Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(hakura @ 2008 03 04, 16:25)
Ikeliu savo "apsivaikavusio" dendrobio foto. Ka man su tais keikiais daryt, taip ir palikt ar atskirt?

sodink i vazona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 03 04, 15:29)
sodink i vazona smile.gif

gal kur daugiau info yra apie ju atskyrima. Turiu issaugojus kaip phaleonopsio keikius atskiria, cia taip daryt?
Atsakyti
bandau ir as ikelt savo gelytes
http://public.fotki....s/p1010076.html
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 04, 17:43)

thumbup.gif tavo gelytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 03 04, 13:57)
[attachmentid=133444]Tai ar patarsite man kas čia lenda - orinukė ir žiedkotis?

pagal mane tai labai gražios ir sveikos orinės šaknytės :-), taigi pavasaris :-)
Atsakyti
blush2.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 04, 17:43)
bandau ir as ikelt savo gelytes

ir labai gražios gėlytės šalia gėlyčių :-), labai spalvinga ir garžu
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 04, 16:43)

Labai griazios ir sveikos grazuoles thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu jum pasiguosti sad.gif
Siandien vaziavau i toki geliu sandeli, skirta didmenininkam, tik ka atkeliavusias gelytes pardavineja, visas grazias tokias ir pigiau negu gelinese ar kokioj maksimoj, nu zodziu nuvaziuoju ir eilini karta matau kaip sustatyti konteineriai pilni visokiu visokiausiu gelyciu, o jau orchideju kokiu! sakes, dideliu tokiu giganciu, po 60, didelis cimbidis maciau 55 kainavo, ir ne vienos likusios pirkti grazios, radau visai nuzydejusiu cambriju dar ten kazkokiu, bet kad nelabai atskiriu ar jas dar galima isgelbeti ar nebe, nu zodziu pasiskaudinau sirdi.. Tai sumasciau ju ten paklausti kaip imanoma man nusipirkti tik ka atveztu geliu, sako dazniausiai gelines jau buna visko uzsisakiusios ko nori, bet jei norit tai ketvirtadieni 7 valanda ryto atvaziuokit, kaip tik visi rinksis geles doh.gif
Bandysiu laime, nes niekaip neina uzmirsti tu vaizdu su orchideju kalnais lotuliukas.gif
tikiuosi, kad is namu nebusiu isvaryta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 03 04, 16:32)
gal kur daugiau info yra apie ju atskyrima. Turiu issaugojus kaip phaleonopsio keikius atskiria, cia taip daryt?

As pati neseniai isigijusi Dendrobi ir su tokiu dalyku dar nesusiduriau,taigi bijau patarineti blush2.gif Dar ka ne taip pasakysiu, geriau palauk labiau patyrusiu zmoniu nuomones.
Papildyta:
QUOTE(masumi @ 2008 03 04, 17:14)
Noriu jum pasiguosti sad.gif
Siandien vaziavau i toki geliu sandeli, skirta didmenininkam, tik ka atkeliavusias gelytes pardavineja, visas grazias tokias ir pigiau negu gelinese ar kokioj maksimoj, nu zodziu nuvaziuoju ir eilini karta matau kaip sustatyti konteineriai pilni visokiu visokiausiu gelyciu, o jau orchideju kokiu! sakes, dideliu tokiu giganciu, po 60, didelis cimbidis maciau 55 kainavo, ir ne vienos likusios pirkti grazios, radau visai nuzydejusiu cambriju dar ten kazkokiu, bet kad nelabai atskiriu ar jas dar galima isgelbeti ar nebe, nu zodziu pasiskaudinau sirdi.. Tai sumasciau ju ten paklausti kaip imanoma man nusipirkti tik ka atveztu geliu, sako dazniausiai gelines jau buna visko uzsisakiusios ko nori, bet jei norit tai ketvirtadieni 7 valanda ryto atvaziuokit, kaip tik visi rinksis geles  doh.gif
Bandysiu laime, nes niekaip neina uzmirsti tu vaizdu su orchideju kalnais  lotuliukas.gif
tikiuosi, kad is namu nebusiu isvaryta unsure.gif

o cia kuriam mieste tu buvai?
Atsakyti
Prie Klaipedos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 03 04, 18:28)
Prie Klaipedos  smile.gif

Ar kartais ne Macuiciuose? g.gif
Atsakyti