QUOTE(* Linužė * @ 2008 03 11, 21:59)
Aciu Raskytei uz duoneliu nuotraukele

, saunuole mamka

, niam niam atrodo ir kaip sveika. Jau dabar kepsiu ir as:geda2: , jei ka trukdysiu per skype
Danguole

as pakepinu morkytes su svoguniukais puoduke su aliejum, prieskoniu, ir tada verdu sriuba be jokiu bulijonu, nepatinka man tie sintetiniai. Mama buvo atvezus toklius prieskonius madrido misinys ir dar kazkokie geltoni miltukai, bet ne karis :hmgali buti kurkuma vadinasi

jau nebepamenu

, reikes paklausti, tai jie labai skaniai duodavo skoni sriubytei, o dabar pabaigiau prisipirkau mrs dash, ir kazkaip man visai skaniau be bulijono, o del ruklytos mesytes tai gal visai skaniai turetu buti
aciu Linuze

trukdyk per skype'a, dar kelis patarimus pamirshus buvau, tai kai jau sugalvosi kept tai butinai visko, kas idomu, klausk

as kai verdu belekokia sriuba, butinai dedu mesyte ir verdu "tikra"

Danguolyt, kokiu zirniu sriuba verdi? dziovintu , shaldytu ar konservuotu? as , jei verdu dziovintu, butinai pakepinu svoguniuka su morkyte , dedu vishtytes 4-tuka, arba, jei be vishtytes, tai, tada paspirginu shonine su svoguniuku ir morkyte

jei shaldytu, tada tik ketvirtuka, o jei konservuotu, tai tada pilu jau ishvirta bulijona (i visas sriubas dedu lauro lapu, pipiru, paprikos milteliu, vegetos) ir ishgrebus aromatines zoleles dapilu grietineles ir tada trinu

tikiuosi suprantamai as cia ishdesciau