Mano bernai "damušė" TV,savaitę gyvenam be jo.Aš pripratus žinias pažiūrėti,tai įsijungiu LNK transliaciją per radiją-kaip kitaip neatsilikti nuo pasaulio ir žinoti,ką nusprendė Europos teismas dėl Pakso ar kad prokuroras Kliunka atsistatydino. Kažkada,kai vyresnieji vaikai buvo maži,sąmoningai gyvenom be TV ir be radijo.Tai po poros metų pasijutau kaip iš Mėnulio iškritusi ir truputį nuo pasaulio kasdienybės atšokusi.Vis vien man reikia nors žinias paklausyti.O tai mano ex buvo sumastęs neklausyti "neigiamos informacijos" per žiniasklaidos priemones. Kad tos neigiamos info daug ,sutinku,bet gali tada išjungti garsą,kaip padariau sausio 1,klausydama 8 valandos ryto žinias:įjungiu LR,o ten šneka :kiek žmonių sušalo,užsimušė ar sudegė per Naujųjų naktį.Vietoj to ,kad pasveikintų žmones su Naujais,kokį įdomų reportažą paruoštų,kaip padarė "Radijo Svoboda"-apie Naujuosius,apie Kalėdų senelius skirtingose pasaulio šalyse.Tada malonu ir klausyti
Neturim TV jau dvejus metus. Nes... pamatem, kad jo neziurim , tai kam ismetinet pinigus uz licencija ( o ji UK kainuoja gana solidzia sumele). o ka veikiam ziemos vakarais? ogi skaitom knygas, zurnalus... ziurim filmus per kompa... zaidziam Scrabble ( gavom per vestuves dovanu ).... zodziu, "kalbancios dezes" visai nepasigendam
Turiu tv, bet pastaruoju metu beveik nežiūriu, įsijungiu tik kartais vakare, serialą ar filmą pažiūrėti. Tikrai galėčiau be jo išsiversti, nes turiu internetą ir galiu ką tik noriu čia pažiūrėti, be jokių reklamų ir atsibodusių teliko veidų