Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

Nu o kaži nesmirdės nuo to acto grindys g.gif Man tai smirdi labai actas, tai jei visą butą su tokiu skiediniu išplaut g.gif
Atsakyti
pirkau Thomas philipse priemonę parketui ir laminatui - super - nelieka dryžių nuo vandens, blizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 02 29, 17:14)
pirkau Thomas philipse priemonę parketui ir laminatui - super - nelieka dryžių nuo vandens, blizga smile.gif

kieno gamybos ji?gal pavadinimą parašytum g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 29, 18:53)
kieno gamybos ji?gal pavadinimą parašytum g.gif

vat pavadinimo neparasysiu - suslapes butelis buvo namie, etikete atsokusia lauk ismeciau. persvieciamas butelis, oranzinis skystis. gamintojas - vokietija, va sita tai paziurejau pirkdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 01, 20:36)
vat pavadinimo neparasysiu - suslapes butelis buvo namie, etikete atsokusia lauk ismeciau. persvieciamas butelis, oranzinis skystis. gamintojas - vokietija, va sita tai paziurejau pirkdama biggrin.gif

aišku ax.gif
Atsakyti
Laminatas pas mus namie puse metu naudoju bet kokios firmos kad tik butu laminatui jokiu problemu neturiu,gal tai nuo lamintao klases ir .t.t. priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 01, 20:36)

Reik ir man nulekt nusipirkti, thumbup.gif
kol visos supermamos neispirko bigsmile.gif
Atsakyti
iš visų ką bandžiau, atradau dabar geriausią. man patiko Higėjos valiklis laminatui su sėmenų aliejumi...greitai džiūsta grindys ir nepalieka tų dėmių bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju tą patį, visų jūsų išgirtą Higėjos, su sėmenų aliejumi. Beje, A&S, patikėk, labai svarbu, koks grindų skuduras. Aš anksčiau irgi turėjau tą pačią bėdą dėl tos plėvelės. Rekomenduoju Senukuose susirasti ir nusipirkti tokią Viledos šluostę, kurioje yra tokie kaip virtuvinio šveistuko ruoželiai. Superinis dalykas thumbup.gif

Nežinau, ar supratai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 03 04, 15:22)
Aš irgi naudoju tą patį, visų jūsų išgirtą Higėjos, su sėmenų aliejumi. Beje, A&S, patikėk, labai svarbu, koks grindų skuduras. Aš anksčiau irgi turėjau tą pačią bėdą dėl tos plėvelės. Rekomenduoju Senukuose susirasti ir nusipirkti tokią Viledos šluostę, kurioje yra tokie kaip virtuvinio šveistuko ruoželiai. Superinis dalykas    thumbup.gif

Nežinau, ar supratai... unsure.gif

labukas Perfect...aš kaip tik praeitą savaitę nusipirkau Viledos grindų šluostę.... bigsmile.gif ji tokia su karpytu pakraščiuku, viduj mikropluoštas, o iš šonų karpytos medžiagos trys juostelės tokios (jos gerai sausina)...o tokios kaip tu sakai nemačiau, gal yra jos vienos pirkt, nes tą šluotą aš pirkau su visu skuduru (jau komplekte buvo), tai nusipirkč ir tą kur tu rekomenduoji...tada sakai nelieka plėvelės g.gif
Atsakyti
Jo, teisingai, jos, tos šluostės atskirai parduodamos. Neparašiau....
Perku jas kelias iš karto, nes tikrai geros, tarnauja ilgai, bet kai grindis dažnai "zulinu", tai susidėvi...
Jo, jos kažkokios ypatingos, tikrai. Man labai patinka. Pabandyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 04 kovo 2008 - 14:47
QUOTE(Perfect @ 2008 03 04, 15:46)
Jo, teisingai, jos, tos šluostės atskirai parduodamos. Neparašiau....
Perku jas kelias iš karto, nes tikrai geros, tarnauja ilgai, bet kai grindis dažnai "zulinu", tai susidėvi...
Jo, jos kažkokios ypatingos, tikrai. Man labai patinka. Pabandyk.  mirksiukas.gif

blynčiki reiks užsukti, kaip tik vėliau važiuosiu irisų pirkti kukurūziniam tortui, tai šalia Senukai...ir nulėksiu...kiek ji kainuoja?o gal fotkę gali įmest kaip atrodo iš intiko? g.gif
Atsakyti