QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 16:23)
Matai, kai dviejų žmonių santykiuose įsimaišo trečias, vėliau ar anksčiau visvien bus kažkas sumalta į šipulius: arba savimeilė, arba savigarba ir tarpusavio pasitikėjimas. Jei žmogus turi drąsos prisipažinti, kad jis tave išdavė, tai nors ir supyksti, nors ir tavo savimeilė būna ganėtinai padraskyta, tačiau pagarba ir tam žmogui, ir sau pačiam išlieka. Tokiu atveju yra šansas išlaikyti ir meilę. Tačiau jei žmogus dievagojasi ir gulasi kryžiumi, kad jis nieko, o nieko, o tu žinai, kad tai - netiesa, tai į šipulius lekia ir meilė tam žmogui, ir savigarba susvyruoja (nes suvoki, kad meluodamas tau, jis tavęs negerbia), ir pasitikėjimas išgaruoja. Vienkartinę neištikimybę aš dar galbūt įstengčiau atleisti, kad ir kaip sunku būtų, tačiau melo ir apgaudinėjimo - niekada.
Jums melas yra savigarbos pažeidimas? Aš neturiu savigarbos. Nuoširdžiai. Nelabai įsivaizduoju, kas man ją galėtų sumenkinti. Man visų gaila. jei kažkas apmėtytų mane pamazgom ir šiukšlėm, aš dar turbūt ir nosinaitę jei turėčiau, duočiau, kad tik rankas nusivalytų. Nors kartais ir man užeina toks noras... te... tau... sūtrauka į snukį....
Šiaip dažniausia į šipulius yra sumalamas tas trečias. o sutuoktiniai ką, jie pradeda miegoti skirtinguose kambariuose.... Nu dar su šluota jei aikštingesnė gali pasivaikyt....
*****. kartais taip vaikiškai ir naiviai norisi, kad mylintis tave žmogus galėtų gyventi be tavęs.... o tu galėtum gyventi su žmogum, kurį myli.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 26, 16:26)
zmona jaucia orgazma TURINT ta vyra ir nuo santuokos liudijimo turejimo.
meilužė gali jausti pasitenkinimą ir orgazmo net mačiusi nėra, vien nuo minties, kad kažkas dar nori su ja būti...