nei karto
Ir man teko baudele sumoketi, tiesa senokai. Ech, vis tas greitis
. Nors ir zioplumas daro savo
Vaziuojant is Jonavos i Ukmerge yra kazkokia gyvenviete, ji prasideda tik uzkylus i kalniua, taigi, prie s kalniuka paspaudziau gaziuka ir uzsiplepejus nepastebejau to kvailo zenklo, o policininkas iskart uz jo ir stovejo
. Maloniai paplepejom, uzpildem popieriukusi r nuo to laiko pro kaimukus vaziuoju ypac atidziai
Gavusi ir ne vieną
Gavusi, kad važiavau be draudimo, už greitį, be diržo.
Gavusi, kad važiavau be draudimo, už greitį, be diržo.
Oficialios baudos negavau..
uz vairavima be teisiu (gal ne taip išsireiškiau- teises buvo like namie) ir dar priedo kad išgerus vairavau 0,8 prom.
taigi baliuj dalyvavom, draugas neplanuotai pagere neblogai tai nusprendem, kad arti namai, neapsimoka masina palikti svetimam kieme , galvojom niekas nesustabdys, as blaivesne tai ir parvairuosiu letai sau...
ir ka jus manot??? Pradejom vaziuot ir sustabde..
šakes, daugiau gyvenime nevairuosiu isgerus
sumokejo draugas nemazai ponams policininkams ir jie mane paleido (tiksliau tai su policijos masina parveze namo- vairuot jau nebeleido...) bet baimes buvo pilnos kelnes
ir geda- taip pat..
uz vairavima be teisiu (gal ne taip išsireiškiau- teises buvo like namie) ir dar priedo kad išgerus vairavau 0,8 prom.
taigi baliuj dalyvavom, draugas neplanuotai pagere neblogai tai nusprendem, kad arti namai, neapsimoka masina palikti svetimam kieme , galvojom niekas nesustabdys, as blaivesne tai ir parvairuosiu letai sau...
šakes, daugiau gyvenime nevairuosiu isgerus
sumokejo draugas nemazai ponams policininkams ir jie mane paleido (tiksliau tai su policijos masina parveze namo- vairuot jau nebeleido...) bet baimes buvo pilnos kelnes
QUOTE(Kleckutė @ 2008 05 12, 15:01)
Nepareiginga vairuotoja
QUOTE(atviraj @ 2008 05 12, 15:49)
as nesu gavus. Bet va pazistamas gavo praejusia savait bauda uz tai, jog gale vaziavo neprisiseges dirzo
nesu gavusi
bet neaišku kaip ateitį
QUOTE(butke @ 2008 05 12, 16:26)
Reikia sakyt tpfu tpfu tpfu