Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Basava @ 2008 02 26, 22:28)
sekmes tau rytoj 4u.gif  viena drauge kalbejo su savo vyru, buvusiu instruktoriumi. tai jis sako kad tos, kurios laiko 5-6 karta tikrai gerai vairuoja, tik psichologiskai nesusitvarko, nes jaucia per dideli stresa kai salia sedi svetimas zmogus, tenka vaziuoti su kita masina g.gif gal teisybes ir yra. tai as galvoju, jei vel neislaikysiu , imsiu tris naujus instruktorius su trim skirtingom masinom, kad kaip Regitroj butu bigsmile.gif

Labai aciu 4u.gif
Turbut teisybes tuose zodziuose yra g.gif
Taigi 5-6 karta laikom jau turedamos siek tiek patirties ir igudziu:)

Teisingai - kuo daugiau skirtingu vairavimo patirciu - tuo geriau thumbup.gif
O as tai nezinau kaip cia toliau su tais instruktoriais bus, jei ir vel neislaikysiu - visiskas pinigines istustejimas gresia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 26, 21:28)
sekmes tau rytoj 4u.gif  viena drauge kalbejo su savo vyru, buvusiu instruktoriumi. tai jis sako kad tos, kurios laiko 5-6 karta tikrai gerai vairuoja, tik psichologiskai nesusitvarko, nes jaucia per dideli stresa kai salia sedi svetimas zmogus, tenka vaziuoti su kita masina g.gif gal teisybes ir yra. tai as galvoju, jei vel neislaikysiu , imsiu tris naujus instruktorius su trim skirtingom masinom, kad kaip Regitroj butu bigsmile.gif

tikrai daug ka daro nervai ir stresas verysad.gif
tiu rytoj irgi laikysi egza, ane? kelinta val.? wink.gif
Atsakyti
Labai labai palaikau del busimo egzamino 4u.gif o as ryt tik pradedu kursus lankyt, bet jau dabar bijau egzaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 26, 20:40)
Labai aciu 4u.gif
Turbut teisybes tuose zodziuose yra  g.gif
Taigi  5-6 karta laikom jau turedamos siek tiek patirties  ir igudziu:)

Teisingai - kuo daugiau skirtingu vairavimo patirciu - tuo geriau  thumbup.gif
O as tai nezinau kaip cia toliau su tais instruktoriais bus, jei ir vel neislaikysiu  - visiskas pinigines istustejimas gresia blink.gif

QUOTE(Kitty23 @ 2008 02 26, 20:44)
tikrai daug ka daro nervai ir stresas verysad.gif
tiu rytoj irgi laikysi egza, ane? kelinta val.? wink.gif

unsure.gif apie 9.30 doh.gif naujasis instruktorius sake:sansu yra doh.gif kiek tai girdejau doh.gif jau netikiu. tik nezinau pavazinejau su opel astra, tai mislyju ar ryt atsisakyt laikyt jei ja istraukciau ar ne g.gif
o pinigine tai sulysusi kaip ir as. mano puse masinos i teises jau sukista ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 26 vasario 2008 - 20:58
na ir aš jau žinau kada šturmu imsiu regitrą.. biggrin.gif kitą penktadienį, kovo 7-tą, iš ryto. Gal prieš kovo 8-ąją bus atlaidesni... tongue.gif Bet kur tau.. biggrin.gif Nusipirkau 4 papildomas valandas, nepakenks.
Sraigiausia, sėkmės tau didžiausios. thumb_yello.gif
Atsakyti
sraigiausia, sėkmės tau dideliausios mirksiukas.gif parodyk lygį tiems berniokams ir pasičiustyk, kad ant teisių gražiai atrodytum ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 26, 21:56)
unsure.gif apie 9.30 doh.gif naujasis instruktorius sake:sansu yra doh.gif kiek tai girdejau doh.gif jau netikiu. tik nezinau pavazinejau su opel astra, tai mislyju ar ryt atsisakyt laikyt jei ja istraukciau ar ne g.gif
o pinigine tai sulysusi kaip ir as. mano puse masinos i teises jau sukista ax.gif

ir tau kuo dideliausios sekmes wink.gif Lauksim rytoj ziniu smile.gif pasitikek savim ir nusiteik, kad viskas bus gerai 4u.gif o kaip sekesi su astra vazineti? as dar nelabai daug pinigeliu sukisau i teises, bet cia dar toli grazu ne pabaiga doh.gif
Atsakyti
sraigiausia, tikrai jau si karteli turetu tau pavykti, juk ir instruktorius geros nuomones apie tave, o jis juk mato kas ir kiap smile.gif
Beja, pradesiu ir as is naujo vazineti, aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 26, 22:58)
sraigiausia, sėkmės tau dideliausios mirksiukas.gif parodyk lygį tiems berniokams ir pasičiustyk, kad ant teisių gražiai atrodytum ploja.gif

