labai tingiu skaityt visus 8 pusl o tas vadinamas "plaukiojancias" grindis irgi su higeja plaunat? mano kaip susibraize, net nezinau ka daryt,jau ko gero nieko
labai tingiu skaityt visus 8 pusl o tas vadinamas "plaukiojancias" grindis irgi su higeja plaunat? mano kaip susibraize, net nezinau ka daryt,jau ko gero nieko
8 puslapiukai ne taip jau daug....
taip, plaukiojančios tai tas pats laminatas ir jas taip pat su higėja plaunam o nuo subraižymų... tai jei rimti subraižymai, iki juodumo kai pramušta danga, tai niekas nepadės...su kuo ten išbraižėt??
Pagasdinsiu, ten tikrai nebloga chemija , be to kad ir koks ploviklis bebūtų vistiek rekomenduotinos pirštinytės gležnai rankyčių odai ech žinotumėm bent pusę apie medžiagas iš kurių ploviklius daro visai atpultų noras grindis plaut aš užtai per daug ir neklausinėju, grindų plovikliai tai nieko bet įsivaizduokit ką mes valgom prieš velykas pirkau šlapiankės šliosą jos galiojimo laikas balandžio 27d. mano bobulytei plaukai piestu susitojo jinai dešrų fabrike dirbo, sakė tarybiniais laikais aukščiausios rūšies daktariškos realizacijos laikas buvo 72val prastesnės 48 kaip jum terminukai ką