Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Kas naujo siame fronte? Gal atsirado daugiau "beteleviziniu" supermamu?
Atsakyti
O kodėl čia tokie palyginimai? Frontas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedurna @ 2005 09 16, 22:12)
Kas naujo siame fronte? Gal atsirado daugiau "beteleviziniu" supermamu?

Atvirkščiai, sumažėjo. Nusipirkau televizorių, didelį. Dabar kad žiūrėsiu vaizdajuostes biggrin.gif
Atsakyti
As prisijungiu 4u.gif kazkada galvojau kad be teliko niekaip neisgyvenciau schmoll.gif visgi niekada nesakyk niekada.. isgyvenau ir visai normaliai.. gristu pas tevus tai nei nesinori jo jungti.. seip namie yra vienas tv, tai is didelio reikalo nuejus pasiziuriu, bet i savaite koki karta kita, nebetrauke kazkaip kaip kad anksciau telikas buvo visas gyvenimas, ir nesupratau tu zmoniu kurie ji turi bet visiskai neziuri blink.gif
Atsakyti
negaleciau be televizoriaus,na gal kokias kelias dienas,bet....sunkiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2005 09 17, 00:02)
negaleciau be televizoriaus,na gal kokias kelias dienas,bet....sunkiai. smile.gif

man tai tv pakeite internetas biggrin.gif
Atsakyti
Mes gyvenam taip kaip foxeno šeima. Sąmoningai neturime teliko. Daug kas siūlo padovanoti, nes neįsivaizduoja kaip taip galima smile.gif
Man baisu būna kai nuvažiuojam pas uošvius pvz, į kokį gimtadienį, visi susėda prie stalo ir telikas kartu burzgia. Nu visi sėdi aplink stalą, o toj pusėj kur telikas - tarpas paliktas, nu kaip tikras šeimos narys turi savo vietą g.gif
Na aš kartais užsimanau kad man kas smegenis papudrintų.. na kad taip įstatyt buką žvilgsnį į ekraną ir tau tik bruka bruka info į smegenis, visur tik dalyvauju, tiek daug pamatau, sužinau visas pasaulio naujienas.. Pažiūriu kaip visi draugai gyvena, nu ten kokio baro dalyviai, namo dar, va kiti draugeliai į žvaigždes bolotiruojasi smile.gif
O atsikeli nuo sofos išsunktas išsunktas. Mūsų pasirinkimas yra daugiau gyvo dėmesio skirti viens kitam, draugams, knygoms ir pan. Kažkaip retai būna kad neturėtume ką veikt, o jei būna tai einu į SM biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai kartais net norėčiau, kad nebūtų namie TV. Per daug jo žiūriu... Užtektų TV su DVD - tik filmams žiūrėti.

Bet užtat per atostogas, t.y. kai važiuojam prie jūros ar kur, jokio TV! ir nepasiilgstu. bet kai namie stovi, atsispirti negaliu, vis įsijungiu.
Atsakyti
man irgi telikas ne butinybe. va be interneto butu liudniau schmoll.gif apie menesi gyvenom be teliko -remontai, TV suvyniotas ir nugrustas i kampa, tai visai nepasigedau biggrin.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai teliko irgi neturiu ax.gif Netrūksta visiškai, kažkaip pradžioj lyg ir buvo diskomfortas, o dabar schmoll.gif Tai dabar esu labai neįdomi pašnekovė bendradarbėms tongue.gif tos mėgsta papliotkint apie visokius realybės šou (dabar kažkokias žvaigždes ten rodo, operacijas daro ar ką ten blush2.gif ), o aš "ne v kurse diela" biggrin.gif
Na, kokį krepšinį ar filmą fainesnį tai nubėgu pas kaimyną pavėpsot, jai būna galimybės ax.gif Bet tai būna nedažnai.
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 09 17, 16:24)
Tai dabar esu labai neįdomi pašnekovė bendradarbėms tongue.gif tos mėgsta papliotkint apie visokius realybės šou (dabar kažkokias žvaigždes ten rodo, operacijas daro ar ką ten blush2.gif ), o aš "ne v kurse diela" biggrin.gif

Va va, man irgi tapati problema biggrin.gif
kai bobulės darbe aptarinėja kokį real show tai aš tik mandagiai palinkčioju galva biggrin.gif
Atsakyti
O aš niekaip dar negaliu priprasti, kad jau turiu televizorių, kad reikia sekti laiką, todėl viską, ką numatau pasižiūrėti, pražioplinu doh.gif
Atsakyti