Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Merginos katik perskaiciau,kad kovo 8-9 dienom Ermitaze bus taikoma 25 % nuolaida visom gelem thumbup.gif drinks_cheers.gif clap.gif
Jau galima duoti uzuominas savo brangiausiems ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2008 03 04, 18:35)
Ar kartais ne Macuiciuose? g.gif

Taaaip drinks_cheers.gif o ka? rolleyes.gif
Papildyta:
Jus man pasakykit, nuo ko gali pradeti gelsti dendrobium nobile lapai? g.gif ziedukai nuvyto, bet jie jau kogero pries man perkant senai zydejo o ir mane dziugino koki menesiuka, bet du lapai eme gelsti g.gif kas cia daba?
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 03 04, 18:57)
Taaaip  drinks_cheers.gif  o ka?  rolleyes.gif
Papildyta:
Jus man pasakykit, nuo ko gali pradeti gelsti dendrobium nobile lapai?  g.gif  ziedukai nuvyto, bet jie jau kogero pries man perkant senai zydejo o ir mane dziugino koki menesiuka, bet du lapai eme gelsti  g.gif  kas cia daba?

Na mano mama labai gerai pazista savininkus tos parduotuves. Jai nuolat geliu visokiu atveza. Jiems daznai lieka visokiu dar nauju skintu geliu, tai mano mamos namai visad pilni geliu lotuliukas.gif
Reiktu man irgi net nuvaziuoti. Bet bijau, kad nezinociau prie kuriu pulti, viskas man ten grazu butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2008 03 04, 19:03)
Na mano mama labai gerai pazista savininkus tos parduotuves. Jai nuolat geliu visokiu atveza. Jiems daznai lieka visokiu dar nauju skintu geliu, tai mano mamos namai visad pilni geliu lotuliukas.gif
Reiktu man irgi net nuvaziuoti. Bet bijau, kad nezinociau prie kuriu pulti, viskas man ten grazu butu  lotuliukas.gif

Oi kaip tavo mamai smagu bigsmile.gif
Jooo skintu ten irgi grazumai, jei jau kokiai progai reikia tik ten vaziuoti pirkti, nes sviezios sviezios, ir spalvu ir rusiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 03 04, 19:05)
Oi kaip tavo mamai smagu  bigsmile.gif
Jooo skintu ten irgi grazumai, jei jau kokiai progai reikia tik ten vaziuoti pirkti, nes sviezios sviezios, ir spalvu ir rusiu  wub.gif

bet man mama sake, kad jie ten pakiais tik parduoda. Jei rozes, tai perki paka su 20 ziedu doh.gif
Atsakyti
Aha, supakavimais, bet jeigu jau koks balius tai vistiek 20 galima padovanoti biggrin.gif
Siandien maciau labai graziu tulpiu pakiais, pernai amenu pavasari su sese vaziavom ten tai tulpiu toookiu nerealiu pasiemem pakeli i gimtadieni smile.gif bet kad ten rozes po 90 mazytes, dideles po 2,60 kur parduotuvej 5 litai, nu tai a gaila 20 nunest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2008 03 03, 10:38)
neliūdėk Tina*  console.gif bus dar tų užsakymų  drinks_cheers.gif

bet ir už 12-13 eur yra tokių fainučių. Pvz. Phalaenopsis  lobbii

Kur cia neliudesi verysad.gif man patinka ivairus margi falenopsiai, o dar jei kvepetu wub.gif gal esi koki tam uzsakyme nuziurejus ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif . Ar priimsit ir mane? ax.gif Va, sekmadienį gavau dovanų orhidėją ir jau dabar matau, kad ją greitai reikia persodint, nes vazoniukas labai labai mažas ir lyg pelėsis ant šaknų matosi. Gal galit patart? Ar galima persodint žydinčią orhidėją ir ar vazonėlis būtinai turi būti permatomas, kad šaknys gautų šviesos?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 03 04, 20:02)
Laba 4u.gif . Ar priimsit ir mane? ax.gif Va, sekmadienį gavau dovanų orhidėją ir jau dabar matau, kad ją greitai reikia persodint, nes vazoniukas labai labai mažas ir lyg pelėsis ant šaknų matosi. Gal galit patart? Ar galima persodint žydinčią orhidėją ir ar vazonėlis būtinai turi būti permatomas, kad šaknys gautų šviesos?

Sveika atvykus i musu rata 4u.gif jeigu yra pelesis ant saknu tai perlieta buvo tavo gelyte verysad.gif as seip jau tau nepatarciau persodinti ja zydincia.Del vazono tai siulyciau tau sodinti permatoma vazona,kad matytum jos saknys ax.gif Bet butu geriau jeigu ikeltum foto savo naujos gelytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 03 04, 20:15)
Sveika atvykus i musu rata  4u.gif  jeigu yra pelesis ant saknu tai perlieta buvo tavo gelyte  verysad.gif  as seip jau tau nepatarciau persodinti ja zydincia.Del vazono tai siulyciau tau sodinti permatoma vazona,kad matytum jos saknys  ax.gif  Bet butu geriau jeigu ikeltum foto savo naujos gelytes  ax.gif

Ir aš galvoju, kad ji perlieta. dabar visai galvoju nelaistyt kol išdžius samanos, nes ji į samanas pasodinta. Bėgu fotkint, tuoj įmesiu nuotrauką
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 03 04, 20:25)
Ir aš galvoju, kad ji perlieta. dabar visai galvoju nelaistyt kol išdžius samanos, nes ji į samanas pasodinta. Bėgu fotkint, tuoj įmesiu nuotrauką

Dabar tai tikrai nelaistyk savo grazuoles ax.gif Laukiu foto tavo gelytes.Dar gal kitos zinoves prisijungs ir patars kaip ka daryti rolleyes.gif
Atsakyti
Va kokia. Labai noriu, kad gyventųuser posted image
Papildyta:
Kaži ar galėčiau ją sodint į stiklinę vazą? g.gif Permatomu vazonų prekyboj neteko matyt
Atsakyti