puikiausiai galeciau gyventi be TV. Tai tik laiko gaisimas. Visa diena su mazaja namie prabunam ir neisijungiam. Bet vat vyras mano nei vieno vakaro neiskestu be tv. Augau seimoj, kur visas laisvalaikis buvo spoksojimas i ekrana. Meginimai tiesiog pasikalbeti su namiskiais baigdavosi manes nutildymu, nes gi trukdau telika ziureti
veliau mano meginimai liovesi ir mano tevai nieko nebezinojo apie mano gyvenima.
Greitai kraustomes i naujus namus. Ten visom savo isgalem bandysiu "nutraukti" vyra nuo tv.
Greitai kraustomes i naujus namus. Ten visom savo isgalem bandysiu "nutraukti" vyra nuo tv.
Manau, kad galėčiau. Buvau 3 dienas išgyvenus be televizoriaus ir be interneto, ir visai nesunku buvo, bet manau čia taip dėl to, nes veiklos netrūko.
jau gerus 4 metus gyvenu be tv
stovi namie vienas tai močiutė "duokim garo" pažiūri ir viskas
niekam jo nereikia
ką išvis jūs ten randat žiūrėti?
Tikrai galeciau, nes pas mane per tv dazniausiai rodo muzikinius kanalus. Kiekvienais metais tv vis labiau degraduoja ir nelieka nieko protingo. Televizorius pamazu ima atlikti tik aksesuaro vaidmeni.
Jeigu susitvarkyčiau interneto planą ir kompo ūžimą, tai turbūt galėčiau, nors gal ir ne. Filmus patogiau per TV žiūrėt, žinios praverčia, olimpiados, koncertai...Nors gerai pritaikius galima būtų ir tik su kompiuteriu išsiverst
Laisvai.
Aš ir taip TV beveik nežiūriu.
Laisvai
svarbu, tik kad kompiuteris su internetu būtų.