kol kas ne
Vairuoju 9 metus, bet baudos dar negavau
QUOTE(Abai @ 2008 10 20, 12:06)
turbut bais atsargiai viska darai
as viena karta gavau uz greicio virsijima, kita karta - sustojau neleistinoje vietoje (o taip reikejo... ir cia prisistate mentai...
Esu
Uz greicio virsijima
QUOTE(angelgirl @ 2008 10 24, 19:15)
mano stazas 12 metu, pries kokius 5 metus uz avarija
dar neteko, bet gyvenime visko nutinka
teks ir su mielais policininkais pabendrauti
Dar nesu gavusi, bet nezinai kas nutiks siandien ar rytoj, ar poryt....
kelis kart uz greiti
...vairuoju 8 metus ir siemet pirma karta gavau bauda uz stovejima ne vietoj
ne taip jau ir ne vietoj..... tiesiog kazkam kazkas uzkliuvo, padare iskvietima ir visa aikstele uzblokavo
...Beje, siandien incidenta apturejau su policija vel
Niekam nelinkiu. Aciu dievui, viskas gerai baigesi. Sustabde mane ankstu ryta....greiti virsijau. Miestas visas tusciaus, man zalia sviesa sankryzoj as ir minu. Uzfiksavo 73km/h.....
na suprantat....maza to- islekiau is namu su skausmais i vaistine, bet kas blogiausia be dokumentu- nei teisiu, nei auto dokumentu, o masina darbine, firmos...... siaubas. Vargais negalais vos suradau asmens kortele....kol jos ieskojau jie man ten baudas pradejo vardint, zodziu susitarem ties 200Lt apsistot
nu sakau susimokesiu. Ir staiga vienas pabunda mentas ir pradeda aiskint kad aplamai tai valdiska auto ir jie privalo ja i aikstele nuvaryt uzdaryt...
vos issiprasau, kad nenuvarytu, kad bauda susimokesiu- pati kalta skubejau nepastebejau.....
ir staiga jiems mintis- ale jei protokola baudai rasysim, tai bet kokiu atveju auto reikia uzrakint policijos aikstelej, nes savaitgalis, auto ne mano, darbine, o as be dokumentu......
nu sakau viskas man.... sues mane ofise be druskos..........
ir jie kazkodel nusprendzia manes pasigailet ir paleidzia ir be baudos ir be auto uzdarymo.....
atskaito morala, liepia pasitaisyt ir t.t.....
bet stresiuko pakako........
...Beje, siandien incidenta apturejau su policija vel
Buvau nubausta uz greicio virsijima.
Vienintelį kartą
už greitį
Vairuoju 6 metus, bet baudų už nieka dar neteko mokėti.