Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 04 14, 14:05)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklausti, kelintą valandą valgote vakarienę ir naktipiečius?  ax.gif Nes naktipiečiai pagal pavadinimą,vėlokai turėtų būt (19 - 21h  g.gif ), tad įdomu, ar tai sveika  4u.gif

aš valgau naktipiečius apie 21h, nes miegot einu apie 1h, tai pakankamai normaliai, svarbu, kad būtų kelios h iki miego nevalgoma.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 04 14, 14:13)
aš valgau naktipiečius apie 21h, nes miegot einu apie 1h, tai pakankamai normaliai, svarbu, kad būtų kelios h iki miego nevalgoma.. mirksiukas.gif

Aišku, dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 04 14, 13:05)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklausti, kelintą valandą valgote vakarienę ir naktipiečius?  ax.gif Nes naktipiečiai pagal pavadinimą,vėlokai turėtų būt (19 - 21h  g.gif ), tad įdomu, ar tai sveika  4u.gif

Viskas priklauso nuo to, kelintą tu keliesi ir kada eini meigot. Mano pavyzdys - kai nesikeliu sportuot 9h, keliuos 11 h. Mano pusryčiai būna tik apie 12h. Na, aš jokiais būdais negalėčiau laikytis "nevalgymo po 18h" taisyklės, nes man gautųsi tik 6 valandos valgymo. Juolab, kad vakare 21h išlekiu į darbą ir grįžtu tik apie 24h, einu miegot tik 1h. Taigi, optimalus variantas būtų naktipiečių atsisakyt visai (ar valgyti kai itin norisi), o normalią sveikai sočią vakarienę pavalgyt 4 val. iki miego mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 14 balandžio 2008 - 14:19
QUOTE(solo @ 2008 04 14, 15:12)
Viskas priklauso nuo to, kelintą tu keliesi ir kada eini meigot. Mano pavyzdys - kai nesikeliu sportuot 9h, keliuos 11 h. Mano pusryčiai būna tik apie 12h. Na, aš jokiais būdais negalėčiau laikytis "nevalgymo po 18h" taisyklės, nes man gautųsi tik 6 valandos valgymo. Juolab, kad vakare 21h išlekiu į darbą ir grįžtu tik apie 24h, einu miegot tik 1h.  Taigi, optimalus variantas būtų naktipiečių atsisakyt visai (ar valgyti kai itin norisi), o normalią sveikai sočią vakarienę pavalgyt 4 val. iki miego  mirksiukas.gif

Ačiū, žinosiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuo šiandie man zig-zagas.
1dienis:
Pusryčiai: Grūdėta su mėlynėm (190) - 20 kcal nusuku, nes nupilu visai visą plaukiojančią grietinėlę tongue.gif, žirneliai su majonezu (130), duona (40), saldainis (80).
Pietūs: Kotletas (240) + agurkai (20)+ duona (40),1 saldainis (50), 1 sausainis (80).
Pavakariai: Saldainis (50).
Vakarienė: Makaronai pievagrybių-grietinėlės padaže (450), saldainis(70), braškės su cukrum (70).

Viso: 1470. labai gėda dėl saldainių.... blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras.
Pirmadienis:
PUSRYČIAI: bananas (92), žalia arbata be cukraus
PRIEŠPIEČIAI: Vaisių kokteilis (bananas,ananasas, jogurtas) (~300)
PIETŪS: Rugštynių sriuba (~200kcal), duona(~120kcal)
PAVAKARIAI: Duona(~200kcal), bandelė (~200kcal)
VAKARIENĖ: 1,5 bandelės 4u.gif pienas (~400kcal)
Viso: 1512
P.S megstu duoną 4u.gif

Atsakyti
sveikutes 4u.gif mano pirmadienio meniu( nerasau pusryciai ir t.t. nes keliuosi 12h, paprasciausiai vardiju paeiliui viska):
pita su salotom 300kcal
kava 100kcal
grilyje kepta jautiena su siltom darzovem 500kcal
obuolys 100kcal
morkytes 80kcal
puse pitos 90
kepiau mesyte, paragavau 200kcal doh.gif viso 1370kcal, panasiai kaip ir vakar, atrodo nedaug, bet jauciuosi lyg buciau apsiedus g.gif
Atsakyti
Pirmadienis smile.gif

Pusryčiai: kapučino kava (110kcal), jogurtas su bananu (180kcal)
Priešpiečiai: kriaušytė (50kcal), sūris su kmynais (140kcal) - deja jau greit pabaigsiu šį skanumyną verysad.gif
Pietūs: penkių grūdų košė (300kcal), pomidoras (30kcal)
Pavakariai: salotos, sumuštinis su kaiušiniu (210kcal)
Vakarienė: bananas (150kcal), kriaušė (110kcal)
Naktipiečiai: latte (60kcal), sūris su kmynais (80kcal), ridikėlis (10kcal)

