Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Nu sakes! o as turiu tik 4 orchidejas doh.gif paskutinej vietoj busiu unsure.gif
reik ir man aplinkiniu uzsiprasyti biggrin.gif
per gimtadieni pavasari buvau gavusi milziniska phalenopsi net du susodintus i vazona, vasara isnesdavau i lauka kad gautu tokio kaip sakant "dusno oro" apipurskinedavau, bet isvaziavau i kelione ir palikau mamai priziureti o ji paliko ant saules orche, nukepino lapus ir taip ji man sunyko.. sakes kaip buvo gaila.. net numirojusios nesugebejau ismesti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masumi: 28 vasario 2008 - 00:15
QUOTE(JuzTea @ 2008 02 27, 23:20)
Neipirkčiau biggrin.gif Ir taip jau mama sakė, kad aš užknisu ją biggrin.gif mama, man reikia orchidėjoms trąšų. mama, man reikia substrato. mama, man reikia vozonų kaktusams biggrin.gif biggrin.gif

Na tai tau sudetingiau, jei dar esi finansiskai priklausoma.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 02 27, 16:59)
Nelabai atrenku, apie kurias kalbi smile.gif Raudona bus Cambria. Šiaip turiu Catleja, Dendrobiumą, Oncidiumą, Zigopetaliuma ar kaip jis ten, Miltonopsį...

Nėra orchidėjos Cambria protest.gif Yra tik Odontoglossum mišrūnai umn.gif Po pavadinimu Cambria gali slėptis n skirtingų hibridų su skirtingais poreikiais, todėl atsakinėjant į tokį nekorektiškai užduotą klausimą "Ko nori mano Cambria" galima dar labiau suklaidinti ir pasiųsti visai klaidinga kryptimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 02 28, 00:12)
Nu sakes! o as turiu tik 4 orchidejas  doh.gif paskutinej vietoj busiu unsure.gif
reik ir man aplinkiniu uzsiprasyti  biggrin.gif
per gimtadieni pavasari buvau gavusi milziniska phalenopsi net du susodintus i vazona, vasara isnesdavau i lauka kad gautu tokio kaip sakant "dusno oro" apipurskinedavau, bet isvaziavau i kelione ir palikau mamai priziureti o ji paliko ant saules orche, nukepino lapus ir taip ji man sunyko.. sakes kaip buvo gaila.. net numirojusios nesugebejau ismesti  verysad.gif

Ne tu viena 4u.gif Ir as turiu tik 4 g.gif Tiesa, nei vienos pati nepirkau, tai gal dar nesu susirgusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 02 28, 10:25)
Ne tu viena 4u.gif Ir as turiu tik 4 g.gif Tiesa, nei vienos pati nepirkau, tai gal dar nesu susirgusi ax.gif

Tai gal dar ne ligonė, bet su pirmais ligos požymiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2008 02 28, 09:32)
Tai gal dar ne ligonė, bet su pirmais ligos požymiais lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne ligone, bet stipriai prijaucianti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kol kas myliu tik baltas. Ir vietos namuose nera daug. Tiksliau vietos butu, bet yra daug ir kitu geliu, kurios kazkodel pradeda mirineti, kai visos numirs, teks jas pakeisti orchidejomis biggrin.gif
Atsakyti
Nu, merginos, baikim skaičiuoti kas kiek turi gėlyčių, kažkaip nerimtai čia man. Geriau patarimai ir rūpesčiais dalinkimės. Nu visai neįdomu vos ne du puslapius iš eilės skaityti pas ką kiek. doh.gif Nesupykit, nėviena, nieko asmeniško, tiesiog pas ką kiek matome nuorodose. 4u.gif
Visų gėlytės nuostabios wub.gif ir toliau mylėkime jas, rodykime kitiems ir patirtimi dalinkimės. gathering.gif
Atsakyti
[quote=masumi,2008 02 28, 01:12]
Nu sakes! o as turiu tik 4 orchidejas doh.gif paskutinej vietoj busiu unsure.gif
reik ir man aplinkiniu uzsiprasyti biggrin.gif
per gimtadieni pavasari buvau gavusi milziniska phalenopsi net du susodintus i vazona, vasara isnesdavau i lauka kad gautu tokio kaip sakant "dusno oro" apipurskinedavau, bet isvaziavau i kelione ir palikau mamai priziureti o ji paliko ant saules orche, nukepino lapus ir taip ji man sunyko.. sakes kaip buvo gaila.. net numirojusios nesugebejau ismesti verysad.gif
[/quote

Panos svarbiausia ne orchideju kieky,o ju grozi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 28 vasario 2008 - 10:24
Sveiki, registruojuos ir as naujoj temoj.
Ant dienu apziurejau savo 3 gelytes, tai saknims jau sakes buvo doh.gif . Nukarpiau , uzbarsciau cinamonu, ir pasodinau i vazona, beveik be saknu. Permatomus vazonelius pastaciau i slapia keramzita. Kuri laika nelaistysiu, o tik purksiu juos. smile.gif Ziuresim , kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 02 28, 10:22)
Panos svarbiausia ne orchideju kieky,o ju grozi  smile.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 28 vasario 2008 - 12:17
Mergaites, prasau jusu patarimo. Siemet visai nunyko mano oncidiumas, liko tik viena svieziai isleista atzalele. Tai as ja atskyriau nuo nunykusios "motinines" ir ikisau atgal i ta pati vazona. O nunykusia ismeciau. Kaip galvojat, ar pavyks tokia avantiura ir pasodintasis oncidiumas augs?
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 02 28, 13:15)
Sveiki, registruojuos ir as naujoj temoj.
Ant dienu apziurejau savo 3 gelytes, tai saknims jau sakes buvo  doh.gif . Nukarpiau , uzbarsciau cinamonu, ir pasodinau i vazona, beveik be saknu. Permatomus vazonelius pastaciau i slapia keramzita. Kuri laika nelaistysiu, o tik purksiu juos.  smile.gif Ziuresim , kas gausis.

Na tikekimes viskas gerai bus su tavo orchidejom.Tikekimes atsigaus smile.gif
Atsakyti