Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

Sveiki , o kokia šluoste jus AMRI naudojatės laminuotom grindim plauti
Atsakyti
Jo, ir mane domina kokias šluoste naudojate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 10 10, 14:35)
Sveiki , o kokia šluoste jus AMRI naudojatės laminuotom grindim plauti

Paprasciausia flanelini vystykla vaiko paemiau ir rezultatas thumbup.gif . Dar priklauso ir nuo laminato.Nors pas mus laminatas sudetas ne is pigiuju,bet vienam kambaryje su kuo beplautum visada rezultatas puikus,o va kitame tai tik vlaneliniu vystikliuku plaudama gaunu pageidaujama rezultata.
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2008 10 11, 12:15)
Jo, ir mane domina kokias šluoste naudojate ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 11 spalio 2008 - 11:52
QUOTE(*AMRI* @ 2008 10 11, 12:45)
Paprasciausia flanelini vystykla vaiko paemiau ir rezultatas thumbup.gif . Dar priklauso ir nuo laminato.Nors pas mus laminatas sudetas ne is pigiuju,bet vienam kambaryje su kuo beplautum visada rezultatas puikus,o va kitame tai tik vlaneliniu vystikliuku plaudama gaunu pageidaujama rezultata.
Papildyta:

koks pas tave laminatas...gal gali foto? nes aš savo planuoju keisti...noriu naujų grindų drinks_cheers.gif ir domiuosi kurios grindys mažiausia teplios...mažiausia matosi dėmės...nes dabartinėms mano grindims kožnas taškelis matosi...ot bjaurios... doh.gif jau pirkau butą su jomis...joms kažkur septyni metai, todėl laikas pasikeisti... mirksiukas.gif

beje pabandžiau su vyro maikonu išplaut grindis smile.gif tai ką jūs manot-meskit visus škurliokus...kad ir brangiausius šalin-super plauna drinks_cheers.gif be šmorų, be jokių plėvelių...dabar tai žinau kuo plaut drinks_cheers.gif tikiu kad ir flanelinis vystyklas puikus tam reikalui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 10 12, 14:40)
koks pas tave laminatas...gal gali foto? nes aš savo planuoju keisti...noriu naujų grindų drinks_cheers.gif ir domiuosi kurios grindys mažiausia teplios...mažiausia matosi dėmės...nes dabartinėms mano grindims kožnas taškelis matosi...ot bjaurios... doh.gif jau pirkau butą su jomis...joms kažkur septyni metai, todėl laikas pasikeisti... mirksiukas.gif

beje pabandžiau su vyro maikonu išplaut grindis smile.gif tai ką jūs manot-meskit visus škurliokus...kad ir brangiausius šalin-super plauna drinks_cheers.gif be šmorų, be jokių plėvelių...dabar tai žinau kuo plaut drinks_cheers.gif tikiu kad ir flanelinis vystyklas puikus tam reikalui thumbup.gif

Na va rasiau,rasiau ir istryniau doh.gif .Is nuotraukos vargu ar ka pamatysit.Svetaineje sudetas tamsus laminatas,tai ant jo matosi dulkes ir jei uztyska kas,bet plaunasi su bet kuo thumbup.gif .O va vaiko kambaryje kazkoks vokiskas grubletas,sviesus,tai gelbeja tik flanele,nes kitaip kokiom priemones ar skuduru beplautum matosi dryziai.Siaip tai as nesu dulkiu verge ir nevaikstau per dienu dienas su skuduru,kad viskas blizgetu.Issiplaunu i savaite 2-3kartus ir vsio.Kazkaip nelabai kreipiu as demesi,nes kitaip tai nupusti galima ir skuduro is ranku neimanoma butu paleisti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 12 spalio 2008 - 14:12
QUOTE(*AMRI* @ 2008 10 12, 15:11)
Na va rasiau,rasiau ir istryniau doh.gif .Is nuotraukos vargu ar ka pamatysit.Svetaineje sudetas tamsus laminatas,tai ant jo matosi dulkes ir jei uztyska kas,bet plaunasi su bet kuo  thumbup.gif .O va vaiko kambaryje kazkoks vokiskas grubletas,sviesus,tai gelbeja tik flanele,nes kitaip kokiom priemones ar skuduru beplautum matosi dryziai.Siaip tai as nesu dulkiu verge ir nevaikstau per dienu dienas su skuduru,kad viskas blizgetu.Issiplaunu i savaite 2-3kartus ir vsio.Kazkaip nelabai kreipiu as demesi,nes kitaip tai nupusti galima ir skuduro is ranku neimanoma butu paleisti. 4u.gif

