mergytes, jus tikrai per daug stresuojat....praeita pirmadieni (pries savaite) laikaiu vairavimo egzamina Regitroj..Pirma karta..Ir islaikiau...Niekad negalvojau, kad esu labai gera vairuotoja...dariau aiksteleje klaidu, kai mokiausi...Bet sbvarbiausia - esu dekinga instruktoriui kuris mane ruose - svarbiausia nepasimesti, nesijaudinti ir nestresuoti veltui...
Prisigeriau is ryto raminaciu kokias 4 tabletkas.Atvaziavau 9 ryto ir - islaikiau...Svarbiausia nusiraminti, nes kai jaudinesi - tada ir atsiranda nereikalingos klaidos, Ir neskubekit daryti pratimus - ant pusiau atleistos sankabos viska, Nezinai kaip daryti - sustok, pagalvok...Nes skubedama pridarai klaidu
Labas mergates.atkasiau ir as netycia sia temele. Vairavimo egzamina isilaikiau pernai rugpjuti is trecio karto. Ir ne egzaminatoriai buvo kalti,o mano instruktorius,na mokytojas.Per vaziavimus jis nenuleisdavo akiu nuo laikrascio,retkarciais zvilgteldamas.Kadangi mokiaus ir siek tiek savarankiskai,tai nebuvo baisu,bet aisku ne miesto spustyse. O ka jus manot jis darydavo kai tekdavo manevruot nenumatytose saituacijose? tiesiog griebdavo uz vairo ir nepaaiskindavo kodel taip ar anaip.Arba per sankryzas rekdavo lek,lek,greiciau greiciau,viena kart tai pats mane bevydamas dejo ant stabdziu,tada jau pasakiau,tai konkreciau,ar lekt ar stabdyt .Tada jau tikrai buvo sudares avarine situacija,kas antra dien nuo jo pamoku tekdavo gerai pazlimbt
Pirma kart isvaziavus i miesta tepasake,kad jei neislaikysiu is trecio karto,jis su manim nevaziuos papildomai.
Tai ir aisku,is pirmo neislaikiau,bet i ji nesikreipiau,pamaniau na jau ne,nesuteiksiu jam sito malonumo.Drauge rekomendavo viena labai faina zmogeli,irgi instruktoriu.Vos pradejus su juo vazinet pasijutau ne tokia jau nemoksa,mane visad girdavo,skatindavo ir tai man labai padejo.Na aisku ne visai
antra kart suklydau estakadoje,tris kart uzgesau beje su Astra.Trecia kart ejau be vilties islaikyt.geriausia diena- sestadienis.Aikstelej puiku.i miesta isvaziavus egzaminatorius pasake.kad tokia gera diena laikymui.o as busiu trecia kuri gaus pazymejima.As vos is laimes per liuka neislindau.grizus pasveikino,beje marsrutas buvo gan trumpas,nes mano vaziavimas buvo tadien paskutinis.
Tai va mergaites,nebijokit stiprybes ir sekmes dideles
Na ir prirasiau

Na ir prirasiau

QUOTE(Basava @ 2008 02 26, 21:28)
sekmes tau rytoj
viena drauge kalbejo su savo vyru, buvusiu instruktoriumi. tai jis sako kad tos, kurios laiko 5-6 karta tikrai gerai vairuoja, tik psichologiskai nesusitvarko, nes jaucia per dideli stresa kai salia sedi svetimas zmogus, tenka vaziuoti su kita masina
gal teisybes ir yra. tai as galvoju, jei vel neislaikysiu , imsiu tris naujus instruktorius su trim skirtingom masinom, kad kaip Regitroj butu 

Aš viena iš tų, kurios nesusitvarko su stresu

QUOTE(laisla @ 2008 02 27, 01:45)
Aš viena iš tų, kurios nesusitvarko su stresu
Elgiuos kaip išprotejus per tuos egzaminus
Dabar kai eisiu , tai sakiau savaitėle prieš egzaminą pagersiu kokiu žolelinių raminamų
, nes kitaip bus vėl krachas 

Ir vel is aiksteles neisvaziavau. Kliudziau riboto apsisukimo gairele- nesuvokiama sveiku protu klaida, ale as ja padariau

Nuo streso visiskai supanikavau ir sakes

Atrodo niekada neturesiu as to pazymejimo

QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 10:48)

Ir vel is aiksteles neisvaziavau. Kliudziau riboto apsisukimo gairele- nesuvokiama sveiku protu klaida, ale as ja padariau

Paskutinį kart laikant egzaminuotojas prisisegė diržą ir sako: "Dabar mane vežkit, kur - aš pasakysiu", pasijutau

QUOTE(Z*rena @ 2008 02 27, 12:44)

Paskutinį kart laikant egzaminuotojas prisisegė diržą ir sako: "Dabar mane vežkit, kur - aš pasakysiu", pasijutau

Aciu.

