as irgi privengiu akie kontakto, ypac su svetimais zmonem, su labiau pazystamais ar draugais irgi kazkiek nusuku akis, bet ilgiau akiu kontakta islaikau

man nepriimtina ilgai žiūrėti žmogui i akis, ir nepatinka kai nuo manęs nenuleidžia akių(esu drovi), ypatingai gatvėj kuri nors, bet naglumo viršūnė buvo pasiekta tada, kai dirbau IKI (darbo taisyklėse buvo nurodyta, kad turiu žiūrėt klientui i akis) atrodo, visada pakankamai šypsodavausi ir stengdavausi žiūrėt į akis. ir štai ateina pranešimas iš aukščiausios vadovybės kad "Almantė kontakto su klientu metu nesišypsojo, stovėjo pasisukusi šonu ir VENGĖ ŽIŪRĖT Į AKIS"
nu blyn turiu aš savų įstikinimų ir aš niekada nežiūrėsiu žmogui i akis ilgą laiką...nedašuto man tada atsikirst, kai skyriaus vedėja kniso man prota dėl šito...

QUOTE(almantė_k @ 2008 07 04, 12:34)
man nepriimtina ilgai žiūrėti žmogui i akis, ir nepatinka kai nuo manęs nenuleidžia akių(esu drovi).
aha as irgi drovi ir viena is priezasciu, kodel neziuriu i akis, dar plius pradedu raudonuoti

O man patinka į akis žiūrėt
Tam tikra prasme, kitoj šviesoj žmogų pamatai
Anksčiau nedrįsdavau
Bet dabar man jau 30 ir aš galiu sau tai leist

Anksčiau nedrįsdavau

QUOTE(Aristokratė @ 2008 07 04, 11:40)
aha as irgi drovi ir viena is priezasciu, kodel neziuriu i akis, dar plius pradedu raudonuoti 

aš tai nesigėdinu savo drovumo..jei išraustu, stengiuos save nuramint tuo, kad kuklumas ir drovumas visada geriau nei iššaukiamas elgesys

QUOTE(xmiaux @ 2008 02 27, 00:23)
as tai nemegstu kai visiskai neziuri i akis, bet dar blogiau kai prieina prie pat, nu tiesiog prilimpa, ziuri i akis ir sneka. ir dar nori kad atsakytu. as nemegstu i burna kazkieno sneket.
buvo pas man tokia grupioke, sneka ir vis artyn artyn manes, akiu nenuleidzia,o as tik traukdavausi atgal. sunku taip bendraut
buvo pas man tokia grupioke, sneka ir vis artyn artyn manes, akiu nenuleidzia,o as tik traukdavausi atgal. sunku taip bendraut

as tik akis ziuriu kalbedama,nes tik is akiu sprendziu apie zmogu,
QUOTE(Gotish @ 2008 07 19, 17:43)
Žinau, kad dalykiniais reikalais tai yra ir mandagumo ženklas. Tačiau labai nepatinka, kai ilgiau žiūri vyriškos lyties atstovas. Man labai nemalonu. Ypač, kai mažai pažįstamas. Na, juk aiškios užmačios...
Nežinau, ar užmačios ar tik žaidimas, bet tokio žvilgsnio dažniausiai neatlaikau...

as naturaliai ziuriu ir daznasi pastebiu kaip kiti kartais sutrinka taigi net nezinau yra minusu ir pliusu
na manau akiu kontaktas svarbu ..bet tai neturi virsti spoksojimu.nemaolonu kai kalbi su zmogum o jis tave apziurineja irmano kad tu nepastebi

va būtent- spoksojimas ir akių kontaktas tai labai skirtingi dalykai
kažkaip ankščiau maniau, kad man sunku išlaikyti akių kontaktą, bet ten buvo ne kontaktas, o tiesiog spoksojimas
trikdo, nervina, aš net užmirštu apie ką kalbu tada
bet šiaip palaikyti akių kontaktą yra labai svarbu.ir tikrai galiu pateikti daug pavyzdžių iš savo patirties
apie žmogų daug pasako jo akys
aš irgi esu drovi, bet persilaužiau, ir nugalėjau tą ribą

aš irgi esu drovi, bet persilaužiau, ir nugalėjau tą ribą