Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

Che che, fotkės neturiu...Panaudotos nefotografuosi juk, kažkaip... neetiška... hihihi.gif O kaina... Na, vyras paskutiniu metu pirko, reikia jo paklaust mastau.gif Sorry...
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 03 04, 15:55)
Che che, fotkės neturiu...Panaudotos nefotografuosi juk, kažkaip... neetiška... hihihi.gif O kaina... Na, vyras paskutiniu metu pirko, reikia jo paklaust mastau.gif Sorry...

nu internete gal...turėjau omeny...panaudotos jau gal ir nefotkink lotuliukas.gif doh.gif
na tiek to.bandysiu ieškot.... g.gif
Atsakyti
Nu va, kažkas panašaus į šitą. Lygiai tokios pat nesuradau...
http://www.pireka.lt...56390e0f32860c0
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 03 04, 16:15)
Nu va, kažkas panašaus į šitą. Lygiai tokios pat nesuradau...
http://www.pireka.lt...56390e0f32860c0

tai ji ten yra iš siūlinio mikropluošto ir tarpeliuose šereliai?ar ta sintetinė su šereliais?
Atsakyti
Siūlinis mikropluoštas ir tarpeliuose šereliai. Bet sakau, toji, kur aš perku, NE LYGIAI TOKIA PATI, kur nuotraukoje. Bet su šereliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 03 04, 16:21)
Siūlinis mikropluoštas ir tarpeliuose šereliai. Bet sakau, toji, kur aš perku, NE LYGIAI TOKIA PATI, kur nuotraukoje. Bet su šereliais  biggrin.gif

okis, ieškosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 04, 09:24)
iš visų ką bandžiau, atradau dabar geriausią. man patiko Higėjos valiklis laminatui su sėmenų aliejumi...greitai džiūsta grindys ir nepalieka tų dėmių bigsmile.gif

šitas ir man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L'amour @ 2008 03 05, 00:25)
šitas ir man patiko  thumbup.gif

drinks_cheers.gif geras dalykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
neradau to skuduro...gal ne taip supratau kaip jis turi atrodyti...tas sintetinis tai buvo su tais šereliais, ale siūlinio su šereliais neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 03 05, 13:45)
neradau to skuduro...gal ne taip supratau kaip jis turi atrodyti...tas sintetinis tai buvo su tais šereliais, ale siūlinio su šereliais neradau doh.gif

Gaila...Na,bet dabar žinosi, kad yra toks. Gal kada ir pavyks rast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 03 05, 15:37)
Gaila...Na,bet dabar žinosi, kad yra toks. Gal kada ir pavyks rast 4u.gif

jo, žinosiu ir kituose Senukuose pasižiūrėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms cia dikutuojancioms 4u.gif
As esu ir isbandzius higejos su semenu aliejum labai thumbup.gif o dabar turiu toki cif jis melynas skaidrus ir labai kvepiantis toks skystis ,parodyta visiem pavirsiam tinka plaut.tai as su juo ir grindis(ir laminata ir linoleuma ) ir dulkes valydama siek tiek ipilu i vadeni praskalaut sluostes ,namai labai kvepia -labai gaivus kvapas,gal kiek astrokas smile.gif
O plaunu irgi turiu,pirkau senukuose sepeti su sluoste,ji taippat su tokiais dryziais sveituko ir siuline medziaga tokia svelni,labai gerai sveicia ir tikrai nebloga nesusitrina greitai ax.gif Uz sluoste vien mokejau kazkur 7-9 lt,nepamenu tongue.gif
Atsakyti