Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(Capricorn @ 2008 02 27, 13:36)
kažkurioj temoj seniai lyg gyrė Leifheit firmos šluotą ir valiklius?ar girdėjot tokius?gal žinote kur jų yra pirkti?

Aš naudoju ir valiklius ir šluotą su kibiru turiu. Man tai nepamainomas dalykas thumbup.gif , net neįsivaizduoju kaip kitaip plaut grindis ax.gif
http://www.gerduva.l...talogas/id/1979
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2009 01 22, 08:38)
Aš naudoju ir valiklius ir šluotą su kibiru turiu. Man tai nepamainomas dalykas thumbup.gif , net neįsivaizduoju kaip kitaip plaut grindis ax.gif

išbandžiau ir skudurą ir valiklį, bet reziume-visvien yra plėvelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 22, 09:10)
išbandžiau ir skudurą ir valiklį, bet reziume-visvien yra plėvelė doh.gif

Reiškia ne pas mane vieną tokia bėda.Galvojau,kad čia mūsų šeimyna pritapena iš virtuvės į kambarį, prineša riebaliukų kokių ant tapkių,bet plaunu po 4 kartus,ir vis tiek plėvelė yra.Bandžiau Higėją su sėmenų aliejum,bet vaikas taip slydo,kad galvą susitrenkė.Einu iš proto,atrodo,kad kas tik ateina,į mano riebias grindis žiūri,o ir ant tos plėvelės žiauriai pėdos matosi.
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2009 01 22, 10:38)

ir as turiu tokia sluota, bet pas man problema ne plevele - o dryziai doh.gif
Ivairiausius skudurus isbandziau ( tik apie flanele pamirsau doh.gif - reiks isbandyti)...ir nieko
Drauge tokiu paciu valikliu plauna laminata, pas ja jokiu dryziu ner - o as jju atsikratyti niekaip negaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 01 22, 13:51)
Reiškia ne pas mane vieną tokia bėda.Galvojau,kad čia mūsų šeimyna pritapena iš virtuvės į kambarį, prineša riebaliukų kokių ant tapkių,bet plaunu po 4 kartus,ir vis tiek plėvelė yra.Bandžiau Higėją su sėmenų aliejum,bet vaikas taip slydo,kad galvą susitrenkė.Einu iš proto,atrodo,kad kas tik ateina,į mano riebias grindis žiūri,o ir ant tos plėvelės žiauriai pėdos matosi.

aš irgi galvojau kad aš viena debilavota pedantė, ir man vaidenas visokios plėvelės... doh.gif doh.gif doh.gif ir kaip nervuoja, tai juodai...pvz.su vyro minkšta medvilnine (jau nebenešiojama) maike vakar išploviau...bet jau keliais repečkiojau...tai ką tu manai...nėėėėėr jokios plėvės thumbup.gif bet negi daba kasdien blyn keturiom varyt???eina peklon unsure.gif

QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 22, 14:20)
ir as turiu tokia sluota, bet pas man problema ne plevele - o dryziai doh.gif
Ivairiausius skudurus isbandziau ( tik apie flanele pamirsau doh.gif  - reiks isbandyti)...ir nieko
Drauge tokiu paciu valikliu plauna laminata, pas ja jokiu dryziu ner - o as jju atsikratyti niekaip negaliu g.gif

nu va...šmorai...kita bėda...gal šlapiai plauni???
Atsakyti
Apsivogiau vyro stalčiuj,ale atpirksiu maikę naujesnę.Gal ir nepastebės,kad vienos nebėr.Apvyniojau šepetį drėgna maike ir nereikėjo lankstytis.Neblogai,reikės rytoj prie dienos šviesos įvertint,nes dabar prie lempos kaip ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 01 22, 17:43)
Apsivogiau vyro stalčiuj,ale atpirksiu maikę naujesnę.Gal ir nepastebės,kad vienos nebėr.Apvyniojau šepetį drėgna maike ir nereikėjo lankstytis.Neblogai,reikės rytoj prie dienos šviesos įvertint,nes dabar prie  lempos kaip ir nieko.

paskum jei patogus šepetys galėsi ir taip plaut, ale pirmą rekomenduoju gerai praeit keliukais, kad tą plėvelę gerai išplaut...ir maikė turi būti tikrai minkšta, be sintetikos-va tada liuks thumbup.gif
Atsakyti
Nelabai supratau kokia jums plėvelė yra g.gif Pas mane tai nėra, tik jei su šlapesniu išplaunu buna druželių smile.gif , o plėvelių nėra (naudoju Leifheit) thumbup.gif . Tai gal nuo laminato priklauso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija78: 22 sausio 2009 - 23:06
QUOTE(dija78 @ 2009 01 22, 23:06)
Nelabai supratau kokia jums plėvelė yra g.gif Pas mane tai nėra, tik jei su šlapesniu išplaunu buna druželių smile.gif , o plėvelių nėra (naudoju Leifheit) thumbup.gif  . Tai gal nuo laminato priklauso?

kaip tau nupasakoti g.gif išplauni grindis...viskas liuks, švaru mirksiukas.gif tada pvz.su kojinėm mergytė mano bėgdama virtuvėn (nes ten didelė erdvė) pračiuočia...na kaip ir vaikas...sugalvoja paslidinėt...ir kas po to? pračiuožimo vietoje grindys blizga, o kitur matinės...jei prašveičiu sausu skuduru-tada jau blizga visur...va kas ta plėvelė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 23, 09:08)
kaip tau nupasakoti g.gif išplauni grindis...viskas liuks, švaru mirksiukas.gif tada pvz.su kojinėm mergytė mano bėgdama virtuvėn (nes ten didelė erdvė) pračiuočia...na kaip ir vaikas...sugalvoja paslidinėt...ir kas po to? pračiuožimo vietoje grindys blizga, o kitur matinės...jei prašveičiu sausu skuduru-tada jau blizga visur...va kas ta plėvelė mirksiukas.gif

Supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2009 01 23, 08:31)

nu vat...bet ta plėvelė susidaro tik tada kai plaunu su kotu, o skudurus išbandžiau visokius ir Viledos, ir Leifheito tą vokišką vienokį, kitokį...nu tas pats gaunas doh.gif o vat eik keliais su tuo maikonu-viskas liuks...aišku ir maikė ne kiekviena tinka, buvau pasiėmus kitokią, irgi medvilnės, bet vat buvo kietesnes medžiagos tai irgi nilabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 22, 19:03)

nu va...šmorai...kita bėda...gal šlapiai plauni???

tai kad ir slpaiau ploviau ir sausiau...tas pats kosmaras doh.gif
Atsakyti