Kas naujo siame fronte? Gal atsirado daugiau "beteleviziniu" supermamu?
O kodėl čia tokie palyginimai? Frontas?

QUOTE(Nedurna @ 2005 09 16, 22:12)
Kas naujo siame fronte? Gal atsirado daugiau "beteleviziniu" supermamu?
Atvirkščiai, sumažėjo. Nusipirkau televizorių, didelį. Dabar kad žiūrėsiu vaizdajuostes

As prisijungiu
kazkada galvojau kad be teliko niekaip neisgyvenciau
visgi niekada nesakyk niekada.. isgyvenau ir visai normaliai.. gristu pas tevus tai nei nesinori jo jungti.. seip namie yra vienas tv, tai is didelio reikalo nuejus pasiziuriu, bet i savaite koki karta kita, nebetrauke kazkaip kaip kad anksciau telikas buvo visas gyvenimas, ir nesupratau tu zmoniu kurie ji turi bet visiskai neziuri

negaleciau be televizoriaus,na gal kokias kelias dienas,bet....sunkiai.

QUOTE(vilmike @ 2005 09 17, 00:02)
man tai tv pakeite internetas

Mes gyvenam taip kaip foxeno šeima. Sąmoningai neturime teliko. Daug kas siūlo padovanoti, nes neįsivaizduoja kaip taip galima 
Man baisu būna kai nuvažiuojam pas uošvius pvz, į kokį gimtadienį, visi susėda prie stalo ir telikas kartu burzgia. Nu visi sėdi aplink stalą, o toj pusėj kur telikas - tarpas paliktas, nu kaip tikras šeimos narys turi savo vietą
Na aš kartais užsimanau kad man kas smegenis papudrintų.. na kad taip įstatyt buką žvilgsnį į ekraną ir tau tik bruka bruka info į smegenis, visur tik dalyvauju, tiek daug pamatau, sužinau visas pasaulio naujienas.. Pažiūriu kaip visi draugai gyvena, nu ten kokio baro dalyviai, namo dar, va kiti draugeliai į žvaigždes bolotiruojasi
O atsikeli nuo sofos išsunktas išsunktas. Mūsų pasirinkimas yra daugiau gyvo dėmesio skirti viens kitam, draugams, knygoms ir pan. Kažkaip retai būna kad neturėtume ką veikt, o jei būna tai einu į SM

Man baisu būna kai nuvažiuojam pas uošvius pvz, į kokį gimtadienį, visi susėda prie stalo ir telikas kartu burzgia. Nu visi sėdi aplink stalą, o toj pusėj kur telikas - tarpas paliktas, nu kaip tikras šeimos narys turi savo vietą

Na aš kartais užsimanau kad man kas smegenis papudrintų.. na kad taip įstatyt buką žvilgsnį į ekraną ir tau tik bruka bruka info į smegenis, visur tik dalyvauju, tiek daug pamatau, sužinau visas pasaulio naujienas.. Pažiūriu kaip visi draugai gyvena, nu ten kokio baro dalyviai, namo dar, va kiti draugeliai į žvaigždes bolotiruojasi

O atsikeli nuo sofos išsunktas išsunktas. Mūsų pasirinkimas yra daugiau gyvo dėmesio skirti viens kitam, draugams, knygoms ir pan. Kažkaip retai būna kad neturėtume ką veikt, o jei būna tai einu į SM

man irgi telikas ne butinybe. va be interneto butu liudniau
apie menesi gyvenom be teliko -remontai, TV suvyniotas ir nugrustas i kampa, tai visai nepasigedau

Aš asmeniškai teliko irgi neturiu
Netrūksta visiškai, kažkaip pradžioj lyg ir buvo diskomfortas, o dabar
Tai dabar esu labai neįdomi pašnekovė bendradarbėms
tos mėgsta papliotkint apie visokius realybės šou (dabar kažkokias žvaigždes ten rodo, operacijas daro ar ką ten
), o aš "ne v kurse diela"
Na, kokį krepšinį ar filmą fainesnį tai nubėgu pas kaimyną pavėpsot, jai būna galimybės
Bet tai būna nedažnai.

Na, kokį krepšinį ar filmą fainesnį tai nubėgu pas kaimyną pavėpsot, jai būna galimybės

QUOTE(liniokas @ 2005 09 17, 16:24)
Tai dabar esu labai neįdomi pašnekovė bendradarbėms
tos mėgsta papliotkint apie visokius realybės šou (dabar kažkokias žvaigždes ten rodo, operacijas daro ar ką ten
), o aš "ne v kurse diela"

Va va, man irgi tapati problema

kai bobulės darbe aptarinėja kokį real show tai aš tik mandagiai palinkčioju galva

O aš niekaip dar negaliu priprasti, kad jau turiu televizorių, kad reikia sekti laiką, todėl viską, ką numatau pasižiūrėti, pražioplinu