Įkraunama...
Įkraunama...

Namuose nėra TV

Dabar mano gyvenime yra toks etapas, kad gyvenu be tv ir nieko savaitgali grizus namo atsimegauju juo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
neeee negaleciau tv ziureti tik savaitgali juk taip gera grizusi issijunkti tv ,arba pries miega paziureti kazka wub.gif
Atsakyti
Galėčiau didis.gif
Atsakyti
Kai studijavau, kazkur puse metu ir as tv neturejau. Nu isgyvenau, nebuvo sunku. Bet dabar nezinau ar galeciau. Gal prisitaikyciau. Bet telikas geras dalykas, neneigsiu smile.gif
Atsakyti
puikiausiai galeciau gyventi be TV. Tai tik laiko gaisimas. Visa diena su mazaja namie prabunam ir neisijungiam. Bet vat vyras mano nei vieno vakaro neiskestu be tv. Augau seimoj, kur visas laisvalaikis buvo spoksojimas i ekrana. Meginimai tiesiog pasikalbeti su namiskiais baigdavosi manes nutildymu, nes gi trukdau telika ziureti sad.gif veliau mano meginimai liovesi ir mano tevai nieko nebezinojo apie mano gyvenima.
Greitai kraustomes i naujus namus. Ten visom savo isgalem bandysiu "nutraukti" vyra nuo tv.
Atsakyti
Manau, kad galėčiau. Buvau 3 dienas išgyvenus be televizoriaus ir be interneto, ir visai nesunku buvo, bet manau čia taip dėl to, nes veiklos netrūko. ax.gif
Atsakyti
jau gerus 4 metus gyvenu be tv irnesakyk.gif stovi namie vienas tai močiutė "duokim garo" pažiūri ir viskas lotuliukas.gif niekam jo nereikia irnesakyk.gif ką išvis jūs ten randat žiūrėti?
Atsakyti
Tikrai galeciau, nes pas mane per tv dazniausiai rodo muzikinius kanalus. Kiekvienais metais tv vis labiau degraduoja ir nelieka nieko protingo. Televizorius pamazu ima atlikti tik aksesuaro vaidmeni.
Atsakyti
Jeigu susitvarkyčiau interneto planą ir kompo ūžimą, tai turbūt galėčiau, nors gal ir ne. Filmus patogiau per TV žiūrėt, žinios praverčia, olimpiados, koncertai...Nors gerai pritaikius galima būtų ir tik su kompiuteriu išsiverst blush2.gif
Atsakyti
Laisvai. biggrin.gif Aš ir taip TV beveik nežiūriu.
Atsakyti
aš tv žiūriu kai valgau blush2.gif nu tv kaip fonas virtuvėj eina ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Laisvai smile.gif svarbu, tik kad kompiuteris su internetu būtų.
Atsakyti