Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(doviliushka @ 2008 03 04, 11:54)
as kiek esu maciusi, tai jie LT tokius sumustinukus su lavasu daro... kur ji  gauti cia, as net neisivaizduoju  g.gif  pati ieskojau, ir niekaip neradau  doh.gif

siaip parduotuveje jokioje nesu ieskojus... bet kazkada ant Devon gatves buvom nusipirke biggrin.gif nebent pavadinima sumaisiau g.gif

QUOTE(6663 @ 2008 03 04, 15:22)
labai skanus tas Wicked receptas.

e, ne mano ten receptas tongue.gif as tokios fantazijos neturiu, as tik pasiskolinti is kitu moku hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 03 04, 21:43)
aciu labai  4u.gif  bigsmile.gif  kiek atmintis "nesha" tai sudety ingridientai tokie patys  rolleyes.gif  bet kokiom dalim tikrai neatsimenu  doh.gif  nesvarbu  schmoll.gif reieks bandyt  biggrin.gif  o kokia varshke ir koki kefyra dedi? cottage cheese ir butermilk, ar baltishka atitikmeni?  g.gif  aciu  4u.gif
Varškę naudoju tipo lenkišką Farmers cheese, kur būna 1 lb. indeliuose, ji tokia sausoka, bet pats gazas. Kefyras Lifeway arba irgi lenkiškas, tik dabar jo pavadinimo neatgaminu. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 02 29, 15:13)
as spejau uzsirasyti  biggrin.gif , tik nebepamenu, kas idejo si recepta  blush2.gif

Plonas picos padas:

175g miltu
120-150 g virinto silto vandens
7g sausu mieliu
1 saukstas alyvuogiu aliejaus
druskos

miltus ismaisyti su mielem, druska. supilti vandeni (gali reiketi daugiau/maziau, priklausomai nuo miltu kiekio), alieju ir minkyti tesla. palikti tesla pusvalandziui pakilti ir kocioti.

dariau,picas pagal si recepta,labai patiko tesla issiminke kaip plestelinas labai lengva buvo minkyti,o dar turiu klausimuka jus likusius produktus dedat ant nekepto paplocio ar apkepat ir paskui dedat ir jeigu dedat ant nekepto ar suris nesukepa?
Atsakyti
Kelios foto smile.gif (nieko labai idomaus, bet shiaip..temos paivairinimui):

Greita zuvyte(tilapia) shiandienos vakarienei:
tik atshildyta- ish kart i keptuve (nes labai alkana buvau), pakepiau trumpai, baigiant uzberiau truputi zuvies prieskoniu ir sojos padazo..Shalia kepe ir keli pievagrybiai:)..Valgem su shvieziu kopustu salotom su pomidorais ir majonezu:

user posted image

Kepeneliu kotletai: virtas kepeneles ir morkas sumaliau blenderiu, pyliau kefyro ir beriau visokiausiu prieskoniu..Dedam manu, kad sutirshtetu teshla, viena kiaushini. Galvojau bus sausi, tad uzdejau zirneliu su majonezu, bet sausi nebuvo, buvo minkshtuciai smile.gif :

user posted image

tuos kotletus valgem su bulvem: bulves griezineliais, ant virshaus - ziedinis kopustas. Kepe orkaitej, priesh baigiant uztepiau naturaliu jogurtu, beriau prieskoniu ir truputi mozarella surio.

user posted image

Mb megstamas varshkes apkepas: 400 gr varshkes (rusu, lenku), 3 kiaushiniai, 100 gr cukraus, 100 gr sviesto (tarkuoti burokine tarka), 100 gr manu, arbatinis shaukshtelis kepimo milteliu. Kam patinka, dar skaninam kuo norim biggrin.gif

user posted image

Kazkada uzsuko drauge, teko sugalvoti staigia/greita vakariene: tad - mazi sumushtiniai (ash juos vadinu butikais biggrin.gif ): duona, deshryte, bet kokios darzoves..
Virtos bulves ir silke: silke ir pomidoras kubeliais i salotine, padazas: naturalus jogurtas (keli didesni shaukshtai), shaukshtelis majonezo, juodieji pipirai, tarkuotas raugintas agurkas.
Da buvo kreveciu uzkandele, bet foto labai neseniai jau cia dejau:)..

user posted image

user posted image

user posted image

Skanaus 4u.gif , kas alkanas..
Atsakyti
Vaisinu kas norit, nieko ypatingo tiesiog vistienos karbonadziukai su bulviu kose ir paprastom salotom biggrin.gif
user posted image

