Įkraunama...
Įkraunama...

monogamija vs poligamija

QUOTE(alter ego @ 2008 02 26, 16:34)
.. che che ir nuo minties, kad ji geresnė už kažkada buvusią geriausią...  tongue.gif

nevisai taip. nėra geriausių. čia gal daugiau mintis, ir alsavimas nuo santykių... ryšio... Kad ir butaforinio.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 16:31)
Jums melas yra savigarbos pažeidimas? Aš neturiu savigarbos. Nuoširdžiai. Nelabai įsivaizduoju, kas man ją galėtų sumenkinti. Man visų gaila. jei kažkas apmėtytų mane pamazgom ir šiukšlėm, aš dar turbūt ir nosinaitę jei turėčiau, duočiau, kad tik rankas nusivalytų. Nors kartais ir man užeina toks noras... te... tau... sūtrauka į snukį....

Šiaip dažniausia į šipulius yra sumalamas tas trečias. o sutuoktiniai ką, jie pradeda miegoti skirtinguose kambariuose.... Nu dar su šluota jei aikštingesnė gali pasivaikyt....

*****. kartais taip vaikiškai ir naiviai norisi, kad mylintis tave žmogus galėtų gyventi be tavęs.... o tu galėtum gyventi su žmogum, kurį myli.

Žinoma. Labai netoleruoju melo. Ir labai gerbiu žmones, turinčius drąsos atvirai pripažinti savo nelabai kokius poelgius. Melagius laikau silpnadvasiais ir nepatikimais. Todėl tai ne vien tik su mano savigarba susiję. Negalėčiau melagiui patikėti jokio rimto darbo ar reikalo.
Aš savigarbą turiu. Ir turbūt labai nemažą. Būtent savigarbos dėka išsilaikydavau sunkiais laikais. Nesiklaupti. Neprašyti. Nemaldauti. Sukąsti dantis, iškelti galvą, ištiesinti nugarą ir pasidaryti viską pačiai. Savigarba yra mano stuburas ir mano tvirtybė. O kas yra tavo tvirtybė, Suntea ?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 16:39)
Aš savigarbą turiu. Ir turbūt labai nemažą. Būtent savigarbos dėka išsilaikydavau sunkiais laikais. Nesiklaupti. Neprašyti. Nemaldauti. Sukąsti dantis, iškelti galvą, ištiesinti nugarą ir pasidaryti viską pačiai. Savigarba yra mano stuburas ir mano tvirtybė. O kas yra tavo tvirtybė, Suntea ?

Tai matosi. Jūs ją turite. Gal išdidumo neturite. Čia teigiama turėų būti. Jūs nesat išdidi. pamosuojat sparnais tiek, kiek užtenka nubaidyti juodą negandos šešėlį nuo savo lizdo. Aš klaupiuosi. Sakau, ir skundžiuosi, kad nepavešiu. geri žmonės, kas už rankos palaiko, kas raugintų kopūstų sloniką duoda. Ir prašau. Stiklinės vandens, kai balsas kimsta, ar apkabinti, nuo ašarų drėgnomis akimis. maldauju, kad Dievas, ir artimieji manęs pasigailėtų. negaliu sukąsti dantų.... išsiverkiu tuomet. Galvos nekeliu, galiu gražiai perversti akis... rolleyes.gif Va taip. Ir atvažiavus pas žmogų, kuris manęs nematė pusmetį, galiu tyliai pasakyt... Matai akis išprotėjusio žmogaus? O man sako, aš tau įpilsiu penkiasdešimt... Man visada labiau patiko girtuoklių akys....

O tvirtybė? Mano minkštumas....

P.S. kam Jums būti tvirtai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea: 26 vasario 2008 - 15:50
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 15:39)
Aš savigarbą turiu. Ir turbūt labai nemažą. Būtent savigarbos dėka išsilaikydavau sunkiais laikais. Nesiklaupti. Neprašyti. Nemaldauti. Sukąsti dantis, iškelti galvą, ištiesinti nugarą ir pasidaryti viską pačiai.

O kodėl negalima atsiklaupti, pabučiuoti kojas ir maldauti? Manau jūsų ego nemažesnis nei temos autorės.

Ar tema apie poligamija jau baigta? Niekas daugiau nieko nenori pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 16:47)

O tvirtybė? Mano minkštumas....

Kaip bebūtų paradoksalu, taip irgi būna smile.gif Ir tai yra labai moteriška, beje...Nuo prigimties nepabėgsi. Ir nėra jokio reikalo, geriausia yra su ja susigyventi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 16:47)

P.S. kam Jums būti tvirtai?

