Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
taip,gavau bauda uz greicio virsijima uzsienyje rolleyes.gif
Atsakyti
Negavau, matyt gerai vairuoju biggrin.gif
Atsakyti
uz greiti aisku:)
Atsakyti
uz greiti ir uz pesciuju pereja

bet uz tai issisukau, kai buvau sustabdyta tamsoje vaziavus be lempu ir nepraleidus pesciuju blush2.gif
dialogas buvo toks (teisese nuotraukoj as su akiniais)
- buvo pesciuju
- nemaciau
-vaziavot be sviesu, bet jums turbut jokio skirtumo nes be akiniu visvien nematot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip,esu gavus uz nedidele avarija.
schmoll.gif
Atsakyti
Nesu niekada laugh.gif
Atsakyti
kolkas dar ne biggrin.gif bet vieną kart vos išsisukau nuo baudos (kyšio nedaviau) ax.gif
Atsakyti
US buvo teisės atimtos 6 mėn., o Lietuvoj visada išsisuku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamiČiukas: 12 spalio 2008 - 22:28
Na pries pora men ir as buciau galejusi pasidziaugti kad nesu gavusi nei vienos baudos nors vairuotojo pazymejima turiu jau senokai, bet... per pusantro men mane stabde 4 kartus (anskciau ne tik kad buvau nebausta bet ir niekada nestabde smile.gif ) du kartus nubaude pirma uz tai kad pesciojo nepraleidau bet pavyko susitarti (sausai kalbant:) ) kad baustu kad ne per pereja ejau,antra karta sviesas buvau pamirsusi isijungti. Trecia norejo nubausti uzgreiti bet paleido smile.gif o ketvirta nerado prie ko prikibti tai tada pradejo siaip kalbinti, kazkaip keistai pasijutau...
Atsakyti
Teko vieną kartą susimokėt už greičio viršijimą unsure.gif
Atsakyti
manes dar nera policija sustabdzius, o jei stabdytu, tai is to strioko, jauciu, net avarines isijungt pamirsciau.
Atsakyti
dar neteko nusižengti taisyklėms biggrin.gif ir aplamai sustapdyta buvau vos pora kartų profilaktiškam patikrinimui biggrin.gif
Atsakyti