Nu o kaži nesmirdės nuo to acto grindys
Man tai smirdi labai actas, tai jei visą butą su tokiu skiediniu išplaut
pirkau Thomas philipse priemonę parketui ir laminatui - super - nelieka dryžių nuo vandens, blizga
QUOTE(žemuogienė @ 2008 02 29, 17:14)
pirkau Thomas philipse priemonę parketui ir laminatui - super - nelieka dryžių nuo vandens, blizga 
kieno gamybos ji?gal pavadinimą parašytum
QUOTE(A&S @ 2008 02 29, 18:53)
vat pavadinimo neparasysiu - suslapes butelis buvo namie, etikete atsokusia lauk ismeciau. persvieciamas butelis, oranzinis skystis. gamintojas - vokietija, va sita tai paziurejau pirkdama
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 01, 20:36)
vat pavadinimo neparasysiu - suslapes butelis buvo namie, etikete atsokusia lauk ismeciau. persvieciamas butelis, oranzinis skystis. gamintojas - vokietija, va sita tai paziurejau pirkdama 
aišku
Laminatas pas mus namie puse metu naudoju bet kokios firmos kad tik butu laminatui jokiu problemu neturiu,gal tai nuo lamintao klases ir .t.t. priklauso
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 01, 20:36)
Reik ir man nulekt nusipirkti,
kol visos supermamos neispirko
iš visų ką bandžiau, atradau dabar geriausią. man patiko Higėjos valiklis laminatui su sėmenų aliejumi...greitai džiūsta grindys ir nepalieka tų dėmių
Aš irgi naudoju tą patį, visų jūsų išgirtą Higėjos, su sėmenų aliejumi. Beje, A&S, patikėk, labai svarbu, koks grindų skuduras. Aš anksčiau irgi turėjau tą pačią bėdą dėl tos plėvelės. Rekomenduoju Senukuose susirasti ir nusipirkti tokią Viledos šluostę, kurioje yra tokie kaip virtuvinio šveistuko ruoželiai. Superinis dalykas
Nežinau, ar supratai...
Nežinau, ar supratai...
QUOTE(Perfect @ 2008 03 04, 15:22)
Aš irgi naudoju tą patį, visų jūsų išgirtą Higėjos, su sėmenų aliejumi. Beje, A&S, patikėk, labai svarbu, koks grindų skuduras. Aš anksčiau irgi turėjau tą pačią bėdą dėl tos plėvelės. Rekomenduoju Senukuose susirasti ir nusipirkti tokią Viledos šluostę, kurioje yra tokie kaip virtuvinio šveistuko ruoželiai. Superinis dalykas
Nežinau, ar supratai...
Nežinau, ar supratai...
labukas Perfect...aš kaip tik praeitą savaitę nusipirkau Viledos grindų šluostę....
Jo, teisingai, jos, tos šluostės atskirai parduodamos. Neparašiau....
Perku jas kelias iš karto, nes tikrai geros, tarnauja ilgai, bet kai grindis dažnai "zulinu", tai susidėvi...
Jo, jos kažkokios ypatingos, tikrai. Man labai patinka. Pabandyk.
Perku jas kelias iš karto, nes tikrai geros, tarnauja ilgai, bet kai grindis dažnai "zulinu", tai susidėvi...
QUOTE(Perfect @ 2008 03 04, 15:46)
Jo, teisingai, jos, tos šluostės atskirai parduodamos. Neparašiau....
blynčiki reiks užsukti, kaip tik vėliau važiuosiu irisų pirkti kukurūziniam tortui, tai šalia Senukai...ir nulėksiu...kiek ji kainuoja?o gal fotkę gali įmest kaip atrodo iš intiko?