Dabar matau, kad cia jau daugiau psichologine problema - niekaip nesugebu susidoroti su paniska egzamino baime, o kai stresuoju ir bijau - visai prarandu sveika nuovoka.
O su tuo egzaminatoriu pavezejimu tai geras - kita karta (uzsiregistravau kovo 12)
nusiteiksiu ,,jiems padeti"

Mergaitės - įsiterpsiu ir aš į jūsų pokalbius. Labai noriu sužinoti, ar ar yra koks terminas, kiek laiko turi praeiti nuo teorijos egzamino iki praktikos? aš žadu teorijos išsilaikyti dabar netrukus, o vairuoti pradėti mokytis tik nuo rugsėjo (
esu.......) - ar galiu taip daryti? jei kas žinote - labai lauksiu atsakymo

QUOTE(Mazule @ 2008 02 27, 11:53)
Mergaitės - įsiterpsiu ir aš į jūsų pokalbius. Labai noriu sužinoti, ar ar yra koks terminas, kiek laiko turi praeiti nuo teorijos egzamino iki praktikos? aš žadu teorijos išsilaikyti dabar netrukus, o vairuoti pradėti mokytis tik nuo rugsėjo (
esu.......) - ar galiu taip daryti? jei kas žinote - labai lauksiu atsakymo 

galiu pasakyti taip: Regitra sako,kad teorijos egzas galiojimo termino neturi, bet kiek aiskinosi Regitros kazkoks vadovaujantis darbutojas, tai kakzokia istaiga (nepamenu pavadinimo - kazkokia kontroliuojanti-vadovaujanti) sake, kad reikia nuo teorijos islaikymo per tris menesius praktika issilaikyt

tai vat nezinia, kurio tiesa - gal pabandykit i Regitra pasiskambinti, kad ir situo telefonu tel. (8 5) 266 0019
QUOTE(ooo @ 2008 02 27, 12:00)
galiu pasakyti taip: Regitra sako,kad teorijos egzas galiojimo termino neturi, bet kiek aiskinosi Regitros kazkoks vadovaujantis darbutojas, tai kakzokia istaiga (nepamenu pavadinimo - kazkokia kontroliuojanti-vadovaujanti) sake, kad reikia nuo teorijos islaikymo per tris menesius praktika issilaikyt
tai vat nezinia, kurio tiesa - gal pabandykit i Regitra pasiskambinti, kad ir situo telefonu tel. (8 5) 266 0019

Pasiskambinau į Regitrą - pasakė, kad termino nėra.......ale dabar tai susibalamūtinau

QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 09:48)

sraigiausia nenusimink, neatidek ilgam egzamino. kaip nors susitvarkyk savo viduje, juk tu gali, patikek tuo.

as siandien galvojau, kaip tu suvazinesi, tiek pries savo egza, tiek po. gaila kad nepasiseke.
nera jokiu terminu, as issilaikiusi teorija gal lapkriti, o praktika siandien

QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 10:48)

laikykis!

Papildyta:
QUOTE(sraigiausia @ 2008 02 27, 11:48)
Aciu.
Dabar matau, kad cia jau daugiau psichologine problema - niekaip nesugebu susidoroti su paniska egzamino baime, o kai stresuoju ir bijau - visai prarandu sveika nuovoka.
O su tuo egzaminatoriu pavezejimu tai geras - kita karta (uzsiregistravau kovo 12)

gal kokiu zoleliu arbatu pagerk ar kokiu vaistuku raminanciu, kad netaip nervuotumeisi

Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2008 02 27, 13:00)

as tikrai zinau, kad teorijos egzaminas galioja visa laika, nera termino per kuri turi praktika issilaikyti (regitroj taip sake). Pati teorija issilaikiau 2006 09, o tik dabar laikysiu praktini

Papildyta:
QUOTE(Basava @ 2008 02 27, 13:18)
sraigiausia nenusimink, neatidek ilgam egzamino. kaip nors susitvarkyk savo viduje, juk tu gali, patikek tuo.
as siandien galvojau, kaip tu suvazinesi, tiek pries savo egza, tiek po. gaila kad nepasiseke.

saunuole, sveikinu!!!!

QUOTE(Kitty23 @ 2008 02 27, 12:28)
mano golfiukas toks zydrukas(po Regitros egzaminu slyksciausios spalvos masinos man)