Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(sony @ 2008 02 28, 16:57)
aciuks.gif man taip pat visai nieko,bet norėjau baltos su rožiniu viduriuku wub.gif  wub.gif
Na bet kovo 8 proga tikrai tokią gausiu biggrin.gif

Matau optimistiskai nusiteikusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 28, 14:04)
Sveikos merginos, aš nespėjau savo naujokėm atsidžiaugti ir šiandien staigmena gavau  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Štai ka šiandien i lova atnese mano brangiausias  wub.gif  clap_1.gif  nail.gif
user posted image

Na va o vyras tavo sake nedovanos tau orchidejosb biggrin.gif Ir gavai grazuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sony @ 2008 02 28, 17:46)
na ir gerulis tavo vyriokas thumbup.gif kada kaži maniškis tokią staigmeną pateiks g.gif
na gal su laiku susiprotės,juk mato,kad kiekvieną kartą parduotuvėj ramiai pro gėles praeiti negaliu  hihihi.gif
šiandien vieną nusipirkau,išsirinkau pačią gražiausią kokia tik buvo iš visų ax.gif ne tokios spalvos kokios norėjau,bet kažkuo ji mane patraukė wub.gif user posted image

Labai grazi orchidejos spalva thumbup.gif
Atsakyti
Kerincioji,tavo vyras thumbup.gif .Labai grazi gelyte ir siurprizas 4u.gif

sony,tavo gele tikra grazuole wub.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif ,tik diena nebuvau uzsukusi o cia jau tiek puslapiu prirase,ot pleputes thumbup.gif .Na tik merginos vieno nesuprantu.....(tuoj palaukit prie esmes prieisiu blush2.gif )......auginu as sau orhidejas,dziaugiuosi jomis ,didziuojuosi kaip koki ziedeli iskleidzia,pasikalbu su jomis.Na ir pagaliau radau toki forumiuka ,kur su manimi kartu gali pasidziaugti,pasikalbeti,pasididziuoti kiekviena savo augaliuku.
Bet po to skaitau,kad senbuves nepatenkintos,kad cia plepalai,kaip kitos paklausia ko nors vel skaitau,kad kam cia klausinet 100 kartu...ir t.t.
Tai tada kam cia tas forumas,?! mnau tam ir skirti forumai....
Na kai taip "deda" tai po to net galvoji,ar rasyt ar ne ...gal ka ne ta parasysiu.
Tikrai nieko nenoriu as cia izeisti blush2.gif .Tik taip garsiai pasamprotavau.Manau niekas neuzpyks 4u.gif .
Tiesiog dziaugiuosi,kad yra toks forumas,kuris jungia siu nuostabiu gelyciu myletojas,ir nereikia rasyt kazko,kas gal kitus pastatytu i nemalonia padeti arba tiesiog priverstu nepatogiai pasijausti...Gyvenkime draugiskai 4u.gif 4u.gif
O kad mano laiskelis nebutu " ne i tema".....siandien persodinau savo phs.saknys kazkokios tamsios buvo.Bet lapai tai sveikut sveikuteliai,o saknu ne su ziburiu nerasi....visos nudziuve,tik pora oriniu belike.Na kai as ja pirkau tai maciau ,kad tamsios saknys,mano klaida,kad iskart nepersodinau.Bet tikiuosi ,kad ta reanimacija poadaryta ne per velai..
Kerincioji,labai gera vyra turi thumbup.gif .su maniskiu tai tenka pasigincyti,pries parnesant nauja gyventoja i namus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 02 28, 17:50)

