Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

aciu, kad parodei tema, kurioje merginos bando priaugti svorio. taciau paziurejus ka jos valgo man nesinori jungtis prie ju. merginos valgo bet kada, bet kiek, nesilaiko rezimo, o svarbiausia - maitinasi nesveikai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(islepusi @ 2008 03 24, 18:17)
aciu, kad parodei tema, kurioje merginos bando priaugti svorio. taciau paziurejus ka jos valgo man nesinori jungtis prie ju. merginos valgo bet kada, bet kiek, nesilaiko rezimo, o svarbiausia - maitinasi nesveikai schmoll.gif

Na, tuomet visks liux, junkis čia drinks_cheers.gif Tik va aš nežinau, kaip priaugti svorio sveikai maitinantis... net dietologai sudaro gana kaloringą ir ne visai sveiką valgiaraštį, o tau visai nemažai reikia priaugti... g.gif beje, jei sveikai maitinsies, tai be sporto (būtent treniruoklių) tikrai bus sunku kažką pakeisti. Bet žinoma, stebėj savo organizmą 4u.gif
Atsakyti
Visos tyli tyli, ką čia jau berašysi šventinius valgiaraščius lotuliukas.gif
Aš kadangi nuo 1 velykų dienos sėdau valyt organizmo, tai net nerašau nieko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Su praėjusiom šventėm 4u.gif

Na ką, prabilsiu biggrin.gif

Pusryčiai: puodas žalios arbatos, indelis jog. Activia
Priešpiečiai: bananas
Pietūs: gab. orkaitėj keptos vištos krūtinėlės (~125g), kalafijorų-morkų-pomidorų-pekino salotos (~200g)
Pavakariai: Nescafe, "&Joy Lux" sūrelis, "CinisMinis"
Vakarienė: vaisių salotos (bananas, apelsinas, obuolys, ~60g jogurto)
Povakariai: porcija vanilinių ledų, 3 obuolaičiai
Viso: ~1300kcal ax.gif

Skaičiau kažkur, kad po 21 dienos taisyklingos mitybos, organizmas nustoja reikšt kaprizus (tipo, duok man šokoladą ir iš karto visą! lotuliukas.gif) ir pripranta prie naujo režimo. Tai va, tebūnie tai mano pirmoji diena... blush2.gif Liko tik 20! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 03 25, 20:31)
Sveikos mirksiukas.gif Su praėjusiom šventėm 4u.gif

Na ką, prabilsiu biggrin.gif

Pusryčiai: puodas žalios arbatos, indelis jog. Activia
Priešpiečiai: bananas
Pietūs: gab. orkaitėj keptos vištos krūtinėlės (~125g), kalafijorų-morkų-pomidorų-pekino salotos (~200g)
Pavakariai: Nescafe, "&Joy Lux" sūrelis, "CinisMinis"
Vakarienė: vaisių salotos (bananas, apelsinas, obuolys, ~60g jogurto)
Povakariai: porcija vanilinių ledų, 3 obuolaičiai
Viso: ~1300kcal ax.gif

Skaičiau kažkur, kad po 21 dienos taisyklingos mitybos, organizmas nustoja reikšt kaprizus (tipo, duok man šokoladą ir iš karto visą! lotuliukas.gif) ir pripranta prie naujo režimo. Tai va, tebūnie tai mano pirmoji diena... blush2.gif Liko tik 20! biggrin.gif

tavo valgiarasti viskas gerai, tik reiketu vakare nevalgyti vaisiu... (cia mano trenerio patarimas ) vaisius geriau valgyti diena..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 26 kovo 2008 - 10:04
QUOTE(juratata @ 2008 03 26, 10:04)
tavo valgiarasti viskas gerai, tik reiketu vakare nevalgyti vaisiu... (cia mano trenerio patarimas ) vaisius geriau valgyti diena..

Ačiū už pastebėjimą 4u.gif Iš tiesų, šią tiesą žinau, bet... rodos, kad jų atsisakyt man nepavyks doh.gif Mano organizmas tiesiog nenumaldomai trokšta vakarais vaisių, o ryte ne schmoll.gif Kiek bandydavau nevalgyt jų, tiek šnipštas gaudavos doh.gif Šitą iš mamos paveldėjau matyt, ji irgi vakarais prisikrauna didžiulę lėkštę veisių ir valgo, teliką pežiūrėdama g.gif
Todėl priėjau sau tyliai išvadą, kad jei labai labai labai noriu, tai reikia, atsisakyti nesveika lotuliukas.gif Laimei, tokią išvadą darau tik su vaisiais biggrin.gif Trys obuoliai vis tiek geriau nei 3 bandelės cool.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Kaip žinia, ką tik praūžė Atviro Skrandžio dienos (nu, Velykos blush2.gif ). Valgiaraštis- nuobodus: kiaušiniai-morkų pyragas-vištiena...ir taip ratu. Svarstyklės ačiū nepasakė, dar pagrasino batareikas nusodint, jei taip toliau elgsiuos blush2.gif

Sveika prisijungusi, islepusi mirksiukas.gif

QUOTE(solo @ 2008 03 24, 18:26)
net dietologai sudaro gana kaloringą ir ne visai sveiką valgiaraštį,

Kodėl ne visai sveiką? Prideda daugiau dž.vaisių, riešutų- ir jau kalorijos kaupiasi.

