Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(agnutyte27 @ 2010 10 06, 15:06)
Sveikos 4u.gif

Turim tokia beda doh.gif  Susidejom name tamsu laminata, ir dabar keikiames... doh.gif  Sakykit, gal girdejot, ar imanoma, kaip nors laminata pasviesinti, ar kaip kitaip pakeisti spalva? Ar teks grindis keisti? biggrin.gif

Manau, kad paprasčiau bus grindis pakeist smile.gif

QUOTE(Draugiška @ 2010 11 12, 16:31)
Sveikos. o as 3metus vargstu su matiniu laminatu doh.gif sviesus jis, atrodo kaip tik gerai, bet kai matinis, viskas matosi irgi ziauriai doh.gif o dar neduok dieve isplaunu ir vaikas prabega, visos pedos lieka. jau nezinau ne ka daryti, kasdiena nenoriu su grindu skuduru lakstyt verysad.gif kazin ar verta jas lakuoti? idomu, kiek kainuotu apie 70kv.m. kainuotu nulakuoti? turbut cia net neverta, kaip manot? 4u.gif

Netinka jos lakavimui, nes jos juda ir lakas greit suskilinės, trupės, nebus vaizdo. Tada dar baisiau bus
Žinau jūsų bėdą. Aš po 2kart per dieną valydavau grindis. Pasidarai jų vergė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 18, 12:11)
Netinka jos lakavimui, nes jos juda ir lakas greit suskilinės, trupės, nebus vaizdo. Tada dar baisiau bus
Žinau jūsų bėdą. Aš po 2kart per dieną valydavau grindis. Pasidarai jų vergė doh.gif

o taip, grynai vergaut pradejau joms doh.gif drinks_cheers.gif bet negi dabar lupt jas lauk ir naujas det.. ir kas sove i galva tokias pirkti, kodel kokie konsultantai nepatare, kad valyt sunku ir viskas matosi doh.gif ne tas zodis, kaip gailiuosi del ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(text @ 2010 09 13, 00:47)
Gal stipriai įvaškuoti?
as tikrai labai patenkinta produktu, kurio aprasymas toks;
Ypač efektyvi valymo priemonė mikrobiologiniu “PROBIOTIC” pagrindu, skirta visų rūšių grindų valymui:
- puikiai valo ir pasižymi ilgalaikiu dezinfekuojančiu poveikiu;
- slopina kenksmingus mikrobus, naikina nemalonius kvapus;
- formuoja teigiamą mikroflorą;
- neputoja, todėl šią priemonę galima naudoti grindų plovimo mašinoms.
<...>
SUDĖTIS: išvalytas vanduo , < 5% neanijoninės paviršiaus aktyviosios medžiagos , < 5% каtijoninės paviršiaus aktyviosios medžiagos , nepatogeninės probiotinės bakterinės kultūros „PROBIOTIC”, аromatizatorius , dažiklis , pH – 8,5.

Firma siŪlo ir kitokius variantus- grindims plauti su vašku( blizgesiu)- 11.1 PH ir normalų-universalų 11.8 PH. Priemones panaudojus grindų perplauti nereikia.

O koks butu Firmos pavadinimas?
Atsakyti
O jau man nuo plaukiojanciu grindu bloga;) Taip dulkes kamtuose matos kaz ziauru, kelsiuosi i savo busta tai stengsiuosi plaukiojanciu gridnu neisigyti...Fu, valyti reikia vos ne kas diena, kad fulkiu neliktu, spindesi tai gera gaunu su keletu valikliu, bet tos dulkes ir plaukai (mano juodi), tai mane tuoj pakars;)))
Atsakyti
Pasidalinsiu,kaip isradau ir sluota ir sluoste laminatui valyt:-) prasidejo viskas nuo to,kad dulkes visad valiau su flanele,puikiai surenka jas ir nepalieka dryziu.daug metu laminatui pirkau visokias priemones,sluotas,paskutine ipirkau leifheito,jau ta sakau gal stebuklus darys.nieko,viskas tas pats.viena diena gime mintis ant tos leifheito sluotos pasisiut is flaneles audinio sluoste,isiuvau as ant jos lipukus,kad prikibtu prie sluotos lipuku.pas mane ji issigrezia kaip tie guminiai sepeciai,tad net ranku nereikia suslapt.isvalo puikiai,be suoru,nenaudoju jokiu valikliu,tiesiog i vandeni ipilu slakeli acto.kas turit problemu su valymu,paimkit flaneles gabaliuka ir pabandykit pavalyt,patiks,pasigaminsit ir spec.sluota:-)
Papildyta:
QUOTE(Sankvl @ 2011 03 28, 15:23)
Taip dulkes kamtuose matos kaz ziauru, kelsiuosi i savo busta tai stengsiuosi plaukiojanciu gridnu neisigyti...Fu, valyti reikia vos ne kas diena, kad fulkiu neliktu

o kuo cia butent danga kalta?gal netinkama spalva pasirinkot?o manot ant parketo ar kitos rusies grindu dangos dulkes maziau ses?:-)
Atsakyti
Vargstu ir aš su laminatu doh.gif