Labai grazi orchidejos spalva  thumbup.gif

QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 28, 19:35)

sony,tavo gele tikra grazuole  wub.gif

ačiū mergytes,kad neišpeiket mano gelytes,kuo toliau tuo labiau ir man ji patinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sony, tikrai labai graži spalvelė, tokia švelni švelni pavasarinė ax.gif
O aš dabar atsiprašiau savo gėlių, bandysiu atidžiau prižiūrėt, gal pražys pagaliau doh.gif
Tina, pameni kai išėjau iš viešbučio, ir nuo jūsų gavau dovanų dendrobį, tai daugiau ir nebežydėjo nuo to laiko doh.gif Per karšta jam sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 02 28, 21:11)
Bet po to skaitau,kad senbuves nepatenkintos,kad cia plepalai,kaip kitos paklausia ko nors vel skaitau,kad kam cia klausinet 100 kartu...ir t.t.
Tai tada kam cia tas forumas,?! mnau tam ir skirti forumai....
siandien persodinau savo phs.saknys kazkokios tamsios buvo.Bet lapai tai sveikut sveikuteliai,o saknu ne su ziburiu nerasi....visos nudziuve,tik pora oriniu belike.Bet tikiuosi ,kad ta reanimacija poadaryta ne per velai..

Ai,kad kazkaip cia ta situacija jau senokai kaupiasi.Matote,as tiksliai nezinau,bet man neteko pastebeti,kad kitose temose,kaip pas mus butu sitaip graziai,pirmame psl.isdestyta pagrindine orchideju auginimo informacija.Manau,kad tai yra labai didele pagalba pradedanciajam.Pamenu save,kai tik pradejau auginti sias geles traukiau is visur informacija apie jas,o tik po to,ko neradau,ar nesupratau,klausiau.Na,o pas mus dabar jau ir subendrintas puslapissudarytas,ir kai kas tikrai tik tingi pasiskaityti informacija,kuri issamiai isdestyta nono.gif .Juk taip ir laika gali sutaupyti ir ziniu bagazeli prikaupti.Na,o tos,kurios jau seniau cia yra,tai joms tie bendrieji klausimai vis kartojasi ir ima lengvas siutukas,kad viskas paruosta,o vis viena prasoma vel,ir vel tai kartoti.Juk niekas cia nepyksta del to,jai pakluasei tai,kas neparasyta pagrindineje santraukoje ax.gif .Tai taip,reikia vieniems kitus teisingai suprasti,o padeti visada zmogui smagu,bent jau man,nes juk ir pati azkada buvau zalia it agurkelis 4u.gif .
Taigi,GRAZIU VISOMS GELYCIU.
O tavo,Sakalauskiene,reanimacija,manu veltui nenueis,nes pagal parasyma,tai tai gelytei tikrai jau ne pyragai ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 02 28, 22:32)
O aš dabar atsiprašiau savo gėlių, bandysiu atidžiau prižiūrėt, gal pražys pagaliau doh.gif

Tikrai prazys drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 02 28, 16:43)
O man tai kaip tik noris ties phalenopsiais apsistoti, jie man atrodo lengviausiai auginami ir prazydinami, tik retesnio grozio ziedu noris  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui,Rykliuke ,jog supratai,ka norejau pasakyti blush2.gif .
Na o mano gelytes problema manau buvo,jog prie pat saknu buvo samanu,bet as net per skaidru plasmasini vazona ju nemaciau ju tik truputi,paciam viduriuke.Tikriausiai,kaip buvo maziukas keikas,jis buvo pasodintas i tas samanas o po to su viskuo "ikistas" i orh.zeme.Tai ten kur buvo tos samanos net ranka pajauciau karsti doh.gif ,tai ir issuto mano saknys...
Na is patirties zinnau,jau jei nusiperku orh.pasodinta samanose,tai iskart persodinu,nes man jos nelabai patinka schmoll.gif ,mano augaliukams taip pat.Man su orh,zemem kur tas lengviau.
O del tos reanimuotos orh.tai kazkaip jauciu(gal labiau tikiuosi),kad viskas bus ok. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 02 28, 23:55)
Na o mano gelytes problema manau buvo,jog prie pat saknu buvo samanu,bet as net per skaidru plasmasini vazona ju nemaciau ju tik truputi,paciam viduriuke.Tikriausiai,kaip buvo maziukas keikas,jis buvo pasodintas i tas samanas o po to su viskuo "ikistas" i orh.zeme.Tai ten kur buvo tos samanos net ranka pajauciau karsti doh.gif ,tai ir issuto mano saknys...
Na is patirties zinnau,jau jei nusiperku orh.pasodinta samanose,tai iskart persodinu,nes man jos nelabai patinka schmoll.gif ,mano augaliukams taip pat.Man su orh,zemem kur tas lengviau.
O del tos reanimuotos orh.tai kazkaip jauciu(gal labiau tikiuosi),kad viskas bus ok. thumbup.gif