QUOTE(Wild Flower @ 2008 03 25, 20:31)

bigsmile.gif Rimtai? Nors per 3 metus išgyvendinau iš raciono saldumynų NORĄ (tep tep, teisingai supratot- perverčiau smegenus, kad dabar nė nesinori šokolado cool.gif ), liko kita problema- porcijų dydis ir poreikis vakarais prisikimšt...
Bet ir aš jungiuosi, vykdydama 21 dienos programą cool.gif

Pusryčiai: kava su pienu (30), 45g ajerų duonos (100), 80g netikro zuikio (200)
Priešpiečiai: rūgštynių sriuba (150), 50g ajerų duonos (115)
Pietūs: 250g plovo su kalakutiena (325), raug.agurkas (15), kava su pienu (30)
Pavakariai: kriaušė (180)
Vakarienė: 250g krabų lazdelių (290)

VISO: 1435 kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 26 kovo 2008 - 13:32

Sveika prisijungusi, islepusi mirksiukas.gif
Kodėl ne visai sveiką? Prideda daugiau dž.vaisių, riešutų- ir jau kalorijos kaupiasi.
bigsmile.gif valgau as tuos dziovintus vaisius ir riesutus, tik beda nestoreju. o didint porciju kieki nenoriu, nes bijau istampyt skrandi ir pradet valgyt milziniskom porcijom kaip kadais. o kadaise galedavau suvalgyti, kad ir 2 ar 3 pilnas lekstes skanios sriubos. sveika mityba ir palengva porciju mazinimas padejo numesti svorio schmoll.gif nieks manes nesupranta verysad.gif noriu priaugti svorio, bet ne riebalu ant pilvo ar koju. matyt teks pradet lankyt koki sporto kluba, kitos iseities nerandu. deja, siuo metu nelabai pinigu turiu, todel pradesiu lankytis gal po men ar dveju. gal galit parekomenduoti kooki gera sporto kluba? blink.gif
Atsakyti
Man kaip prasidejo sventinis valgiarastis taip ir iki siol tesias lotuliukas.gif doh.gif Jau nebezinau ka daryt...reik susiimt kaip nors biggrin.gif nuo ryt pasizadu cia rasyt ir prasau drausminti mane bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras, na ką nusprendžiau ir aš jungtis prie jūsų, tikiuosi pakomentuosite valgiaraščius rolleyes.gif
taigi šios dienos:
PUSRYČIAI: arbata be cukraus, grudėtos varškės indelis (242)
PIETŪS: varškės kukuliai su padažu (valgyklinė porcija, duosiu ~400kcal, nes padažo stengiausi daug nevalgyti, manau su padažu būtų galima ir 500 duoti)
PAVAKARIAI: pieniskas kokteilis su bananu ir braškėmis (200), torto gabalėlis (300)
VAKARIENĖ: didelė riekė juodos duonos 4u.gif (250)
Viso: 1392kcal
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 03 26, 13:31)
bigsmile.gif Rimtai? Nors per 3 metus išgyvendinau iš raciono saldumynų NORĄ (tep tep, teisingai supratot- perverčiau smegenus, kad dabar nė nesinori šokolado cool.gif ), liko kita problema- porcijų dydis ir poreikis vakarais prisikimšt...
Bet ir aš jungiuosi, vykdydama 21 dienos programą cool.gif

Oho, tikrai VISIŠKAI nebenori saldumynų? blink.gif O anksčiau labai juos mėgai? g.gif Mistika bigsmile.gif
Šaunu, kad jungies, dviese bus linksmiau, palaikyt viena kitą galėsim friends.gif Mano užsibrėžtas tikslas - panaikint persivalgymų priepuolius unsure.gif Tada pagaliau būsiu savimi patenkinta rolleyes.gif

islepusi, sveika prisijungus mirksiukas.gif Ar galėčiau pasiteirauti, koks tavo svoris/ūgis? blush2.gif Kaip supratau, prieš tai metei svorį? O dabar reikia priaugti? Ar teisingai suprantu, kad turėjai problemų, t.y. laiku nesustojai?
Jei klausimas per daug asmeniškas, gali neatsakyti mirksiukas.gif

Mayte, sveika mirksiukas.gif Lauksim valgiaraščių smile.gif

Mano 2-oji diena biggrin.gif :
Pusryčiai: žalioji arbata, indelis jog. Activia
Priešpiečiai: Nescafe, "&Joy Lux" sūrelis
Pietūs: makaronai su krablazdėm [/I](~50g spagetti, 3 krablazdės, arb.š. adžikos)[I]
Pavakariai: Nescafe, Hematogenas su riešutais
Vakarienė: ~300ml jogurto, apelsinas
Povakariai: 3 obuoliai
Viso: ~1300kcal
Atsakyti
QUOTE(islepusi @ 2008 03 26, 19:00)
o didint porciju kieki nenoriu, nes bijau istampyt skrandi  ir pradet valgyt milziniskom porcijom kaip kadais.

Aš tai nelabai įsivaizduoju, kaip priaugti svorio laikantis sveikos mitybos principų, nedidinant porcijų ar nevalgant kaloringesnio maisto. Sakau, nebent pompuotis treniruoklių salėj ir treneris sudarytų programą tokią kaip vyrams, norintiems priaugti svorio (aišku, pagal tavo fiz. galimybes). Bet vėlgi, jei pastoviai nežadi sportuot, iš raumenų po kiek laiko liks negraži "masė"...

Panos, aš ir buvau skaičius apie 21 dienos įpročius, tad jungiuos prie jūsų. Vakar buvo paskutinė organizmo valymo diena, šnd grįžtų į normalų ritmą.

Meškute_Nida, tai kaip ten atsisakyt tų saldumynų? cool.gif
Atsakyti