uz greiti pagavo,bet issisukau su kysiuku.balu nenorejau gaut
uz greiti
uz dirzus
LT pavykdavo issisukti,ir ne nuo vienos
svetur vis dar laukiu kada ateis bauda uz dirzus
svetur vis dar laukiu kada ateis bauda uz dirzus
Nors ir nevairuoju, bet nepernešu, kai per perėjas eina tarsi Laisvės alėja, kartą net rankinuke krapštytis pradėjo, teko pypsint, užtenka ir šalia vyro pasėdėt.
O pas sesers vyrą palauk nėra, iškiša galvą ir sušunka, kad greičiau eik, čia tau ne Laisvės alėja.
Kai vairuosiu, tikiuos baudų neprisirinkt.
O pas sesers vyrą palauk nėra, iškiša galvą ir sušunka, kad greičiau eik, čia tau ne Laisvės alėja.
Kai vairuosiu, tikiuos baudų neprisirinkt.
Na as tai vairuoju 8 m tai kai teko sumoket uz greiti bet tik tiek kad jiem i kisene ejo susitart
nes kai pasakiau kad pirma syk isvis mane sustabde tai nustebo
sakau gera vairuotoja esu
tai nelabai nelabai norej imt litus bet paeme....net pati buvau nustebus savimi isvis nemoku niekam ikišt pinigu o ce kazkaip lengvai ejos...paplepejom su tuo dede ir issiskirstem
dab visad stengiuos nevirsyti greiti o dirzas tai jau mano draugas
Esu gavusi už viršytą greitį, už kalbėjimą mobiliuoju, už neprisiruošimą praeiti TA.
Nuo nemažai esu ir išsisukusi. O paskui nusprendžiau, kad nėra, ko žemintis. Jei kalta, tai kalta. Tiesa, kartais būna labai pikta, kai dėl kokių sumautų 3 km/h (na, bendrai - 13 km/h, bet iki 10 - tik įspėjimas) tuščiam kelyje pradeda mojuot protokolais. Ale vis tiek nesideru.
Nuo nemažai esu ir išsisukusi. O paskui nusprendžiau, kad nėra, ko žemintis. Jei kalta, tai kalta. Tiesa, kartais būna labai pikta, kai dėl kokių sumautų 3 km/h (na, bendrai - 13 km/h, bet iki 10 - tik įspėjimas) tuščiam kelyje pradeda mojuot protokolais. Ale vis tiek nesideru.
Prieš porą dienų vos negavau baudos, važiavau nežinomam rajone pirmą kartą ta gatve, išsukau iš kiemo ir važiavau į dešinę, na ten pat iš kur atvažiavau, o pasirodo kad ten vienpusis eismas ir aš prieš eismą važiuoju, o tuo metu mentukai prieš mane. Kad užkirto mašiną kampu, pradėjo grasinti, kad tuoj man baudą išrašys ar kažką panašaus, o aš sakau nu labai atsiprašau, tikrai nežinojau, pirmą kart čia, tai po ilgų atsiprašinėjimų raudonai kaip burokas liepė apsisukti ir paleido...
nei kartelio
kolkas dar ne
dar neteko
stazas 6 metai