Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Makalius @ 2008 05 12, 16:22)
Nepareiginga vairuotoja unsure.gif
fear.gif Ir gale reikia segtis būtinai? unsure.gif

pasirodo, kad taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 12, 16:22)
fear.gif Ir gale reikia segtis būtinai? unsure.gif

Taip taip, nes avarijos metu padariniai tokie, kad ojojoj unsure.gif Matyt dar vairavimo kursų nelankei, niekas nepaaiškino cool.gif
Atsakyti
as lankiau, bet ten nieks neaiskino apie dirzus. Uztat yra viena lietuviska reklama, kuri gerai pamoko, jog gale dirzai ypac reikalingi
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 12, 16:53)
as lankiau, bet ten nieks neaiskino apie dirzus. Uztat yra viena lietuviska reklama, kuri gerai pamoko, jog gale dirzai ypac reikalingi

Tai va aš tai UŽ diržus, visada seguosi ir kitus įkalbinėju smile.gif
Atsakyti
šiaip niekada nesisegu,kai sėdžiu gale unsure.gif Prisiminiau tą reklamą,reik susimąstyt unsure.gif

Atsakyti
nesu gavus baudų ax.gif net sustabdę nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
mane buvo sustabde tik per reida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2008 05 12, 17:40)
mane buvo sustabde tik per reida smile.gif

drinks_cheers.gif mane taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane va pakirto uz greit blush2.gif , autostradoj, virsijau 34, buvau pasimirsus kad 2 metu stazo dar neturiu. Tai bauda 400Lt ir 3men teisiu atemimas, bet ejau pas advokata, padaviau skunda i teisma, kad grazintu anksciau, tai kol kas laukiu atsakymo, tik iki teismo svarstymo pratese dar menesiui laikinas tongue.gif , vis paguoda...
Atsakyti
Gavau viena bauda,per 9 savo vairavimo metelius,uz greiti.Vaziavau 85 km/h
o galima buvo 70.O nubaude todel kad dar niekad neturejau nuobaudu blink.gif ,juokdamiesi tai pabreze ir pareiske koks gi vairuotojas be nuobaudu. unsure.gif Ot tai policininkai cool.gif
Atsakyti
As esu gavus bauda kai i medi atsitrenkiau blush2.gif
Atsakyti
Taip uz pergreita vaziavima
Atsakyti