Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Esu gavus keleta kartu.
Dirza tai visada uzsisiegu, bet uz greiti, tai buna, tik neilgam padeda lotuliukas.gif
Karta ziopsodama,( ieskodama parduotuves )pravaziavau per raudona pro pesciuju pereja doh.gif , pestieji nejo, bet pasivijo su svytureliais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 22 rugsėjo 2008 - 20:53
taip uz greiti
Atsakyti
Mano buvo ne bauda,bet kyšis blush2.gif Pasimaišė asilas iš kairės ir įvažiavau į policijos mašiną doh.gif
Maniau,šakės man dabar...Vienas labai piktas buvo,o kitas pamatė,kad pas mane jau tuoj nuomaras prasidės iš baimės biggrin.gif ,paleido už 100 lt.Nieko ten net įbraukta nebuvo,tik priliečiau...Bet kai po tiek laiko prisimenu,toooks durnas juokas suima... biggrin.gif Lengvai tada išsisukau tongue.gif
Atsakyti
visada gaunu tik uz greiti bigsmile.gif
Atsakyti
Deja, bet esu ax.gif Ir net gi 2 kartus blush2.gif Pirmaji karta uz greicio virsyjima, o antra karta uz netaisyklinga isvaziavimo is ziedo biggrin.gif
Atsakyti
Taip, nes nepraleidau pėsčiosios, einančios per perėją. Savo kaltės iki šiol nejaučiu - pasitaikė "višta". kuri artėjant automobiliui pradžioje mindžiukavo vietoje, o jau kai stabdyt buvo per vėlu, nukėlė koją ant perėjos... Bauda - 50 Lt.
Atsakyti
Taip ir ne kartą ir visi buvo už greičio viršijimą, max bauda buvo 100Lt
Atsakyti
visai neseniai, be tech apžiūros mašina buvo... pasikalbėjom, pasiteisinau.. ir su 20 litų (per kasą) išsisukau. Labai faini pasitaikė. Pabarė pabarė.. Ačiū jiems.
Atsakyti
As issisukau. Vieninteli karta sustabde uz greicio virsijima (kuri daznai darau.. nors stengiuosi pasitaisyti ax.gif ) Tai buvo jauni policininkai... graziai pamirksejau ispejo ir paleido assa.gif

O va bauda esu gavusi, tik ne uz vairavima. Vos masinos nenutempe (spejau atbegt betempiant) kai nebuvo vietos parkuot ir kaip ir daugelis pastaciau ten kur negalima... blush2.gif
Atsakyti
Va siandien kaip tik nubaude, isukau i pagrindini kelia ir per greit i antra juosta persirikiavau, turejau truputi ilgiau paslinkti pirmaja. doh.gif Bet bauda- 30lt gavau uz tai, kad negeroj vietoj perejau kelia. lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar neteko... smile.gif
Atsakyti
Jau stabdė, kirtau dvigubą ištisinę, bet kadangi mentukai norėjo tik kyšio, tai išsisukau, sakau pinigų neturiu ir liko be nieko biggrin.gif Tik pasiūliau su mano vyru pabendraut, bet taip ir nepasirodė biggrin.gif
Atsakyti