taip,gavau bauda uz greicio virsijima uzsienyje
Negavau, matyt gerai vairuoju
uz greiti aisku:)
uz greiti ir uz pesciuju pereja
bet uz tai issisukau, kai buvau sustabdyta tamsoje vaziavus be lempu ir nepraleidus pesciuju
dialogas buvo toks (teisese nuotraukoj as su akiniais)
- buvo pesciuju
- nemaciau
-vaziavot be sviesu, bet jums turbut jokio skirtumo nes be akiniu visvien nematot
bet uz tai issisukau, kai buvau sustabdyta tamsoje vaziavus be lempu ir nepraleidus pesciuju
dialogas buvo toks (teisese nuotraukoj as su akiniais)
- buvo pesciuju
- nemaciau
-vaziavot be sviesu, bet jums turbut jokio skirtumo nes be akiniu visvien nematot
Taip,esu gavus uz nedidele avarija.
Nesu niekada
kolkas dar ne
bet vieną kart vos išsisukau nuo baudos (kyšio nedaviau)
US buvo teisės atimtos 6 mėn., o Lietuvoj visada išsisuku
Na pries pora men ir as buciau galejusi pasidziaugti kad nesu gavusi nei vienos baudos nors vairuotojo pazymejima turiu jau senokai, bet... per pusantro men mane stabde 4 kartus (anskciau ne tik kad buvau nebausta bet ir niekada nestabde
) du kartus nubaude pirma uz tai kad pesciojo nepraleidau bet pavyko susitarti (sausai kalbant:) ) kad baustu kad ne per pereja ejau,antra karta sviesas buvau pamirsusi isijungti. Trecia norejo nubausti uzgreiti bet paleido
o ketvirta nerado prie ko prikibti tai tada pradejo siaip kalbinti, kazkaip keistai pasijutau...
Teko vieną kartą susimokėt už greičio viršijimą
manes dar nera policija sustabdzius, o jei stabdytu, tai is to strioko, jauciu, net avarines isijungt pamirsciau.
dar neteko nusižengti taisyklėms
ir aplamai sustapdyta buvau vos pora kartų profilaktiškam patikrinimui