Michgirl tu man sakei daugiau valgyt, cia mano porcija ir tokias lekstes sugebu per dien geras 3 suvalgyt blush2.gif plius kur dar sriuba kartais net du sykius dienoj suvalgau ir siaip visokie pakramsnojimai blush2.gif zodziu as maista gadinu nes megstu gerai "uzvalgyt" jau net pusrycius sugebu tokiom porcijom suryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 03 07, 03:10)
Michgirl tu man sakei daugiau valgyt, cia mano porcija ir tokias lekstes sugebu per dien geras 3 suvalgyt  blush2.gif  plius kur dar sriuba kartais net du sykius dienoj suvalgau ir siaip visokie pakramsnojimai blush2.gif  zodziu as maista gadinu nes megstu gerai "uzvalgyt" jau net pusrycius sugebu tokiom porcijom suryt  blush2.gif

Bet tai gal ten lekste mazute? biggrin.gif
Bet jei rimtai, tai gal tau kokia lactose arba glutein ar kaip ten netoleravimas. Kai valgo zmogus normaliai, tik po to tiesiai i WC. Tai niekas ir nesukaupia kur nereikia, bet ir nepasisavima reikiamu medziagu organizmas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 03 06, 20:10)
Vaisinu kas norit, nieko ypatingo tiesiog vistienos karbonadziukai su bulviu kose ir paprastom salotom  biggrin.gif
user posted image

Michgirl tu man sakei daugiau valgyt, cia mano porcija ir tokias lekstes sugebu per dien geras 3 suvalgyt  blush2.gif  plius kur dar sriuba kartais net du sykius dienoj suvalgau ir siaip visokie pakramsnojimai blush2.gif  zodziu as maista gadinu nes megstu gerai "uzvalgyt" jau net pusrycius sugebu tokiom porcijom suryt  blush2.gif

skaniai atrodo karbonadziukai... astau ir gert liepiau daugiau... staigiai parodai kiek isgeri per diena lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 03 05, 10:29)
dariau,picas pagal si recepta,labai patiko tesla issiminke kaip plestelinas labai lengva buvo minkyti,o dar turiu klausimuka jus likusius produktus dedat ant nekepto paplocio ar apkepat ir paskui dedat ir jeigu dedat ant nekepto ar suris nesukepa?

zinok, pasakyciau, kaip kas, jei mano receptas butu blush2.gif . as tik ji nusirasiau nuo kazkurios merginos sitam skyrelyje blush2.gif . dar jo pati net neisbandziau - nusikopinau ateiciai tik - del to ir turejau po ranka, kai kazkam jo greitai prisireike biggrin.gif 4u.gif
taciau kai kepsiu, turbut viska desiu ant beveik/pusiau iskepusio pado 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maverick: 07 kovo 2008 - 04:56
QUOTE(TYN @ 2008 03 06, 19:30)
Bet tai gal ten lekste mazute?  biggrin.gif
Bet jei rimtai, tai gal tau kokia lactose arba glutein ar kaip ten netoleravimas. Kai valgo zmogus normaliai, tik po to tiesiai i WC. Tai niekas ir nesukaupia kur nereikia, bet ir nepasisavima reikiamu medziagu organizmas.  g.gif

Oi ne as tik labai sumazinau biggrin.gif blush2.gif man viskas ok, tyriausi lietuvoj kaip buvau, as tiesiog savo sudejimu i teva jis valgo daug ale kudas, man tas pats doh.gif

QUOTE(MichGirl @ 2008 03 06, 19:45)
skaniai atrodo karbonadziukai... astau ir gert liepiau daugiau... staigiai parodai kiek isgeri per diena lotuliukas.gif  tongue.gif

2 Litrus kaip palozana pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As dejau viska ant neiskepto pado, tai suris sukepe taip, kad net i suri nebuvo panasus. Sekanti karta pakepsiu pada, o tik tada visa kita sukrausiu.
KOki suri pizom naudojat ? Mocarela ?
Atsakyti
Sveikos. Aš ten buvau įmetus pics pado receptą wink.gif Aš iškočioju tešlą ir iškart viską dedu ant pado (konservuoti kapoti pomidorai, sūris, mėsytė, svoguniukai ir t.t.). Reiks kada pabandyt pirma padaą pakept, paskui viską dėt...
Atsakyti
Tai va ,as pirma pada kepiau,paskui sudejau visa kita ir vel kepiau,tai tas padas buvo labai sukepess,tai dabar galvoju,kad gal pabandyt ant nekepto,bet va suris sukeps,bet turbut geriausia biski pakept kol tesla pakyla(blyna butina subadyti sakute) ,o paskui visa kita,bet istikruju tesla labai faina.Laurechka, 4u.gif uz recepta.
Atsakyti