Viso ~1450kcal smile.gif nepatiko tik tai, kad ilgai vakare užsisėdėjau ir alkis ėmė pult, vos atsilaikiau blush2.gif
Atsakyti
Labas.grizau(nors tik pora sykiu cia rasiau biggrin.gif ) ir tikiuosi kad ilgam...nes kai nutrukstu nuo vadeliu tai nebesinori cia rasyt visai ir jusu gasdint blink.gif blush2.gif Kaloriju nerasysiu nes neskaiciuoju ir nemoku...
Pusryciai~7.30val
1 rieke juodos duonos su trupuciu sviestu ir puse puodelio saltos zalios arbatos su citrina( namine)
Pietus ~13.30val
Kavines porcija : Kijevo kotletas, bulviu kose, morku ir kopustu salotos,puodelis arbatos
Po kolkas dar nieko nevalgiau bet einu i virtuve jau biggrin.gif paskui raportuosiu.Palinkekit sekmes!Jum turbut pasirodys kad nemazai valgau bet kad zinotumet kiek paprastai valgau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayte: 15 balandžio 2008 - 16:57
QUOTE(Mayte @ 2008 04 15, 16:56)
Labas.grizau(nors tik pora sykiu cia rasiau biggrin.gif )  ir tikiuosi kad ilgam...nes kai nutrukstu nuo vadeliu tai nebesinori cia rasyt visai ir jusu gasdint blink.gif  blush2.gif  Kaloriju nerasysiu nes neskaiciuoju ir nemoku...
Pusryciai~7.30val
1 rieke juodos duonos su trupuciu sviestu ir puse puodelio saltos zalios arbatos su citrina( namine)
Pietus ~13.30val
Kavines porcija : Kijevo kotletas, bulviu kose, morku ir kopustu salotos,puodelis arbatos
Po kolkas dar nieko nevalgiau bet einu i virtuve jau biggrin.gif paskui raportuosiu.Palinkekit sekmes!Jum turbut pasirodys kad nemazai valgau bet kad zinotumet kiek paprastai valgau  doh.gif

Man kliūna ne maisto kiekis, o dažnumas. Na, siūlyčiau visgi maitintis (jei įmanoma) bent 4k. per dieną. Įtrauk priešpiečius ar pavakarius. O iš to ką parašei - vistiek pusryčiai atrodo per menki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 15, 18:41)
Man kliūna ne maisto kiekis, o  dažnumas. Na, siūlyčiau visgi maitintis (jei įmanoma) bent 4k. per dieną. Įtrauk priešpiečius ar pavakarius. O iš to ką parašei - vistiek pusryčiai atrodo per menki  mirksiukas.gif

Zinau kad pusryciai negerai Jau nebespejau tai griebiau kas po ranka pakliuvo biggrin.gif O siaip dazniau valgau..tik antradieniais taip gaunas ax.gif
apie 17.30 nedidele neprinokus kriause
19.15 puse puodelio pieno,kose(5grudu,ruosiau 1puodukas vandens ir puse grudu) ir 1 mazas bananas
labai tikiuos kad snd nebevalgysiu bet saldytuve yra vanilinis surelis apie kuri vien pagalvojus seile nutysta :ax:kaip jus tokiom pagundom atsispiriat? pas mane beda ne ta kad kazka ne tokio suvalgau o tame kad kai uzsivedu tai nebegaliu sustot... doh.gif Pvz jau nusiteikiu kad ziuresiu kiek ir ko valgai... na gerai visa diena puiku,savim dziaugiuos..bet jau kai ateina vakaras... schmoll.gif burnyte taip atsidaro kad ojoj.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayte: 15 balandžio 2008 - 18:23
Sveikos.
Antradienis:
PUSRYČIAI: Varškės sūrelis (182kcal), jogurtas (124kcal), kelios džiovintos datulės (~50kcal), arbata be cukraus
PIETŪS: Žuvies šnicelis su daržovėmis (350kcal)
Arbata be cukraus
PAVAKARIAI: Salotos(mozorela, krabų lazdelės, pomidoras, alyvuogės, bazilikas, raudonėlis, sojos padažas) (250kcal)
VAKARIENĖ: Varškės sūis (52kcal), kelios džiovintos datulės ir slyvos (50kcal), kriaušė (118kcal), arbata be cukraus
VISO: 1196kcal
P.S kažkaip mažokai kcal susidarė, bet jaučiuosi soti 4u.gif dar gali būti naktipiečiams koks vaisius
Atsakyti