Noriu dar pasitikslinti:
1. flanelė - tai tokia švelni medžiagytė, kaip senoviniai (na žinoma ir dabar yra blush2.gif ) vystyklai būdavo?

2. Ar 1 šk. acto ant 0,5 kibiro vandens nesijaučia bute? nes mano vyras baisiai nemėgsta to kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 06 28, 11:58)
Vargstu ir aš su laminatu  doh.gif

Noriu dar pasitikslinti:
1. flanelė - tai tokia švelni medžiagytė, kaip senoviniai (na žinoma ir dabar yra blush2.gif ) vystyklai būdavo?

2. Ar 1 šk. acto ant 0,5 kibiro vandens nesijaučia bute? nes mano vyras baisiai nemėgsta to kvapo  biggrin.gif

1. Taip ta pati 4u.gif
2. Nesijaudinkit nesijaus nei per kur schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2011 06 28, 14:23)
1. Taip ta pati 4u.gif
2. Nesijaudinkit nesijaus nei per kur schmoll.gif

Labai ačiū, reiks bandyti smile.gif
Atsakyti
siaip laminatui geros priemones su SUCITESA asortimento - jos ne tik atstato dangos blizguma, aisku isvalo nesvarumu, bet ir yra nemazai ju su bioalkoholiu - kas duoda greitesni dziuvima, bei nepalieka dryziu ar pedu, man tai plius. Dar ju pliusas nes suteikia visai patalpai labai malonia gaiva, na toki svaros jausma;)
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2010 08 23, 15:55)
sveikutes ,vat problemele atsirado su tuo laminatu ,vaikutis paraliavo truputi su bobby car ir dabar liko tokie balti dryziai ypac matosi is sono kaip pvz.eini is kito kambario i kamb.tai ziaurus balti tokie dryziai ibrezimu nera ,maniau isplausiu nebeliks bet vat liko  blink.gif  blink.gif gal galit patart koki skysti kad pazkaip pamazint tuos dryzius ........o del plovimo problemu neturiu perku parduotuveje skirta laminatui skysti su veledos firmos sluoste ir nelieka man jokiu ten kaip jus cia minit dryziu plovimo ir taip toliau...patarkit ar imanoma kazka padaryt

doh.gif doh.gif doh.gif

Aš su tokia pat problema atkeliavau lotuliukas.gif Tik mums ne mūsiškis neklaužada, o vienas mažas svetukas paraliavo doh.gif

Gal pavyko išspręsti tą problemą? g.gif Gal kokie specialūs aliejukai būna su spalva, kad įtrynus tie nubrūžinimai nekristų į akis? unsure.gif

Beje, ačiū, už patarimą dėl flanelės ir acto - kaip tik senų vystyklų pilna turiu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 08 04, 22:07)
Beje, ačiū, už patarimą dėl flanelės ir acto

Ir as sakau aciu kazkuriai mamytei uz patarima isplauti su actu biggrin.gif siandien pabandziau, Super thumbup.gif ir pigu ir blizga ir ekologiska thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci XX: 27 rugpjūčio 2011 - 19:08
QUOTE(Gucci XX @ 2011 08 27, 20:08)
Ir as sakau aciu kazkuriai mamytei uz patarima isplauti su actu biggrin.gif siandien pabandziau, Super thumbup.gif ir pigu ir blizga ir ekologiska thumbup.gif  thumbup.gif

Taip taip ir aš atėjau padėkoti už patarimus thumbup.gif Man irgi super thumbup.gif
Dar labai vargau su hpl sienele virtuvėj, virš spintelių. Kiek bandžiau visokių būrų - niekas nepadėjo.. eina man tokiais ratilais tie pavalimai. Tai irgi pavaliau su acto tirpalu, trikotažine šluoste (maikės gabaliuku biggrin.gif ) ir nusausinu frotiniu rankšluostuku. Dar, kad tobula būtu tinka langų valiklis ant viršaus biggrin.gif
Gal kam irgi pravers mirksiukas.gif
Atsakyti