Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

Man irgi jau tas laminatas doh.gif , vergauti reikia doh.gif nors ir skirting7 spalvu ir triju rusiu, taciau problema ta pati-pereini su kojinem ir pedos nusetos, atrodo, kad neplautos grindys visa amzinybe.

Kaip su tuo kovoti? atrodo ir laminatas- ne is pigiausiu...nesuprantu,,,,plaunu su ta gumine isgreziama sluoste, pilu acto, taciau niekas nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2012 02 12, 11:24)
Man irgi jau tas laminatas doh.gif , vergauti reikia doh.gif  nors ir skirting7 spalvu ir triju rusiu, taciau problema ta pati-pereini su kojinem ir pedos nusetos, atrodo, kad neplautos grindys visa amzinybe.

Kaip su tuo kovoti? atrodo ir laminatas- ne is pigiausiu...nesuprantu,,,,plaunu su ta gumine isgreziama sluoste, pilu acto, taciau niekas nepadeda...

Pas mus ta pati problema, tik isploveii - perbego vaikai ... ir kaip ne neplauta , kazkoks siaubas
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2012 02 22, 13:43)
Pas mus ta pati problema, tik isploveii  - perbego vaikai ... ir kaip ne neplauta , kazkoks siaubas

bet kaip žinot, kad ateity vėl tokio nenusipirkt? gal kas žinot kame čia reikalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 02 22, 18:09)
bet kaip žinot, kad ateity vėl tokio nenusipirkt? gal kas žinot kame čia reikalas?  g.gif

pabandykit gerai grindis nuriebalint, bent as valau su mikrofibros sluoste skirta grindims ispradziu slapiai plaunu po to isgreziu sausai pervalau, plaunu palei dryzius (rasta) neratilais, o valikli naudoju paprasciausia ajaks universalu, uzsitaisau palei instrukcija, kvepia nu man liuks
dar su loku ir neblogai issiplauna
na gal pravers
Atsakyti
Metai praėjo- bėdos tos pačios lotuliukas.gif
Bet aš kažkaip pradėjau įtarti vandenį blink.gif Nes tos išmozotos grindys ne visada būna. Kelias dienas vaikščiojau susiraukus dėl neišplaunamų grindų. Šiandien su nauju (įprastu) skuduru išploviau ir plėvė vistiek liko. Vanduo pas mus labai kalkėtas. g.gif
Atsakyti
as irgi itariu, kad del kalketo vandens tos grindys taip bogai valosi, laminatas baisiai blogai valosi, vonios blizgios juodos plyteles, gali uzsivalyt negyvai, bet jos vistiek pabala kai isdziusta. ruosiuos eksperimenta padaryt ir isplaut su filtruotu vandeniu, mazu ivyks stebuklas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2013 03 12, 10:24)
ruosiuos eksperimenta padaryt ir isplaut su filtruotu vandeniu, mazu ivyks stebuklas doh.gif

Aš irgi galvoju nusipirkt vandens grindų plovimui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2013 03 12, 11:24)
as irgi itariu, kad del kalketo vandens tos grindys taip bogai valosi, laminatas baisiai blogai valosi, vonios blizgios juodos plyteles, gali uzsivalyt negyvai, bet jos vistiek pabala kai isdziusta. ruosiuos eksperimenta padaryt ir isplaut su filtruotu vandeniu, mazu ivyks stebuklas doh.gif

geriau jau acto įpilkit biggrin.gif Ir visą laiką plyteles vandeniu su actu plaukit, arba galit dar su citrinos rūgštimi parūgštint vandenį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 12, 22:51)
geriau jau acto įpilkit  biggrin.gif Ir visą laiką plyteles vandeniu su actu plaukit, arba galit dar su citrinos rūgštimi parūgštint vandenį smile.gif

Nepadeda actas unsure.gif Nusipirkau maksėj kažkokį mikro pluošto skuduriuką, maniau pereisiu ant kelių (neturiu ką veikt biggrin.gif ) Pabandžiau mažą plotelį- išsimozojo ir viskas. O ,,kas,, mozojasi nesuprantu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 04 15, 17:31)
Nepadeda actas  unsure.gif  Nusipirkau maksėj kažkokį mikro pluošto skuduriuką, maniau pereisiu ant kelių (neturiu ką veikt  biggrin.gif )  Pabandžiau mažą plotelį- išsimozojo ir viskas. O ,,kas,, mozojasi nesuprantu.  verysad.gif

Actas padeda naikinti kalkes, dėl laminato nežinau, bet gerai parūgštintu vandeniu plytelės turėtų nusiplaut. Rašėt, kadjuodos plytelės, tai pabandykit jas plauti su stipriu acto ir vandens tirpalu ir būtinai kuo šiltesniu vandeniu. Tai padės, jeigu ant plytelių tikrai kalkės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 15, 18:35)
Actas padeda naikinti kalkes, dėl laminato nežinau, bet gerai parūgštintu vandeniu plytelės turėtų nusiplaut. Rašėt, kadjuodos plytelės, tai pabandykit jas plauti su stipriu acto ir vandens tirpalu ir būtinai kuo šiltesniu vandeniu. Tai padės, jeigu ant plytelių tikrai kalkės  4u.gif

Ne, čia kažkas kitas apie plyteles kalba. Aš žinau, kad actas gerai valo, naudoju jį. Bet tam mano š... laminatui kažkoks kitas š... yra. Toks vaizdas, kad mėnesį neplautos grindys ir su neskalaujamu skuduru jas paterlioji ir palieki doh.gif
Atsakyti
ir pas mane ta pati problema,visuose kambariuose dar galima kenteti, bet jau miegamajame doh.gif visos tokios pabalusios, tokios lyg joms simtas metu, nutrintos, spalvos nelike, kuo tik nevaliau, plaunu po du kartus pries tai dar issiurbliuoju ir vis tiek tragedija. mastau gal koks vaskavimas padetu g.gif
Atsakyti