Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(MichGirl @ 2008 03 11, 08:09)
Vanilla Bean skonio panasesni i plombyra nei paprasti vanilla smile.gif

Aciu,butinai pabandysiu,gal ir atrasiu savo skoni.
Atsakyti
Mergaites, verdant zirniu sriuba koki sultini dedat(vistienos, ar jautienos....)ar zinot kokiu kitu variantu.
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 03 11, 12:32)
Mergaites, verdant zirniu sriuba koki sultini dedat(vistienos, ar jautienos....)ar zinot kokiu kitu variantu.

As dedu zirnius, bulves, morkas, svoguna , krapu ir rukyta mesos gabaliuka. Kartais kai prisiperku per daug rukytos mesytes, tai susaldau ju gabaliukus, po to dedu i zirniene. ax.gif Man skanu essen.gif:

Siandien zuvies kotletus dariau..liko ir vakarienei cool.gif , nereikes vakare vel terliotis virtuveje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 03 11, 22:04)
As dedu zirnius, bulves, morkas, svoguna , krapu ir rukyta mesos gabaliuka. Kartais kai prisiperku per daug rukytos mesytes, tai susaldau ju gabaliukus, po  to dedu i zirniene.  ax.gif Man skanu essen.gif:

Siandien zuvies kotletus dariau..liko ir vakarienei cool.gif , nereikes vakare vel terliotis virtuveje  thumbup.gif

Dekui Maya, pas mane saldytuve is rukytu gaminiu tik ham ir bacon, kaip tu manai kas geriau.O darzoves sviezias dedi ar pakepini?
Atsakyti
Aciu Raskytei uz duoneliu nuotraukele thumbup.gif , saunuole mamka thumbup.gif, niam niam atrodo ir kaip sveika. Jau dabar kepsiu ir as:geda2: , jei ka trukdysiu per skype biggrin.gif

Danguole 4u.gif as pakepinu morkytes su svoguniukais puoduke su aliejum, prieskoniu, ir tada verdu sriuba be jokiu bulijonu, nepatinka man tie sintetiniai. Mama buvo atvezus toklius prieskonius madrido misinys ir dar kazkokie geltoni miltukai, bet ne karis :hmgali buti kurkuma vadinasi g.gif jau nebepamenu blush2.gif , reikes paklausti, tai jie labai skaniai duodavo skoni sriubytei, o dabar pabaigiau prisipirkau mrs dash, ir kazkaip man visai skaniau be bulijono, o del ruklytos mesytes tai gal visai skaniai turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Linužė *: 12 kovo 2008 - 05:03
QUOTE(* Linužė * @ 2008 03 11, 21:59)
Aciu Raskytei uz  duoneliu nuotraukele thumbup.gif  , saunuole mamka  thumbup.gif, niam niam atrodo ir kaip sveika. Jau dabar kepsiu ir as:geda2:    , jei ka trukdysiu per skype  biggrin.gif

Danguole 4u.gif as pakepinu morkytes su svoguniukais puoduke su aliejum, prieskoniu, ir tada verdu sriuba be jokiu bulijonu, nepatinka man tie sintetiniai. Mama buvo atvezus toklius prieskonius madrido misinys ir dar kazkokie geltoni miltukai, bet ne karis :hmgali buti kurkuma vadinasi g.gif jau nebepamenu blush2.gif ,  reikes paklausti,  tai  jie labai skaniai duodavo skoni sriubytei, o dabar pabaigiau prisipirkau mrs dash, ir kazkaip man visai skaniau be bulijono, o del ruklytos mesytes tai gal visai skaniai turetu buti  thumbup.gif

aciu Linuze blush2.gif trukdyk per skype'a, dar kelis patarimus pamirshus buvau, tai kai jau sugalvosi kept tai butinai visko, kas idomu, klausk drinks_cheers.gif as kai verdu belekokia sriuba, butinai dedu mesyte ir verdu "tikra" biggrin.gif Danguolyt, kokiu zirniu sriuba verdi? dziovintu , shaldytu ar konservuotu? as , jei verdu dziovintu, butinai pakepinu svoguniuka su morkyte , dedu vishtytes 4-tuka, arba, jei be vishtytes, tai, tada paspirginu shonine su svoguniuku ir morkyte 4u.gif jei shaldytu, tada tik ketvirtuka, o jei konservuotu, tai tada pilu jau ishvirta bulijona (i visas sriubas dedu lauro lapu, pipiru, paprikos milteliu, vegetos) ir ishgrebus aromatines zoleles dapilu grietineles ir tada trinu biggrin.gif 4u.gif tikiuosi suprantamai as cia ishdesciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 03 11, 14:26)
gal ir atrasiu savo skoni.

o mes Dominick's perkam Lucerne ar kaip ten ledai buna... ant pagaliuko.... paprasti, su sokoladu... MB visada sako, kad jam lietuviskus primena..... ir jie dar is paciu pigiausiu.... ax.gif o man Starbuck's gerai patys paciausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2008 03 11, 15:48)
Dekui Maya, pas mane saldytuve is rukytu gaminiu tik ham ir bacon, kaip tu manai kas geriau.O darzoves sviezias dedi ar pakepini?

Morkas ir svogunus pakepinu, zirnius tai naudoju dziovintus butent tai sriubai apie kuria kalbejau. O del mesytes tai gali ideti ir kumpio ir lasinuku, vienas kitam nepamaisys, kiaule gi biggrin.gif .

Jei verdu svieziu zirniu, tia ten jau kita istorija, ten daugiau jau gaunasi ivairiu darzoviu, kopustas sviezias, morka sviezia, bulve, svogunas zirneliai, ir sultinukas tai nuo darzoviu toks gaunasi, tai iseina ant vandens lotuliukas.gif , bet kai pridedi prieskoniu tai visia skanu, ir dazniausiai i sriubas dedu grietines, tai tu sultiniu kitokiu kaip ir nereikia.
Atsakyti
Mes jau seniai nenaudojam sintetinių sultinių. JAV blogiausiu atveju pirkdavom skystą sultinį tetrapake. Bet šiaip visada patys verdamės. Kartais specialiai išsiverdam daug (jei, pvz., mėsos, kaulų išpardavimas), tada dalimis užsišaldom ir vėliau telieka atsišaldyti sriubai. smile.gif
O žirniams tikrai labai tinka rūkyta - bet kas rūkyta. drinks_cheers.gif
Atsakyti
I kaip padaryti zirniu uzkandele kur LT kavinese prie alaus parsiduoda? Ir ar galima zalius zirnius naudoti, nes geltonu neturiu. Aciu smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus, Viriau su rukytu kumpiu, labai skaniai gavosi. Dar tiesa chipottles prieskonio idejau. Liuks. Kartais as pagalvoju gal as ne LT, nes man labai patinka astrus maistas. tongue.gif
Atsakyti
Spekit kas pas mus siandien pietums lotuliukas.gif zirniene lotuliukas.gif
Atsakyti