Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 09 29, 23:00)
as taip pat naudoju higejos su semenu aliejum,man jis  thumbup.gif

As irgi naudoju si,man jis labai geras ir kaina prieinama.
Atsakyti
Mes vaškavom grindis, tiksliau aš pati rolleyes.gif Tik pas mus ne laminatas, o tos ilgos parketo lentos. Tai ten nieko sudėtingo nėra, tas vaškas skystas beveik kaip vanduo, kempinėle padengi ir viskas bigsmile.gif Vaškavau tai dėl to kad subraižėm grindis, padėjo šiek tiek paslėpti tuos su braižymus. Ir dar manau vistiek kažkokiu apsauginiu sluoksniu pasidengia, o be to gerai plaunasi nelieka dryžių thumbup.gif
Atsakyti
as tai irgi plaunu su semenu aliejum, kartais plaunu paprastu vandeniu, ypatingai nepriziuriu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 09 29, 22:00)
as taip pat naudoju higejos su semenu aliejum,man jis  thumbup.gif

aš jį irgi naudojau, ne bet dryžių vis tiek lieka doh.gif

teks turbūt imt ir išvaškuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2008 10 02, 14:46)
aš jį irgi naudojau, ne bet dryžių vis tiek lieka  doh.gif

teks turbūt imt ir išvaškuot  smile.gif

pabandyk maziau pilti aliejaus ir dar bandyk vesesniu vandeniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(axax @ 2008 10 02, 17:27)
pabandyk maziau pilti aliejaus ir dar bandyk vesesniu vandeniu  g.gif

na tai tikriausiai čia visa problema man dėl šilto vandens doh.gif blush2.gif

Ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
O kokia priemone naudojate laminuotu grindu vaskavimui?Gal galima butu nuotraukyte,kad lengviau ieskoti butu ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju su sėmenų aliejumi, na sakyčiau neblogas....
dar norėčiau pasitairauti kokias šluotas naudojate?
Šiaip truputį saktčiau dryžiai lieka, reiks pabandyto šaltu vandeniu, kaip rekomendavote...
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2008 10 03, 11:33)
O kokia priemone naudojate laminuotu grindu vaskavimui?Gal galima butu nuotraukyte,kad lengviau ieskoti butu ax.gif

Tai taip niekas ir neisduos paslapties verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2008 10 06, 18:11)
Tai taip niekas ir neisduos paslapties verysad.gif ?

Pas mane "Lundmark acrylic floor wax", Ermitaže pirkau. Ten tam skyriuj kur dažai ir visokie skiedikliai sudėta 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi medinės grindys, tai norėčiau smulkiau dėl to vaškavimo sužinoti, o kam jis reikalingas, ar grindys blizga, ar jų paviršius labiau apsaugomas, prašau papasakoti plačiau, o kaip po to vaškavimo grindys plaunamos, kas kiek laiko reikia vaškuoti? nes dabar tai plaunu su tuo Higėjos plovikliu su sėmenų aliejumi, bet ten jokio stebuklo aš nematau.
Atsakyti
Pastebejau,kad ir kuom beplautum laminuotas grindis,rezultatas priklauso nuo sluostes. 4u.gif
Atsakyti