Nežinau. Tiesiog tokia esu. Nemoku būti minkšta. Ne mano tai. Nors man labai gražu stebėti, kai kiti žmonės moka "minkštai" apvaikščioti situaciją. Bet aš natūraliai to daryt nemoku, o jei ir pabandau, man rodos, kad gaunasi dirbtinai. Tai ir nebandau. Lieku savim. Tvirtapete Jadze wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 02 26, 16:51)
O kodėl negalima atsiklaupti, pabučiuoti kojas ir maldauti? Manau jūsų ego nemažesnis nei temos autorės.

Visi mes turime stiprų EGO. Jei esame sveiki. Tik normalus žmogus stengiasi, kad jo EGO neužgožtų kito žmogaus ir nevaržytų jo laisvės ir pasirinkimo. O bučiuoti ar nebučiuoti kojas - čia jau mano pasirinkimas, kuris kitam žmogui gyventi netrukdo ir negali trukdyti niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 26, 16:51)
Ar tema apie poligamija jau baigta?

Argi nesimato, kad jau baigta? Forumieciai net diskutuoti sia tema nenori, nekalbant apie VS...
egzistuoja monogamija, visus ir visas ji patenkina ir finito basta lia komedija.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 16:57)
Tik normalus žmogus stengiasi, kad jo EGO neužgožtų kito žmogaus ir nevaržytų jo laisvės ir pasirinkimo.

Ar galėtume tą patį sakinį panaudot ir neištikimybei apsakyt. Kai nenori ir nesijauti turinti teisę tarkim apie tai, su kuo miegi pasakyti žmogui, kuris tave myli?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 17:02)
Ar galėtume tą patį sakinį panaudot ir neištikimybei apsakyt. Kai nenori ir nesijauti turinti teisę tarkim apie tai, su kuo miegi pasakyti žmogui, kuris tave myli?

Tai turbūt didele dalimi priklauso nuo tų dviejų žmonių susitarimo, kaip jie žiūri į santykius ir ko iš jų tikisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 26 vasario 2008 - 16:05
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 26, 17:02)
VS...
egzistuoja monogamija, visus ir visas ji patenkina ir finito basta lia komedija.

Aš čia dvi valandas jau rašau. bet taip ir nežinau. kas tas VS? Vakarų skirstomieji tinklai? Ar Victoria secret?

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 17:03)
Tai turbūt didele dalimi priklauso nuo tų dviejų žmonių susitarimo, kaip jie žiūri į santykius ir iš jų tikisi.

Aš manau, kad visi tikisi būti laimingi ir ramūs.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 17:06)

Sakai g.gif ? Aš niekada tokių norų neturėjau. Per abstraktūs jie man. Kai mes su vyru pradėjome rimtai draugauti, vienas kitam aiškiai ir konkrečiai išsakėme savo pretenzijas irgi pageidavimus, bet tokių, kad "visi būtų laimingi ir ramūs" pas mumis nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 17:06)
Aš čia dvi valandas jau rašau. bet taip ir nežinau. kas tas VS? Vakarų skirstomieji tinklai? Ar Victoria secret?

VS - komandinese zaidimuose reiskia "pries"... na monogamija priesh poligamija, manchester united priesh chelsy... zodziu - kas laimes...
victorias secret - kaip grazu... dabar sedziu apsiovusi jos ilgaaulius... su 12 cm kulnu...
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 17:11)
Sakai  g.gif ? Aš niekada tokių norų neturėjau. Per abstraktūs jie man. Kai mes su vyru pradėjome rimtai draugauti, vienas kitam aiškiai ir konkrečiai išsakėme savo pretenzijas irgi pageidavimus, bet tokių, kad "visi būtų laimingi ir ramūs" pas mumis nebuvo  biggrin.gif

o taip is karto ir pretenzijas zinojot? as maniau pretenzijos su laiku atsiranda..
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 17:11)
Sakai  g.gif ? Aš niekada tokių norų neturėjau. Per abstraktūs jie man. Kai mes su vyru pradėjome rimtai draugauti, vienas kitam aiškiai ir konkrečiai išsakėme savo pretenzijas irgi pageidavimus, bet tokių, kad "visi būtų laimingi ir ramūs" pas mumis nebuvo  biggrin.gif

Jūs tai kitaip įvardinat. Bet jau vien pokalbis. Tai temą į ramybę. Ko reiktų gi turbūt aptarėt, kad jaustumėtės......... (kokia norit jaustis?). Manau rami jūs tada, kai pasiekiat būseną, kai ją kažkas užtikrina. Arba pritaria jūsų požiūriui į gyvenimą. Kuris tampa bendras.
Atsakyti