tos samanos, ko gero, visai ne samanos, o kiminai mirksiukas.gif ir jas dalis orchideju augintoju, kiek zinau, megsta uzdeti ant substrato virsaus - kad dregme palaikytu. siaip as nemegstu, kai orchidejos pasodintos i kiminus buna, nes man visai neaisku, kaip tada laisyt. bet turejau siek tiek kiminu ir uzdejau ant poros vazonu.. visai gerai, ypac tokioms kaip as, kurios primirsta papurkst orchidejas laikas nuo laiko arba neprisiruosia palaistyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 02 28, 22:55)

Labas rytas

Sakiau, kad daugiau nieko neklausinėsiu, bet...
Dabar reanimuoju savo gėlytę verysad.gif (tik kiminų niekur neradau verysad.gif , tai padėjau ant keramzito...), jei atsigaus, noriu dar kartą paklausti blush2.gif
Prašau parašykite į kokį mišinį jūs sodinate savo gėlytes. Kur jūs jį perkate ? Čia kažkuri buvote nurodę kur galima nusipirkti internetu, ten mačiau yra kažkoks rinkinukas 1 orchidėjos persodinumui. Ar jis tikrai geresnis nei mano pirktas "senukuose" ? Ar dar kokį kitą žinote ? O gal jūs pačios jį pasidarote g.gif

Iš anksto dėkoju, ir atsiprašau tų , kurias erzina tokie klausimai...
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2008 02 29, 09:18)
Labas rytas

Sakiau, kad daugiau nieko neklausinėsiu, bet...
Dabar reanimuoju savo gėlytę  verysad.gif (tik kiminų niekur neradau verysad.gif , tai padėjau ant keramzito...), jei atsigaus, noriu dar kartą paklausti  blush2.gif
Prašau parašykite į kokį mišinį jūs sodinate savo gėlytes. Kur jūs jį perkate ? Čia kažkuri buvote nurodę kur galima nusipirkti internetu, ten mačiau yra kažkoks rinkinukas 1 orchidėjos persodinumui. Ar jis tikrai geresnis nei mano pirktas "senukuose" ? Ar dar kokį kitą žinote ? O gal jūs pačios jį pasidarote  g.gif

Iš anksto dėkoju, ir atsiprašau tų , kurias erzina tokie klausimai...

Jau ne viena orchideju myletoja sodino i MAximose ar Senukuose pirkta subtrata pripazino,kad ji labai netinkama musus gelytem. Netgi ne viena gelyte buvo islydeta su liudesiu,butent del to subtrato.
www.orchidejos.lt as pati esu pirkusi rinkini phalaenopsio persodinimui, jis labai patogu jei tau reikia persodinti nedaug gelyciu, bet galima ir atskirai viska nusipirkti ir didesniais kiekiais. Ten rasi ir kiminu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 29 vasario 2008 - 10:06

QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 29, 10:04)
Jau ne viena orchideju myletoja sodino i MAximose ar Senukuose pirkta subtrata pripazino,kad ji labai netinkama musus gelytem. Netgi ne viena gelyte buvo islydeta su liudesiu,butent del to subtrato.
www.orchidejos.lt as pati esu pirkusi rinkini phalaenopsio persodinimui, jis labai patogu jei tau reikia persodinti nedaug gelyciu, bet galima ir atskirai viska nusipirkti ir didesniais kiekiais. Ten rasi ir kiminu  4u.gif

Labai ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 29 vasario 2008 - 10:28