Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

merginos, noreciau jusu patarimo del pafiko:
yra du auginukai (ar teisingai vadinu?), is vieno jau zydejo ziedas, is kito dar ne. tai tas kur zydejo, po truputi nyksta ir gelsta. pafikas yra tos rusies, kur buna vienas didelis ziedas is vieno auginuko ir, kaip suprantu, daugiau ziedu is ju nebebuna. bet ar tas lapu geltonavimas - naturalus procesas? as kazkaip isivaizdavau, kad ziedui perzydejus lapai vis tiek lieka.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 02 28, 13:26)
Na tikekimes viskas gerai bus su tavo orchidejom.Tikekimes atsigaus  smile.gif

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš nespėjau savo naujokėm atsidžiaugti ir šiandien staigmena gavau clap.gif clap.gif clap.gif
Štai ka šiandien i lova atnese mano brangiausias wub.gif clap_1.gif nail.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 28, 14:04)
Sveikos merginos, aš nespėjau savo naujokėm atsidžiaugti ir šiandien staigmena gavau  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Štai ka šiandien i lova atnese mano brangiausias  wub.gif  clap_1.gif  nail.gif
user posted image

Tikras saunuolis, gelyte labai grazi. thumbup.gif Sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
norejau paklaust,kazin ar galima purksti orchideja kai zydi,kazkur esu girdejus kad liktais negerai ziedams. g.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,

tai va aš ir pasikartosiu, kad kol neprisirinkau krūvos orchidėjų, neperdaugiausiai gilinausi, ką turiu. Dabar dėl to čia ir prisijungiau. Be to, nei aš jas persodinau, nei kažkokias specialias procedūras dariau, bet visos kažkaip gyvos ir žydi blush2.gif Tik matai, kad tai žiedeliai mažesni, tai koks lapas pagelsta ir pan. Todėl pradėjau daugiau domėtis jų priežiūra.
Cambria yra parašyta etiketėje, kuri buvo, kai ją padovanojo.

QUOTE(Šilingė @ 2008 02 28, 10:11)
Nėra orchidėjos Cambria  protest.gif  Yra tik Odontoglossum mišrūnai  umn.gif  Po pavadinimu Cambria gali slėptis n skirtingų hibridų su skirtingais poreikiais, todėl atsakinėjant į tokį nekorektiškai užduotą klausimą "Ko nori mano Cambria" galima dar labiau suklaidinti ir pasiųsti visai klaidinga kryptimi  doh.gif

Pritariu, iš ties, kas iš to, kad aš turiu daug phalenopsių, o jie man jau truputį pabodę blush2.gif Norisi kažko egzotiškesnio...

QUOTE(LĖTA @ 2008 02 28, 10:39)
Nu, merginos, baikim skaičiuoti kas kiek turi gėlyčių, kažkaip nerimtai čia man. Geriau patarimai ir rūpesčiais dalinkimės. Nu visai neįdomu vos ne du puslapius iš eilės skaityti pas ką kiek. doh.gif  Nesupykit, nėviena, nieko asmeniško, tiesiog pas ką kiek matome nuorodose. 4u.gif
Visų gėlytės nuostabios  wub.gif ir toliau mylėkime jas, rodykime kitiems ir patirtimi dalinkimės. gathering.gif

Atsakyti
O man tai kaip tik noris ties phalenopsiais apsistoti, jie man atrodo lengviausiai auginami ir prazydinami, tik retesnio grozio ziedu noris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 28, 13:04)
Sveikos merginos, aš nespėjau savo naujokėm atsidžiaugti ir šiandien staigmena gavau  clap.gif  clap.gif  clap.gif
user posted image

Oi kaip faina wub.gif
Dar tavo vyras tikras saunuolis thumbup.gif
Nors mano irgi neprastas kai istisai zyziu tai gaunu irgi sestadieni gavau Cimbidi didziuli o vakar Miltonopsi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 28 vasario 2008 - 15:54
QUOTE(Žuvelė @ 2008 02 28, 14:54)
Cambria yra parašyta etiketėje, kuri buvo, kai ją padovanojo.

Kambrijomis orchidėjas apibendrintai pavadino prekybininkai, kadangi jiems taip patogiau 4u.gif Iš tikrųjų tik viena vienintelė gali vadintis šiuo vardu Vuylstekeara Cambria 'Plush'
user posted image
paveikslėlis iš http://www.briggshil...ambriaPlush.jpg
Ir tai, Cambria Plush yra vardas - pavadinimas, o ne rūšies vardas hi.gif , o hibrido rūšis Vuylstekeara
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 28, 13:04)
user posted image

na ir gerulis tavo vyriokas thumbup.gif kada kaži maniškis tokią staigmeną pateiks g.gif
na gal su laiku susiprotės,juk mato,kad kiekvieną kartą parduotuvėj ramiai pro gėles praeiti negaliu hihihi.gif
šiandien vieną nusipirkau,išsirinkau pačią gražiausią kokia tik buvo iš visų ax.gif ne tokios spalvos kokios norėjau,bet kažkuo ji mane patraukė wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 02 28, 16:46)
na ir gerulis tavo vyriokas thumbup.gif kada kaži maniškis tokią staigmeną pateiks g.gif
na gal su laiku susiprotės,juk mato,kad kiekvieną kartą parduotuvėj ramiai pro gėles praeiti negaliu  hihihi.gif
šiandien vieną nusipirkau,išsirinkau pačią gražiausią kokia tik buvo iš visų ax.gif ne tokios spalvos kokios norėjau,bet kažkuo ji mane patraukė wub.gif

Na tai parodyk savo naujoke smile.gif

Oi kol parasiau,tavo nuotraukyte parode blush2.gif
Labai grazi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 28 vasario 2008 - 16:50
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 28, 16:49)

Labai grazi  thumbup.gif  wub.gif

aciuks.gif man taip pat visai nieko,bet norėjau baltos su rožiniu viduriuku wub.gif wub.gif
Na bet kovo 8 proga tikrai tokią gausiu biggrin.gif
Atsakyti