Įkraunama...
Įkraunama...

žindanti mamytė ir SOLIARIUMAS?

na as irgi kai maitinau norejau eiti i soliariuma, bet nedrisau, nes buvau girdejus, kad kenkia krutinei, nors kas ten zino, kaip ten butu buve g.gif
o dabar atejo pavasaris, tai balkone pasideginu, doh.gif aisku niekas nemato, nes nuosalioj vietoj gyvenam! ax.gif smile.gif
Atsakyti
Yra panasi tema apie soliariumus zindymo skyrelyje, tai paskaicius rodos ir nieko blogo g.gif , netgi viena mama rase kad UV skatina laktacija blink.gif . Na jeigu aisku tai tiesa, tai sakyciau netgi gerai rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi einu i soleriuma, dar tik 3 men nepilnai mano mazei ir as po cezario bet gydytoja leido. zinoma ne per daznai. visas blogumas tame kad gali atsirasti pigmentiniu demiu blink.gif
Atsakyti
Aš irgi eidavau į soliariumą, tik krūtinę užsidengdavau. Gydytoja sakė kas su saiku viskas gerai.
Atsakyti
bigsmile.gif sveikutės ,maitinu ir soleriumas tikrai man nepakenkė. ax.gif tik juokauju ,kad truputy bus pienukas šiltesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai kartą per savaitę nuvažiuoju į soliariumą ir kol kas jokių blogumų nepastebėjau.
Atsakyti
as irgi einu i soliariuma,tik pries maitindama butinai nusiplaunu krutines,kad nebutu pasalinio kvapo ir skonio.
Atsakyti
Ar galima degintis soliariumuose maitinančiai mamytei? g.gif
Atsakyti
O aš deginaus ax.gif ir nieko. Šiaip, Garbanele, yra jau ne viena tokia tema, paieškok, rasi daugiau pasisakymų, paaiškinimų. Be to, skaičiau ir gydytojos pasisakymą - ji rašė, kad nieko blogo.
Atsakyti
Maitindama vaikščiojau į soliariumą ir lyg nieko blogo neatsitiko. Tik gal kiek oda jautresnė tuo metu buvo, greičiau įdegdavo raudonai (paskui, aišku, paruduodavo)
Atsakyti
Žurnale "Tavo vaikas" buvo gydytojos komentaras, kad saikingai soliariumas nekenkia. Kaip ir viską darant, degintis reikia su protu. Geriau dažniau, bet trumpiau, nesiekti iš karto iš blyškiaveidės pasidaryti mulate biggrin.gif
Ir pati ruošiuosi artimiausiu laiku palisti po dirbtine saule 5 minutem. Ne dėl įdegio, o dėl nuotaikos praskaidrinimo tokiu bjauriu oru. cool.gif
Atsakyti
"Po gimdymo" siame forume, temos apie soliariuma neradau, todel ir uzklausiau.
O kaip tada suprasti ar besideginancios mamos organizme neprisigamins papildomai vit.D? Kadangi mazylis ir taip gauna papildomai gerti sio vit. lasiuku. Nes kiek skaiciau tai tik is spinduliu, per oda, zmogus gauna vit. D. O daktare minejo, kad mazyliui padauginti sio vit. jokiu budu negalima, geriau maziau, nei per daug. g.gif
Ka manote? blink.gif
Atsakyti