QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 02 28, 21:11)
Bet po to skaitau,kad senbuves nepatenkintos,kad cia plepalai,kaip kitos paklausia ko nors vel skaitau,kad kam cia klausinet 100 kartu...ir t.t.
Tai tada kam cia tas forumas,?! mnau tam ir skirti forumai....
siandien persodinau savo phs.saknys kazkokios tamsios buvo.Bet lapai tai sveikut sveikuteliai,o saknu ne su ziburiu nerasi....visos nudziuve,tik pora oriniu belike.Bet tikiuosi ,kad ta reanimacija poadaryta ne per velai..
Ai,kad kazkaip cia ta situacija jau senokai kaupiasi.Matote,as tiksliai nezinau,bet man neteko pastebeti,kad kitose temose,kaip pas mus butu sitaip graziai,pirmame psl.isdestyta pagrindine orchideju auginimo informacija.Manau,kad tai yra labai didele pagalba pradedanciajam.Pamenu save,kai tik pradejau auginti sias geles traukiau is visur informacija apie jas,o tik po to,ko neradau,ar nesupratau,klausiau.Na,o pas mus dabar jau ir subendrintas puslapissudarytas,ir kai kas tikrai tik tingi pasiskaityti informacija,kuri issamiai isdestyta

.Juk taip ir laika gali sutaupyti ir ziniu bagazeli prikaupti.Na,o tos,kurios jau seniau cia yra,tai joms tie bendrieji klausimai vis kartojasi ir ima lengvas siutukas,kad viskas paruosta,o vis viena prasoma vel,ir vel tai kartoti.Juk niekas cia nepyksta del to,jai pakluasei tai,kas neparasyta pagrindineje santraukoje

.Tai taip,reikia vieniems kitus teisingai suprasti,o padeti visada zmogui smagu,bent jau man,nes juk ir pati azkada buvau zalia it agurkelis

.
Taigi,GRAZIU VISOMS GELYCIU.
O tavo,Sakalauskiene,reanimacija,manu veltui nenueis,nes pagal parasyma,tai tai gelytei tikrai jau ne pyragai

.
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 02 28, 22:32)
O aš dabar atsiprašiau savo gėlių, bandysiu atidžiau prižiūrėt, gal pražys pagaliau
Tikrai prazys
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 02 28, 16:43)
O man tai kaip tik noris ties phalenopsiais apsistoti, jie man atrodo lengviausiai auginami ir prazydinami, tik retesnio grozio ziedu noris