Jei mazai pazystamas zmogus vengia akiu kontakto, tai visada manai kad jis yra nesaziningas arba kad nori kuo greiciau baigti pokalbi su tavim...
Manau, kaip daugelio dalyku galima ismokti, taip ir galima priprasti ziureti i akis

Manau, kaip daugelio dalyku galima ismokti, taip ir galima priprasti ziureti i akis

QUOTE(Slibiniukas @ 2008 03 04, 11:09)
O tas zurejimas i akis yra dalykas, prie kurio paprasta priprasti, t.y treniruojamasi

Dėl vienokių ar kitokių priežasčių nenorintiems (negalintiems) žiūrėti į akis - galima žiūrėti į žmogaus kaktą.
Tyrinėti spuogus, raukšles ar pudros kiekį, galima antakius
Svarbiausia nešaudyti akim, išlaikyti ramų žvilgsnį. O žmogui bent atrodo, kad žiūri į akis ar bent jau labai stengiesi tai daryti. Išmokė to vienas darbdavys

Svarbiausia nešaudyti akim, išlaikyti ramų žvilgsnį. O žmogui bent atrodo, kad žiūri į akis ar bent jau labai stengiesi tai daryti. Išmokė to vienas darbdavys

QUOTE(saldomane @ 2008 02 26, 21:53)
Ieskojau panasios temos, bet neradau, tad, tikiuosi, niekas nesupyks, kad kuriu nauja. Zodziu turiu tokia problemele - vengiu akiu kontakto bendraujant. Jau net aplinkiniai man kartais sako, kur tu ziuri kalbedama

Jau kažkuri iš forumiečių minėjo, jog yra vadinamas dalykinis žvilgsnis t.y. trikampis tarp kaktos ir nosies. Bendraujant su mažai pažįstamais žmonėmis į akis galima tik laiks nuo laiko žvilgtelėti, nes tiesioginis spoksojimas į akis gali būti palaikytas įžūlumu arba
QUOTE(tuktuk @ 2008 03 04, 00:09)
Aš iš tų žmonių, kuriems akių kontaktas svarbus. Bet kaip šiandien pamenu, kadaise su vienu žmogum naudodama akių kontaktą, stipriai prisižaidžiau
Jis po kelių pokalbių su manimi nusprendė, kad aš dėl jo gatava per kelias jūras ir marias pereit

traktuojamas kaip flirtas.

Aš irgi vengiu akių kontakto,ypač su nepažįstamais žmonėmis,neseniai nustebino vienas žmogus kuris labai tiksliai pasakė ką galvoju aš ir ką tuo metu galvojo mano vyras
QUOTE(Afroditte @ 2008 02 27, 00:00)
as negaliu pakest kai snekiesi ir i tave neziuri..ta prasme isvis nepaziuri
..turiu toki sefa
..jam kazka aiskini-jis i kompa,i telefona ilindes ir vsio
..tik "aha,aha..aha"
as ziuriu tiesiai i akis..jei mano zvilgsnio vengia,dar labiau spitriju
o beto man patinka ziuret i akis,grazias..vyriskas pvz

as ziuriu tiesiai i akis..jei mano zvilgsnio vengia,dar labiau spitriju

tai gal susiduriat su "zudanciais" zvilgsniais pastoviai?

Akiu kontaktas yra labai svarbu,man keista yra bendrauti su zmogum kuris dairosi i salis kai su juo bendrauji

taip, akiu kontaktas labai svarbus bendravime
, taciau su nepazistamais zmonemis, stengiuosi kuo maziau kontaktuoti akimis