Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 29, 00:16)
hmm.. nemanau, kad rasi čia bendraminčių, tavo kalorijų norma per maža schmoll.gif

Noriu pamest pora kg o tada stosiu i normalais vezes blush2.gif
Dabar tokia stadija kai baisu prisivalgyt ir visur vaidenas kcal doh.gif

Nepriimsit tai nepriimsit irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Provanc @ 2008 03 29, 11:00)
Noriu pamest pora kg o tada stosiu i normalais vezes  blush2.gif

taip, numesi porą kg. tada stosi į normalias vėžes ir tuos kg (gal net porą papildomų) atgal gausi..
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 29, 13:53)
taip, numesi porą kg. tada stosi į normalias vėžes ir tuos kg (gal net porą papildomų) atgal gausi..

Normaliai - tai 1200-1600 kcal per diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 18, 23:28)
Naktpiečiai: guminukai (170kcal), kepta duona (560kcal) verysad.gif

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 21, 11:15)
Ketvirtadienis smile.gif

Naktipiečiai: guminukai (140kcal), šokoladas (100kcal) doh.gif

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 27, 18:57)
Naktipiečiai: guminukai (160kcal), saulėgrąžos (50kcal)

QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 28, 23:36)
Naktipiečiai: guminukai (150kcal)

ziuriu guminukus megsti hihihi.gif ir dar naktipieciams blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 29 kovo 2008 - 15:48
QUOTE(juratata @ 2008 03 29, 16:46)
ziuriu guminukus megsti  hihihi.gif ir dar naktipieciams  blink.gif

thumb_yello.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 03 29, 15:46)
ziuriu guminukus megsti  hihihi.gif ir dar naktipieciams  blink.gif

QUOTE(islepusi @ 2008 03 29, 17:46)

ei, panikės, nesijuokit biggrin.gif dievinu guminukus wub.gif blush2.gif man vienas skaniausių saldumynų.. ax.gif rolleyes.gif o naktipiečiams valgau, nes tuo metu filmus arba kine arba namie su MB žiūrim smile.gif manau geriau jau gumiais pasilepint, nes jie ne tokie kaloringi (mano mėgstamiausiuose yra 280kcal/100g thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nute_Bitute: 29 kovo 2008 - 20:54
Šeštadienis smile.gif

Pusryčiai: jogurtas, bananas, daiginti kviečiai (220kcal), kava 3in1 (80kcal)
Priešpiečiai: jogurtas (80kcal), trapučiai (180kcal)
Pietūs: penkių grūdų košė (300kcal), chocolatta (60kcal)
Pavakariai: ledai su vaisiais (250kcal), latte (50kcal)
Vakarienė: jogurtas su dribsniais (220kcal), greipfrutas (80kcal)
Naktipiečiai: saulėgrąžos (60kcal)

Viso ~1600kcal

gavosi skani jogurtinė diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 03 28, 19:41)
Ryžių valg. šaukste turėtų būt apie 20g gal.... (tik nepamiršk, kad kaloringumas skaičiuojamas 100g sauso produkto mirksiukas.gif ) O riekė duonos jei imt didžiausią iš vidurio - 40g.

O druską, beje, gali valyt iš organizmo nebūtinai tik ryžiais, pakanka tiesiog visiškai atsisakyti druskos maiste  mirksiukas.gif

aciu uz info 4u.gif .Jau tie ryziai man per tris sav. doh.gif .Beje kol neturiu svarstykliu, tol snipstas gaunasi skaiciuojant is akies. blink.gif .

Ps.S. kazkas rase, kad numetus svori ir vel pradejus normaliai maitintis, tie kg gris greit. Man jau taip buvo blush2.gif .Pagauta azarto, kad nuo ryziu dietos numeciau 1kg per 2sav. puoliau dar kalorijas ziuret(tiksliau mazint porcijas).savaite taip ir dar2kg. minus. Bet atleidau vadeles ir jau grizo tie kg per1sav. Tiesiog pastebejau, kai imu skaiciuot kcal. nedavalgyt, tai tik apie maista ir galvoju. Kada cia vel laikas valgyt, grauzt save del papildomo kasnio. Maisto baime atsirado.Dabar esu kryzkelej, nzn ka daryt.Beje atsisakius daug ko ir ribojant kieki , kg tirpo.Fainai kai verzusios kelnes tapo tip top. Ale vel verzia. geriausia sportas, bet kad tiek numest sportuojant, tai nzn kiek reik sportuot laiko i diena.
nu privariau poster_offtopic.gif
Atsakyti
Mano snd:

