jauciu man jau nepasiseks vyriskio perauklet nes tiek metu pagyventa , kad jis nepasikeis , o del mazosios gal kas ir iseis ka padaryt

QUOTE(mumute @ 2008 02 27, 17:38)
jauciu man jau nepasiseks vyriskio perauklet nes tiek metu pagyventa , kad jis nepasikeis , o del mazosios gal kas ir iseis ka padaryt 

aš tai savąjį jau aštunti metai auklėju...

gal gali ir manisky peraukleti taip kaip savo
, nes kiek as kartu jo prasiau apsiauk tapkes negirdi , nemetyk kojiniu kur nereikia ir negirdi , sneku kaip su siena , bet ka darysi , matyt tokia zmogaus natura

QUOTE(mumute @ 2008 02 27, 17:56)
gal gali ir manisky peraukleti taip kaip savo
, nes kiek as kartu jo prasiau apsiauk tapkes negirdi , nemetyk kojiniu kur nereikia ir negirdi , sneku kaip su siena , bet ka darysi , matyt tokia zmogaus natura 

žinoma ir nuo jo priklauso daug kas, mano tai leidosi lankstomas, kitas tai būt pasiuntęs ant trijų raidžių....

mano mazoji manes klauso kai tecio ner namie , o va kai jis grysta tai prasideda "vasara atejo ir prasidejo"
, manos nereikia ,tetis geriausias draugas
aisku jis kartais isplauna indus po valgio , bet .....

QUOTE(mumute @ 2008 02 27, 18:08)
mano mazoji manes klauso kai tecio ner namie , o va kai jis grysta tai prasideda "vasara atejo ir prasidejo"
, manos nereikia ,tetis geriausias draugas

tai čia šventė tada tau...kai indai suplaunami

as naudoju Amaway, ipilu i vandeni ir grindis praplaunu, turiu dar kazkoki spec preimone laminatui, bet jei labai domins dar paziuresiu kas per priemone

QUOTE(lupipita @ 2008 02 27, 22:53)
as naudoju Amaway, ipilu i vandeni ir grindis praplaunu, turiu dar kazkoki spec preimone laminatui, bet jei labai domins dar paziuresiu kas per priemone 

Sveika Lupičiuk

ir mane domintu ta priemone

Jaučiuos truputį atsilikus...
Pas mus namie visur laminatas, bet jokios "plėvelės" nėra. Plaunu su paprastu vandeniu ir viskas gerai
Kaip tik ruošiausi kokią priemonę išbandyti, bet gal kaip tik nieko nereikia

QUOTE(linxmute @ 2008 02 28, 17:25)
Jaučiuos truputį atsilikus...
Pas mus namie visur laminatas, bet jokios "plėvelės" nėra. Plaunu su paprastu vandeniu ir viskas gerai
Kaip tik ruošiausi kokią priemonę išbandyti, bet gal kaip tik nieko nereikia 

labas, man irgi nebuvo jos, po kiek laiko atsirado...ir ne man vienai, kiek aplinkui pakalbam su draugėm, visos tą problemą su tom grindim turi

Papildyta:
QUOTE(kristina19 @ 2008 02 28, 16:26)
ir aš laukiu kol atsakys į klausimuką

QUOTE(kristina19 @ 2008 02 28, 16:26)
ji sakė Ūlos priemones naudoja dar spec.laminatui
o aš atkasiau internete kad jei nori jog plėvelės nebūtų, reikia profil.su acto skiediniu praplaut grindis (5l H2O:5 valg.š.acto), nes ta plėvelė nuo kalkino vandens pasirodo atsiranda