Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

[attachmentid=133444]Tai ar patarsite man kas čia lenda - orinukė ir žiedkotis?

Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 03 04, 13:57)

bent tas kur didesnis, kuris gerai matosi tai orinė šaknis ax.gif
Atsakyti
Tą didesnį ir aš pažįstu, bet apibrauktas? Didesnę foto bandau įkelti. Noriu šią gėlytę persodinti, bijau judinti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 03 04, 14:12)
Tą didesnį ir aš pažįstu, bet apibrauktas? Didesnę foto bandau įkelti. Noriu šią gėlytę persodinti, bijau judinti.
user posted image

deja nesimato, bet jei galiukas užapvalintas tai šaknis, jei kirstas tai žiedkotis.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 03 04, 11:37)
padėtis tikrai bloga, gali bandyti ją reanimuoti, nukarpai visas šaknis ir į maišiuką ant kiminų.

o ja padeti ant kiminu ar ikisti (isodinti) g.gif

QUOTE(LĖTA @ 2008 03 04, 12:57)

nelabai matosi, bet i sakni palyginus su kitom, tai nelabai panasu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 04 kovo 2008 - 13:34
QUOTE(aneizza @ 2008 03 03, 23:19)
Sveikutes, oi gal pora valandu studijavau siulomas uzsisakyti orchidejas, grozis pasakiskas  smile.gif issirinkau kelias kanidates ir va toks klausimelis iskilo ar phal ir paph prieziura labai skiriasi? g.gif

Na ir kaip daznai laistyti zydinti dendrobi? g.gif

Pasikartosiu, nes atsakymo negavau, sakyk skm, jei uzsakymas vyksta iki kovo 16, tai kada gelytes atkeliaus?
Atsakyti
Kovo 8 proga laukiu ir aš orchidėjos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 04, 14:54)
Pasikartosiu, nes atsakymo negavau, sakyk skm, jei uzsakymas vyksta iki kovo 16, tai kada gelytes atkeliaus?

planuoju laukti iki 16 d., tada duot kokias 3-5 dienas pinigų pervedimui ir viskas laukiam gėlyčių. Bus jau link kovo pabaigos, oras šiltesnis, kelionė bus augaliukam šiltesnė.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 03 04, 16:03)
planuoju laukti iki 16 d., tada duot kokias 3-5 dienas pinigų pervedimui ir viskas laukiam gėlyčių. Bus jau link kovo pabaigos, oras šiltesnis, kelionė bus augaliukam šiltesnė.

Nu ir ką dabar daryti. Tai uždavei galvosūkį doh.gif Ir kainos geros, ir augalai dideli, ir šeima iš namų veja lotuliukas.gif
Atsakyti
Ikeliu savo "apsivaikavusio" dendrobio foto. Ka man su tais keikiais daryt, taip ir palikt ar atskirt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hakura: 04 kovo 2008 - 16:27
vujej kokia foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murielė @ 2008 03 04, 15:26)
vujej kokia foto doh.gif

Sorry jau pataisiau ax.gif
Atsakyti