Įkraunama...
Įkraunama...

Norėčiau įsivaikinti

QUOTE(ing @ 2008 11 12, 11:08)
O,kodėl nenorit paimti vaikelio tik savaitgaliais pagloboti arba per atostogas. Gal vyras pabendravęs pasijaustų kitaip. Yra vaikelių , kurie glaustosi,nori būti mylimi kad ir nepažįstamo žmogaus.
  Juk taip trūksta globėjų savaitgaliams arba atostogoms. Manau pilnai suprantu jūsų vyrą dėl nenoro turėti svetimą vaiką namuose. Kažkas nežinoma, svetima,juk prie visko reikia priprasti , susipažinti.

Taigi mes jau bandem globoti savaitgaliais ir per atostogas, bet... atsirado seima, kuri isivaikino butent musu globojama mergaite. Skaudu, kai is taves atima vaika, prie kurio jau prisirisi. Tarp vyro ir mergaites rysio vis tik neatsirado verysad.gif Na, bet svarbiausia, kad ji pagaliau turi seima, kuriai yra reikalinga thumbup.gif . Siuo metu laukiame savo leliuko, galbut veliau ir pavyks paimti globotini visam laikui, kolkas sios minties neatsisakau, gal ir vyras kitaip ziures i globa, kai tures savo vaika g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 11 12, 12:33)
Siuo metu laukiame savo leliuko, galbut veliau ir pavyks paimti globotini visam laikui, kolkas sios minties neatsisakau, gal ir vyras kitaip ziures i globa, kai tures savo vaika g.gif

nuoširdžiausi sveikinimai jūsų šeimai. 4u.gif
Atsakyti
[quote=ziv,2008 11 12, 12:33]
Taigi mes jau bandem globoti savaitgaliais ir per atostogas, bet... atsirado seima, kuri isivaikino butent musu globojama mergaite. Skaudu, kai is taves atima vaika, prie kurio jau prisirisi.

As butent sito ir bijau labiausiai,nes esu labai jautrus zmogus,man butu per skaudu prarasti tu prie kuriu pripratau, del to ir pasiryzom isivaikinti.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 11 12, 17:16)
nuoširdžiausi sveikinimai jūsų šeimai. 4u.gif

Aciu notworthy.gif
Atsakyti
Šiandienos delfi:

Kai kurie žmonės, negalintys susilaukti vaikų, vis tiek nesiryžta į namus įsileisti vaiko iš globos namų. Priežasčių yra įvairiausių: vieni abejoja, ar sugebės nuoširdžiai pamilti ne savo vaiką, kiti bijo neigiamos visuomenės ir artimųjų nuomonės, o dar kitus užvaldo pesimistinės nuotaikos: o kas bus, jei vaikui prisirišus prie šeimos, netikėtai atsiras jo tikrieji tėvai? Ko mes bijome labiausiai ir ar tos baimės pagrįstos?

Iš 6876 DELFI skaitytojų net 2172 (32 proc.) mano, kad vaiko vystymuisi svarbiausi genai – jie nesiryžtų įsivaikinti vaiko dėl to, kad neaišku, kokio charakterio ir sveikatos buvo jo tėvai.

1571 (23 proc.) žmogaus genai nejaudina, jie labiau abejoja savimi – ar sugebės vaiką nuoširdžiai pamilti. O štai 826 respondentai (12 proc.) labiau rūpinasi finansiniais pajėgumais - abejoja, ar sugebės vaiką išlaikyti.

371 (5 proc.) skaitytojų buvo nusiteikę pesimistiškai: ”Bijočiau, kad vėliau atsiras tikrieji tėvai ir vaiko neteksiu”.

128 (2 proc.) jaudinosi dėl savo vaikų, esą jie gali nepamilti ir nepriimti į savo ratą vaiko iš globos namų, o štai 104 skaitytojai (2 proc.) nesiryžtų prie namų židinio pakviesti ne savo vaiką dėl priešiško sutuoktinio (-ės) ar artimųjų nusistatymo.

Tik 48 (1 proc.) skaitytojai susilaikytų nuo šio žingsnio dėl galimo visuomenės spaudimo ir neigiamo požiūrio į vaikų namų auklėtinius.

Džiugu tai, kad net 1656 (beveik ketvirtadalis - 24 proc.) respondentai patikino, kad jokios priežastys jų negąsdina - jie išdrįstų įsivaikinti vaiką iš globos namų.
Atsakyti
Pumpuryte, kas naujo Jusu padangej?

Siendien ir Liet. ryte yra straipsnis apie ivaikinima, bet neikelsiu, nes tik laikrasty skaiciau. Lyg ir daugeja isivaikinusiu seimu LT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 11 14, 10:36)
Pumpuryte, kas naujo Jusu padangej?

nieko naujo verysad.gif Tas pats.....Jis nenori...sako pirmiau -savo.
Atsakyti
Jei vyras nenori, gal geriau nespausti... Net jei nusileis, klausimas, ar dėl to, kad pats norės, ar dėl to, kad antroji pusė reikalauja... Pastaruoju atveju niekam geriau nebus.

QUOTE(Pumpuryte @ 2008 11 14, 11:38)
nieko naujo  verysad.gif Tas pats.....Jis nenori...sako pirmiau -savo.

Atsakyti
QUOTE(Mottto @ 2008 11 16, 11:53)
Jei vyras nenori, gal geriau nespausti... Net jei nusileis, klausimas, ar dėl to, kad pats norės, ar dėl to, kad antroji pusė reikalauja... Pastaruoju atveju niekam geriau nebus.

niekas jo nespaudžia ir nereiklauja. kodėl tau taip atrodo?
pas mus normalūs santykiai, mes apie viską pasišnekam ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Mottto @ 2008 11 16, 12:53)

Mano atveju nusileido, nes man to reikėjo, o dabar kaifuoja, kad sutiko wub.gif Taip, kad kiekvienas atvejis kitoks. Manau protingas žmogus kažką darydamas mylimojo prašymų viską padarys gerai, o čia kalba apie Vaiką, ir jei kol jo nėra nereikia, tai jam atsiradus šeimoje likt abejingu neimanoma smile.gif
Atsakyti
Siandien mano vyras pareiske: "pagimdyk 3, tada galesim isivaikinti". Kaip jums toks poziuris? g.gif Na, 5 vaiku savo seimoje neisivaizduoju, man atrodo per daug: tiek finansiskai, tiek fiziskai, tiek psichologiskai.
Tikiuosi, jo nuomone dar pasikeis ir viskas baigsis kaip Selmos atveju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 11 19, 09:44)
Siandien mano vyras pareiske: "pagimdyk 3, tada galesim isivaikinti".

blink.gif teroristas biggrin.gif
Jei jis toks pats kaip mano vyras, tada tai tik apgaulė.... Žino, kad pagimdžius 3 jau nebenorėsi daugiau vaikų ir apie įvaikinimą nebegalvosi. smile.gif
Atsakyti