Įkraunama...
Įkraunama...

monogamija vs poligamija

QUOTE(Maidenana @ 2008 02 26, 17:13)

o taip is karto ir pretenzijas zinojot? as maniau pretenzijos su laiku atsiranda..

Pretenzijos su laiku pirmąsyk ištekėjus/vedus atsiranda. Ir kai iš to išeini - jau žinai, ko nori wink.gif Todėl mano pretenzijos man buvo žinomos dar iki susitinkant su vyru smile.gif O kadangi jo gyvenimiškoji istorija buvo labai artima maniškei, tai ans irgi jau buvo su pretenzijomis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 26, 17:13)

victorias secret - kaip grazu... dabar sedziu apsiovusi jos ilgaaulius... su 12 cm kulnu...

tapkės Meškučiai. Su jų nosim žaidžia katinas.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 17:17)
Pretenzijos su laiku pirmąsyk ištekėjus/vedus atsiranda. Ir kai iš to išeini - jau žinai, ko nori wink.gif Todėl mano pretenzijos man buvo žinomos dar iki susitinkant su vyru smile.gif O kadangi jo gyvenimiškoji istorija buvo labai artima maniškei, tai ans irgi jau buvo su pretenzijomis.

aa... pardon, pamirsau, kad jus antra karta... kazkaip pamaniau, kad cia kai pati pirma karta kartu apsigyvenot zinojote... del to ir kilo klausimas..
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 17:14)
Manau rami jūs tada, kai pasiekiat būseną, kai ją kažkas užtikrina.

Taip. Ir tai daugiau susiję su objektyviais, o ne subjektyviais dalykais. T.y. ne jausmai, o pragyvenimo šaltinis (darbas), socialinės garantijos, stabili materialinė padėtis.

Arba pritaria jūsų požiūriui į gyvenimą. Kuris tampa bendras.

Ne visai taip. Man nereikia pritarimo. Man reikia atitikimo. T.y. savaiminis labai artimas esminių dalykų vertinimas. Tada požiūris tampa bendras. Yra dalykų, kuriuos mano vyras labai gerai išmano, o aš tik klausausi ir linkčioju galva bei su viskuo sutinku. Nes nesutikti būtų paprasčiausiai neprotinga. Yra sferų, kur pirmenybę jis atiduoda man. Ir yra dalykai, kuriuos sprendžiame savitarpio sutarimu. Aš tegaliu tik dėkoti Dievui, kad jis man leido susitikti žmogų, kurio požiūris į gyvenimą yra labai artimas maniškiui.

Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 17:21)
tapkės Meškučiai. Su jų nosim žaidžia katinas.

mano katinui neidomios tapkes. idomu zaisti ten, kur galima ikasti. pageidautina, net reikalaujama, kad tai butu gyvo zmogaus arba koja arba ranka. tada smagiai zaidziasi.
Atsakyti
ir vel mes apie katinus - i sia diskusija ir as galiu isijungti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 17:27)
Aš tegaliu tik dėkoti Dievui, kad jis man leido susitikti žmogų, kurio požiūris į gyvenimą yra labai artimas maniškiui.

Galima, aš padėkosiu, kartu su Jumis?

Ir dar toks klausimas kilo. Apie poligamiją šnekant. Kodėl, moterims kartais iškyla klausimų, ar abejonių, ar nusipirkti vibratorių yra lyg norėjimas kažką pasakyti vyrui. ir dar tarkim, kodėl neištikimybe kartais moterys laiko vyrų norą pasitenkinti seksualiai be jų?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 17:27)
savaiminis labai artimas esminių dalykų vertinimas.

va! valio! visada sakiau, kad porai svarbu tureti vienodas vertybes ir tada nei amzius nei socialine padetis nesvarbu.
Atsakyti
Poligaminiai santykiai man nepriimtini dėl LR CK penktoje knygoje išdėstytų civilinių santykių.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 17:32)
Galima, aš padėkosiu, kartu su Jumis?

Suvokiau tai kaip linkėjimą man gero...Ačiū, Suntea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 26, 17:45)
Suvokiau tai kaip linkėjimą man gero...Ačiū, Suntea  4u.gif

Prašom. Nuoširdžiai.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 02 26, 16:45)
Poligaminiai santykiai man nepriimtini dėl LR CK penktoje knygoje išdėstytų civilinių santykių.

O kas ten išdėstyta? biggrin.gif
Atsakyti