Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

QUOTE(laTulipe @ 2009 08 29, 13:31)
Laisvai smile.gif svarbu, tik kad kompiuteris su internetu būtų.

drinks_cheers.gif
Pas mus tas pats. Mano vyras isvis neziuri TV. Su pasauliu draugaujame per interneta smile.gif
Atsakyti
man kažkaip atrodo, kad turint kompiuterį ir internetą tv tai tik nereikalingas dulkes renkantis objektas.

4 metus neturiu tv, ir nepasigendu.
įdomius serialus ir filmus atsisiunčiu, dar smagiau, be reklamos ir galiu žiūrėt kada noriu ir kaip noriu. taip pat neriboja jokie programų tinkleliai.
sporto rungtynes žiūrim arba online, arba pas draugus.

Atsakyti
o as rutbus isproteciau doh.gif as be TV gyvent negaliu cia kaip lyga lotuliukas.gif
Atsakyti
Labiau gyvent negaleciu be kompo lotuliukas.gif bet ir TV lab reikalingas, ypac vakarais pries miegeli cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriecka @ 2009 10 06, 14:58)
Labiau gyvent negaleciu be kompo  lotuliukas.gif  bet ir TV lab reikalingas, ypac vakarais pries miegeli  cool.gif

prieš miegą tai jėga ką nors žiūrėt.
mane labai migdo pretendentas dabar smile.gif
atsisiunčiau visus 4 sezonus, tai pusę jau pramiegojau

jei neturi galimybės visokio gėrio siųstis iš linkomanijos bei kt. torrentų, tai suprantu, kad tv yra reikalingas daiktas smile.gif
Atsakyti
Per TV žiūriu tik "Labo ryto" žinias ir orus. Serialus ir filmus - per kompą.
Atsakyti
Aš jau trys metai visiškai nieko per tv nežiūriu schmoll.gif draugas kartais žinias įsijungia ir kokį discovery pažiopso, o aš visai nieko. Ir žinokit džiaugiuosi, kad nekišo visokio šlamšto į galvą, nes ten nieko gero nerodo, beprasmės laidos, kvaili realybės šou ir seni filmai. Viską ką reikia susirandu internete,, taip, kad tik džiaugčiausi jei kas televizorių iš namų išnešdintų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 06 24, 23:23)
Aš jau trys metai visiškai nieko per tv nežiūriu  schmoll.gif draugas kartais žinias įsijungia ir kokį discovery pažiopso, o aš visai nieko. Ir žinokit džiaugiuosi, kad nekišo visokio šlamšto į galvą, nes ten nieko gero nerodo, beprasmės laidos, kvaili realybės šou ir seni filmai. Viską ką reikia susirandu internete,, taip, kad tik džiaugčiausi jei kas televizorių iš namų išnešdintų  ax.gif

drinks_cheers.gif Visiškai pritariu. Yra, bet nenaudojamas jau labai daug laiko, ir visai nepasigesčiau, jei dingtų vieną dieną. biggrin.gif
Atsakyti
islipus is lovos isijungiu, o eidama miegot isjungiu ax.gif
Atsakyti
pas mane tv sugedo, tik LRT rodo, tai žiūriu internete laidas, lietuviškus serialus, kartais trunka vakarais, kai neturiu ką veikti, pas mane bėda, jog internetas ribotas bei lėtas, todėl negaliu atsisiųsti serialų, labai norėčiau juos pažiūrėti, tik lietuviškus, va gal dėl to ir trūksta tv.
Atsakyti
TV - thumbup.gif
Atsakyti
7 m. be jo... fantastika biggrin.gif
Atsakyti