio neišeidavo išlaikyti biggrin.gif Paskutiniu metu irgi gal porą valandų per savaitę tik žiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2005 04 20, 11:31)
Nu matot kas gaunasi: kas neziuri TV, ziuri kompa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pritariu.Ir pati teliko nebežiūriu, nes kompas įdomiau.Kartais įsijungiu televizoriu tipo žiūrėsiu ir po minutės jau sėdžiu prie kompo.
Atsakyti