Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(danguolet @ 2008 03 12, 18:10)
Aciu visoms uz patarimus, Viriau su rukytu kumpiu, labai skaniai gavosi. Dar tiesa chipottles prieskonio idejau. Liuks. Kartais as pagalvoju gal as ne LT, nes man labai patinka astrus maistas. tongue.gif

Čia kaip MB: baltaodis blondinas mėlynakis, kokiam indų, Thai ar dar panašiam restorane užsisako 'extra hot', o po to skundžiasi, kad per švelniai padarė, tai sulaukia įdomių žvilgsnių. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2008 03 12, 06:32)
I kaip padaryti zirniu uzkandele kur LT kavinese prie alaus parsiduoda? Ir ar galima zalius zirnius naudoti, nes geltonu neturiu. Aciu  smile.gif

Zirnius isvirti reikia, spirgu pasirginti, svoguniuko, ir viska sumaisyti, dryskyte ir pipiriukai kas be ko ax.gif
Atsakyti
Turiu kokoso riesuta, tik neturiu norinciu ji valgyti. Ka su juo galeciau padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 03 13, 03:00)
Turiu kokoso riesuta, tik neturiu norinciu ji valgyti. Ka su juo galeciau padaryti?  g.gif

Susitarkuoti ir pasidėti ateičiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 03 12, 18:00)
Turiu kokoso riesuta, tik neturiu norinciu ji valgyti. Ka su juo galeciau padaryti?  g.gif

essen.gif: suvalgyk pati..
QUOTE(Ode @ 2008 03 12, 23:00)

ui, man tai per daug darbo butu ji tarkuoti, geriau iskarto sviezia suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 03 11, 21:21)
o mes Dominick's perkam Lucerne ar kaip ten ledai buna... ant pagaliuko.... paprasti, su sokoladu... MB visada sako, kad jam lietuviskus primena..... ir jie dar is paciu pigiausiu....  ax.gif o man Starbuck's gerai patys paciausi  thumbup.gif

Wicked,o Starbucks panasus i LT plombyra.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 03 13, 02:00)

Kur ji laikyti sutarkuota? Ir ka su juo toliau daryti? g.gif

Maya, tu zinai kiek kaloriju turi riesutai? Nevalgysiu pati lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai labai megstu tuos kokosus biggrin.gif O sutarkavus tai galima sausai padeti, ir kokius triufelius apvolioti, titia, juk gamini biggrin.gif Ar shiaip kokiam kepiniui, sausainiams. As tai pati suvlagyciau, tik po maziuka gabaliuka, nes sunkiai virskina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 03 12, 20:44)
Čia kaip MB: baltaodis blondinas mėlynakis, kokiam indų, Thai ar dar panašiam restorane užsisako 'extra hot', o po to skundžiasi, kad per švelniai padarė, tai sulaukia įdomių žvilgsnių.  lotuliukas.gif

Oi prajuokinai,tikriausiai vienas is musu proteviu sugriesijo su kokiu Meksikieciu.
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 03 13, 10:34)
As tai labai megstu tuos kokosus biggrin.gif  O sutarkavus tai galima sausai padeti, ir kokius triufelius apvolioti, titia, juk gamini  biggrin.gif Ar shiaip kokiam kepiniui, sausainiams. As tai pati suvlagyciau, tik po maziuka gabaliuka, nes sunkiai virskina smile.gif

Saldumynu gamyba stengiuosi ignoruoti lotuliukas.gif

Kokius naudojate prieskonius? As ilga laika buvau Vegetos fane ax.gif bet paskutiniu laiku stengiusi jos vengti del sudety esancio monosodium glutamate. Prigasdino cia mane del jo poveikio doh.gif Idomu kaip kiti i ji reguoja?
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 03 13, 17:03)
Saldumynu gamyba stengiuosi ignoruoti  lotuliukas.gif

Kokius naudojate prieskonius? As ilga laika buvau Vegetos fane  ax.gif bet paskutiniu laiku stengiusi jos vengti del sudety esancio monosodium glutamate. Prigasdino cia mane del jo poveikio  doh.gif Idomu kaip kiti i ji reguoja?

Seniai nenaudojam. Jokių mišinių, kur yra cheminių priedų. Tik natūralius džiovintus arba šviežius.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 03 13, 10:12)
Seniai nenaudojam. Jokių mišinių, kur yra cheminių priedų. Tik natūralius džiovintus arba šviežius.

drinks_cheers.gif mano virtuvej tas pats - sviezi arba dziovinti prieskoniai thumbup.gif is ju gali labai gerus misinius pasidaryti pati mirksiukas.gif
Atsakyti