aišku smile.gif
aš galvoju apie sendinto ąžuolo parketlentes g.gif
Atsakyti
Oi pas mane dar blogiau, mes kai kokie avinai susidėjom tamsų laminatą, nu žiauru, neskaitant to kad jis visas subraižytas vaikų, tai dar kai išplkauni ta plėvelė kaip mane nervuoja, pereini kai išdžiūsta su kojnėm ir matosi pėdos doh.gif negaliu jau prašiau mb kad keistume į kilimus verysad.gif O gal bandėte mačiau riterio grindyse yra vaškas kažkoks laminatui neva nuo jo užsideda lpėvelė kuri sulaiko vandenį, ir kai išplauni išvaškavusi grindis nelieka jokių plėvelių nuo kojų ar batų?
Atsakyti
Aciu uz patarima reikes pabandyti , bet pirmoj eilej reikes ta flanele susirasti
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 15, 10:48)
Oi pas mane dar blogiau, mes kai kokie avinai susidėjom tamsų laminatą, nu žiauru, neskaitant to kad jis visas subraižytas vaikų, tai dar kai išplkauni ta plėvelė kaip mane nervuoja, pereini kai išdžiūsta su kojnėm ir matosi pėdos  doh.gif  negaliu jau prašiau mb kad keistume  į kilimus  verysad.gif  O gal bandėte mačiau riterio grindyse yra vaškas kažkoks laminatui neva nuo jo užsideda lpėvelė kuri sulaiko vandenį, ir kai išplauni išvaškavusi grindis nelieka jokių plėvelių nuo kojų ar batų?

draugikė vaškavos...klapatas dar didesnis gavos...ruožais nuėjo doh.gif nors sakė trynė visur vienodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 10 15, 19:02)
Aciu uz patarima reikes pabandyti , bet pirmoj eilej reikes ta flanele susirasti

be flanelės man neišein niekaip išplaut be tos plėvelės doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 09 29, 23:00)
as taip pat naudoju higejos su semenu aliejum,man jis  thumbup.gif

QUOTE(*AMRI* @ 2008 10 11, 12:45)
Papildyta:

sveiki.Perskaiciau visa tema.Mes taip pat turejom tokia beda,isplauni grindis ir jos pasidaro matines tokios,nesvarbu vaiksto ar nevaiksto per slapias,vistiek isdziusta ir lieka matines.Nusipirkau HIGEJOS valikli su semenu aliejumi,isplaunu grindis ir antra karta pravalau su flaneles sluoste.Tai rezultatas superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alytuke @ 2009 01 21, 10:31)
sveiki.Perskaiciau visa tema.Mes taip pat turejom tokia beda,isplauni grindis ir jos pasidaro matines tokios,nesvarbu vaiksto ar nevaiksto per slapias,vistiek isdziusta ir lieka matines.Nusipirkau HIGEJOS valikli su semenu aliejumi,isplaunu grindis ir antra karta pravalau su  flaneles  sluoste.Tai rezultatas superinis  thumbup.gif

sveika smile.gif nu vat, bet reikia pervalyti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kaip mane nervin tas dvigubas trynimas tų grindų doh.gif
Atsakyti