Įkraunama...
Įkraunama...

Akiu kontaktas

akiu kontaktas-svarbu,kai bendrauji su nepazistamu zmogumi,tai jam sukelia pasitikejimo manimi jausma.Taip bendrauja psichologai ir visi kuriems reikia,suprasti ka
zmogus galvoja.
Atsakyti
Neziureti i akis yra labai nemandagu, kito zmogaus atveju! Ir rodo nepasitikejima savimi ir bandyma kazka slepti.
Na jei abu neziuri i akis vienas kitam, pokalbio metu..na keista tai
O tas zurejimas i akis yra dalykas, prie kurio paprasta priprasti, t.y treniruojamasi
Atsakyti
Jei mazai pazystamas zmogus vengia akiu kontakto, tai visada manai kad jis yra nesaziningas arba kad nori kuo greiciau baigti pokalbi su tavim... unsure.gif
Manau, kaip daugelio dalyku galima ismokti, taip ir galima priprasti ziureti i akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2008 03 04, 11:09)

O tas zurejimas i akis yra dalykas, prie kurio paprasta priprasti, t.y treniruojamasi

drinks_cheers.gif 100% pati isbandziau pavyko. smile.gif
Atsakyti
Dėl vienokių ar kitokių priežasčių nenorintiems (negalintiems) žiūrėti į akis - galima žiūrėti į žmogaus kaktą. mirksiukas.gif Tyrinėti spuogus, raukšles ar pudros kiekį, galima antakius biggrin.gif
Svarbiausia nešaudyti akim, išlaikyti ramų žvilgsnį. O žmogui bent atrodo, kad žiūri į akis ar bent jau labai stengiesi tai daryti. Išmokė to vienas darbdavys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saldomane @ 2008 02 26, 21:53)
Ieskojau panasios temos, bet neradau, tad, tikiuosi, niekas nesupyks, kad kuriu nauja. Zodziu turiu tokia problemele - vengiu akiu kontakto bendraujant. Jau net aplinkiniai man kartais sako, kur tu ziuri kalbedama  biggrin.gif

Jau kažkuri iš forumiečių minėjo, jog yra vadinamas dalykinis žvilgsnis t.y. trikampis tarp kaktos ir nosies. Bendraujant su mažai pažįstamais žmonėmis į akis galima tik laiks nuo laiko žvilgtelėti, nes tiesioginis spoksojimas į akis gali būti palaikytas įžūlumu arba

QUOTE(tuktuk @ 2008 03 04, 00:09)
Aš iš tų žmonių, kuriems akių kontaktas svarbus. Bet kaip šiandien pamenu, kadaise su vienu žmogum naudodama akių kontaktą, stipriai prisižaidžiau doh.gif Jis po kelių pokalbių su manimi nusprendė, kad aš dėl jo gatava per kelias jūras ir marias pereit biggrin.gif

traktuojamas kaip flirtas. biggrin.gif Bendraujant su artimesniais žmonėmis naudojams vadinamas visuomeninis žvilgsnis, kuris koncentruojamas plote nuo akių iki burnos. Jei save paanalizuotumėte, tai pastebėtumėte, kad nuolatinis spoksojimas į akis tikrai nemalonus dalykas, lygiai kaip ir žvilgsnio sukimas šalin. Tada atrodo, kad žmogui visai nusišvilpt į tai ką jam sakai. cool.gif
Atsakyti
Aš irgi vengiu akių kontakto,ypač su nepažįstamais žmonėmis,neseniai nustebino vienas žmogus kuris labai tiksliai pasakė ką galvoju aš ir ką tuo metu galvojo mano vyras
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 02 27, 00:00)
as negaliu pakest kai snekiesi ir i tave neziuri..ta prasme isvis nepaziuri blink.gif  doh.gif ..turiu toki sefa bigsmile.gif ..jam kazka aiskini-jis i kompa,i telefona ilindes ir vsio bigsmile.gif ..tik "aha,aha..aha"  doh.gif
as ziuriu tiesiai i akis..jei mano zvilgsnio vengia,dar labiau spitriju  lotuliukas.gif  bigsmile.gif o beto man patinka ziuret i akis,grazias..vyriskas pvz  ax.gif  thumbup.gif

tai gal susiduriat su "zudanciais" zvilgsniais pastoviai?smile.gif) juokauju bigsmile.gif
Atsakyti
o as pastebejau kad kai kalbu su man nemaloniais zmonem, jiem i akis neziuriu arba vengiu to kontakto,o su tais kurie man tinka ir patinka yra viskas ok doh.gif
Atsakyti
Akiu kontaktas yra labai svarbu,man keista yra bendrauti su zmogum kuris dairosi i salis kai su juo bendrauji g.gif
Atsakyti
taip, akiu kontaktas labai svarbus bendravime smile.gif, taciau su nepazistamais zmonemis, stengiuosi kuo maziau kontaktuoti akimis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 03 liepos 2008 - 19:33
Visada bendraudama su žmonėm žiūriu į akis, nebent žmogus, su kuriuo bendrauju, yra man kažką šiurkštaus, negero padaręs. blush2.gif tada vengiu akių kontakto su tokiais.
Atsakyti