Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

jauciu man jau nepasiseks vyriskio perauklet nes tiek metu pagyventa , kad jis nepasikeis , o del mazosios gal kas ir iseis ka padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 02 27, 17:38)
jauciu man jau nepasiseks vyriskio perauklet nes tiek metu pagyventa , kad jis nepasikeis , o del mazosios gal kas ir iseis ka padaryt  4u.gif

aš tai savąjį jau aštunti metai auklėju... doh.gif o kur dar trys metai draugystės, taip kad kaip nuluptą pažįstu..ir žinau ko galiu reikalaut...ir tapkes išmoko nešiot, ir nešvarius skalbinius į vietą padėt, ir lėkštę pavalgius bent jau iki kriauklės danešt...oj nepavydu jaučiu tokią bobiesę kaip aš turėt...bjaurybė lotuliukas.gif
Atsakyti
gal gali ir manisky peraukleti taip kaip savo blush2.gif , nes kiek as kartu jo prasiau apsiauk tapkes negirdi , nemetyk kojiniu kur nereikia ir negirdi , sneku kaip su siena , bet ka darysi , matyt tokia zmogaus natura verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 02 27, 17:56)
gal gali ir manisky peraukleti taip kaip savo  blush2.gif  , nes kiek as kartu jo prasiau apsiauk tapkes negirdi , nemetyk kojiniu kur nereikia ir negirdi , sneku kaip su siena , bet ka darysi , matyt tokia zmogaus natura  verysad.gif

žinoma ir nuo jo priklauso daug kas, mano tai leidosi lankstomas, kitas tai būt pasiuntęs ant trijų raidžių.... doh.gif bet dabar kai įprato, tai pats vaikui pastabas duoda, jei ji ką pritrupina, ar be tapkių laksto lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mazoji manes klauso kai tecio ner namie , o va kai jis grysta tai prasideda "vasara atejo ir prasidejo" lotuliukas.gif , manos nereikia ,tetis geriausias draugas blush2.gif
aisku jis kartais isplauna indus po valgio , bet .....
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 02 27, 18:08)
mano mazoji manes klauso kai tecio ner namie , o va kai jis grysta tai prasideda "vasara atejo ir prasidejo"  lotuliukas.gif  , manos nereikia ,tetis geriausias draugas  blush2.gif
aisku jis kartais isplauna indus po valgio , bet .....

tai čia šventė tada tau...kai indai suplaunami thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju Amaway, ipilu i vandeni ir grindis praplaunu, turiu dar kazkoki spec preimone laminatui, bet jei labai domins dar paziuresiu kas per priemone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2008 02 27, 22:53)
as naudoju Amaway, ipilu i vandeni ir grindis praplaunu, turiu dar kazkoki spec preimone laminatui, bet jei labai domins dar paziuresiu kas per priemone  mirksiukas.gif

Sveika Lupičiuk 4u.gif nagi pasakyk kokia ta kita priemonė mirksiukas.gif
Atsakyti
ir mane domintu ta priemone ax.gif
Atsakyti
Jaučiuos truputį atsilikus... blush2.gif Pas mus namie visur laminatas, bet jokios "plėvelės" nėra. Plaunu su paprastu vandeniu ir viskas gerai thumbup.gif Kaip tik ruošiausi kokią priemonę išbandyti, bet gal kaip tik nieko nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2008 02 28, 17:25)
Jaučiuos truputį atsilikus...  blush2.gif  Pas mus namie visur laminatas, bet jokios "plėvelės" nėra. Plaunu su paprastu vandeniu ir viskas gerai  thumbup.gif  Kaip tik ruošiausi kokią priemonę išbandyti, bet gal kaip tik nieko nereikia  g.gif

labas, man irgi nebuvo jos, po kiek laiko atsirado...ir ne man vienai, kiek aplinkui pakalbam su draugėm, visos tą problemą su tom grindim turi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina19 @ 2008 02 28, 16:26)

ir aš laukiu kol atsakys į klausimuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2008 02 28, 16:26)

ji sakė Ūlos priemones naudoja dar spec.laminatui

o aš atkasiau internete kad jei nori jog plėvelės nebūtų, reikia profil.su acto skiediniu praplaut grindis (5l H2O:5 valg.š.acto), nes ta plėvelė nuo kalkino vandens pasirodo atsiranda doh.gif
Atsakyti