Pusryciams: avizine kose su selenomis(a.s. cukraus, pieno slakelis), kava su pienu, didelis gabalas kekso naminio (pirma diena, kai nevalgau virtu ryziu.Meciau lauk) doh.gif

Pietus:tusyti raug. kopustai su desrelem ir bulvem didoka porcija

Siaip burokelio puse virto

Pavakariai: jogurtas su dziovintais vaisiais daug doh.gif

P.S. ryzius meciau valgyt, nes pusryciai man turi but sotus. o po tu ryziu nieko negalim gert ir valgyt 4val.(nors tiek ir neislaukdavau).o paskui sekdavo persiryjimas pietu.Pietus -iskart ir pavakariai. Nuo siol stengsiuos valgyt sveikiau, bet nebadmiriaut.
Gal kam pasirodys cia daugokai maisto, bet tas PMS.Ispampimo. apsirijimo, tingumo ir nervingumo laikotarpis doh.gif lotuliukas.gif .Nu nesuvaldau as jo biggrin.gif
Atsakyti
Mano snd:

Pusryciams: avizine kose su selenomis(a.s. cukraus, pieno slakelis), kava su pienu, didelis gabalas kekso naminio (pirma diena, kai nevalgau virtu ryziu.Meciau lauk) doh.gif

Pietus:tusyti raug. kopustai su desrelem ir bulvem didoka porcija

Siaip burokelio puse virto

Pavakariai: jogurtas su dziovintais vaisiais daug doh.gif

Vakariene:namine misraine bliudelis

P.S. ryzius meciau valgyt, nes pusryciai man turi but sotus. o po tu ryziu nieko negalim gert ir valgyt 4val.(nors tiek ir neislaukdavau).o paskui sekdavo persiryjimas pietu.Pietus -iskart ir pavakariai. Nuo siol stengsiuos valgyt sveikiau, bet nebadmiriaut.
Gal kam pasirodys cia daugokai maisto, bet tas PMS.Ispampimo. apsirijimo, tingumo ir nervingumo laikotarpis doh.gif  lotuliukas.gif .Nu nesuvaldau as jo biggrin.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maluna: 30 kovo 2008 - 19:18
Sveikos, grįžtu 4u.gif
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 29, 21:48)
manau geriau jau gumiais pasilepint, nes jie ne tokie kaloringi (mano mėgstamiausiuose yra 280kcal/100g thumbup.gif )

Man irgi jie patinka wub.gif O kokie tavo mėgstamiausi? bigsmile.gif

Sekmadienio:
9:30 Pusryčiai: j. arbata su citrina, 2 riekės batono su tepamu "Tartare" sūreliu, 3 griežinėliai kumpio, pusė agurko, 2 ridikėliai
14:00 Pietūs: žuvienė su žuvies kukulaičiais ir grietine, kalakutienos apkepėlė su daržovėm ir virtais ryžiais, 100 ml b.s.vyno, balinta kava
19:30 Vakarienė: 125g "Activia", 0,5 l "Light" sidro
21:30 Naktipiečiai: apelsinas
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 03 31, 06:54)
Man irgi jie patinka wub.gif O kokie tavo mėgstamiausi? bigsmile.gif

dabar neturiu pakučio, tai pavadinimo nepasakysiu, bet jų aš tik RIMI randu, tokie kaip želiniai žirniukai, įvairių spalvų, kaina tik kiek virš 2lt už maišiuką. ir kalorijų mažiausia 4u.gif

Sekmadienis smile.gif labai skani diena buvo ax.gif

Pusryčiai: avižinė košytė (200kcal), latte (60kcal)
Priešpiečiai: bananas (100kcal)
Pietūs: salotos (100kcal), sumuštinukai (150kcal)
Pavakariai: guminukai (140kcal) - negaliu atsispirt wub.gif blush2.gif
Vakarienė: sriuba (300kcal)
Naktipiečiai: ledai super viva (250kcal), chocolatta (60kcal)

Viso ~1350kcal thumbup.gif
Atsakyti