Aciu, Insi, kad priminei biggrin.gif
Nu sunkiai man su tuo spaklium iseina - atsikeliu ir vaikus puolu i mokykla ir darzeli ridenti, tai savam groziui ir nebelieka laiko tongue.gif
Bet rytoj tai pasistengsiu flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Basava @ 2008 02 26, 22:56)

Jei sake - tai reiskia yra. Drasiau pirmyn 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Per egza tai jokiu budu nenoreciau astros gauti. Bet jei gausiu - bandysiu kaip nors susidraugauti.
Va koks teigiamas dalykas is vairavimo pamoku - sulysimas tongue.gif ,o mano tai tik pinigine ploneja doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ataner.s @ 2008 02 26, 23:06)
sraigiausia, tikrai jau si karteli turetu tau pavykti, juk ir instruktorius geros nuomones apie tave, o jis juk mato kas ir kiap  smile.gif
Beja, pradesiu ir as is naujo vazineti, aciu tau  4u.gif

Aciukas 4u.gif
kada vaziuosi? Ar su dvejetukinku instruktorium?
Butinai papasakok ispudzius, gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 26 vasario 2008 - 21:28
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 26, 21:27)
Jei sake - tai reiskia yra. Drasiau  pirmyn  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Per egza tai jokiu budu nenoreciau astros gauti. Bet jei gausiu - bandysiu  kaip nors susidraugauti.
Va koks teigiamas dalykas is vairavimo pamoku - sulysimas  tongue.gif ,o mano tai tik pinigine ploneja  doh.gif

o tas dvejetukininku instruktorius Vilniuje?
o sulysimas taip pat plonina pinigine nes kelnes smunka doh.gif blush2.gif
o kaip sekesi su astra vazineti?
su astra buvo problemu i kalna uzkilt, tai pamokino papumpuoti gaza smile.gif bet bijau naujo modelio Regitros astros, nes ten posukiai s.. man egzaminuotojas patare , nes vaira sukant jie netycia isijungia g.gif ir tada egzaminuojamasis pradeda jungineti posukius, tie tada uzsifiksuoja, neissijungia ir t.t. tada sake rodo i viena puse i kita, susinervuoja doh.gif nezinau, ryt gal pasibandysiu masina ir nuspresiu
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 26, 21:50)
su astra buvo problemu i kalna uzkilt, tai pamokino papumpuoti gaza smile.gif bet bijau naujo modelio Regitros astros, nes ten posukiai s.. man egzaminuotojas patare , nes vaira sukant jie netycia isijungia  g.gif ir tada egzaminuojamasis pradeda jungineti posukius, tie tada uzsifiksuoja, neissijungia ir t.t. tada sake rodo i viena puse i kita, susinervuoja doh.gif nezinau, ryt  gal pasibandysiu masina ir nuspresiu

taip taip, astros tą posūkių jungiklį ir aš prakeikiau - nori išjungti, o jis kažkoks spyruoklinis, į kitą pusę persijungia doh.gif bet tačkutę galima prasibandyt, pamaigyt viską kas patinka ir jei nemylės ta astra jūsų (manęs tai astros nekenčia tiesiog) - nusimuilint blogiausiu atveju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 26, 23:02)
taip taip, astros tą posūkių jungiklį ir aš prakeikiau - nori išjungti, o jis kažkoks spyruoklinis, į kitą pusę persijungia doh.gif bet tačkutę galima prasibandyt, pamaigyt viską kas patinka ir jei nemylės ta astra jūsų (manęs tai astros nekenčia tiesiog) - nusimuilint blogiausiu atveju rolleyes.gif

dabar astru dar labiau bijau blush2.gif
Atsakyti