Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

QUOTE(Dracaena @ 2008 04 06, 23:36)
prisivalgau be jokios priezasties, t.y. be jokio alkio jausmo.

Ar jums taip nebuna? Jei kuri susiduret, patarkit kaip su tuo kovoti? Nes po tokiu valgymu man tokia depresija uzeina! verysad.gif

Mano gyvenimas toks ir yra - valgau, nors ir nejauciu alkio. Is iprocio. Tai - kaip narkomanija, alkoholizmas. Su kiekvienais metais vis daugiau kg. prisideda. verysad.gif
Nekenciu saves, be galo kompleksuoju,stengiuosi, net , kad vyras nepamatytu nuogos , vakarais negaliu uzmigti, nes kankina kaltes jausmas del persivalgymo. O iseities nematau, nes neturiu valios verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kaloriju lenteles

http://www.logitema....p...t&Itemid=38

http://www.logitema....7d9a90fbb74.jpg
Atsakyti
ĖĖĖ, o kur visos valgiaraštininkės dingo? unsure.gif

nu bet aš vistiek čia...
taigi, mano
PIRMADIENIS

Pusryčiai:
Espresso su a.š.rudo cukraus (25)
Apelsinų sulčių stiklinė (90)
Jogurtas su mėlynėm ir sėlenom (100)
Sūrio lazdelė (30)
Priešpiečiai:
Sumuštinis iš ruginės duonos, lieso kumpio ir "Mediterranean" padažo (200)
Obuolys (100)
Pietūs:
Lazanja su baklažanais (500)
Kefyro stiklinė (65)
Pavakariai:
Grūdėtos varškės indelis (140)
Bananas (110)

55 min intensyvaus sporto su cardio treniruokliu ax.gif

Vakarienė:
Jogurtas su sėlenom (100)
Mango sorbetas (120)

Viso: 1580 (antra sėkminga zig-zaginė diena)
Atsakyti
vakarais negaliu uzmigti, nes kankina kaltes jausmas del persivalgymo

Dieve tu mano, man tas pats! Pabundu nakti grauziama sazines ir negaliu uzmigti.

Nezinau, ar as galiu cia ka patarti, nes ir pati nesusitvarkau. Bet man labai padeda sportai. Gal svorio metimui ne tiek, kiek psichologiskai. Ypatingai visi jegos pratimai su hanteliais ir pan. man teikia tikro malonumo, ypac kai matau kad vel truputi daugiau svorio galiu uzsideti, kad giliau iseina pritupti ir t.t.

Ko gero, per daug tvarkingai tas dvi savaites išsilaikai ir organizmas negauna kokių tai medžiagų. Na, sakykim, uždraudei sau šokoladą, o organizmas negauna iš jo kokio nors pasitenkinimo hormono  Tad geriau kai tik nori- po mažą plytelę, nei paskui sprogimas- trys iš kart 
Dar kartą pakartosiu seną tiesą- blogų produktų nėra, yra tik blogi jų kiekiai.
O iš kitos pusės- tas tavo apsivalgymas nėra jau taip blogai- jis išjudina organizma, pagreitina medžiagų apykaitą, o du kartus per mėnesį tokis dalykas visai neblogai

Aciu uz patarimus. Pats blogiausias dalykas visame tame, kad kai tokia psichoze uzeina, jinai trunka ne tik ta viena vakara, o tris, kartais net keturis. Per dienas sportuoju ir stengiuos visur pesciom vaiskcioti, nes sazine uz vakaryksti prisivalgyma grauzia, o vakare vel kazkas atsitinka ir visa kontrole dingsta.

Po poros dienu man daznai vel priauga svorio ir as pasibaisejus vel imu viska i naga.

Dabar as vaikstau karta per savaite i tokia svori metanciu grupe, kur visos kartu sveriames ir kalbam apie tai ka ir kaip daryti. Jeigu ne tie kassavaitiniai susitikimai, mano svoris tikrai nei gramu neslinktu zemyn. Jau likus dviem ar net trims dienoms iki sverimo dienos, as labai susiimu, valgau minimaliai, kad kaip nors atpirkciau padarytas nuodemes. Kad tik nebutu priaugta nei gramo, jei jau nepavyks nieko numesti. Sverimo diena pas mane tuo paciu yra ir iskrovos diena, t.y. nevalgau nieko.

Bet po tos dienos as vel linkus prisisnioti ko nors. O po to vel atpirkineti nuodemes. Taip ir gyvenu uzburtam rate.
Galvoju sau, kodel as nesugebu susitvarkyti savo mitybos ir valgyti kas diena po truputi kad nereiktu man nieko atpirkineti. Bet va jau beveik du menesiai (pries tiek laiko pradejau lankyti tuos susitikimus) viskas sitaip eina ir nesugebu nieko pakeisti. Gal patartumet ka?
As jau cia prisigasdinau, ar tik man ne tas vadinamas binge-eating sutrikimas. Nors ten desimciu tukstanciu kaloriju ir neusvalgau, bet ta transo busena, kad as nieko nebekontroliuoju mane labai gasdina.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 04 07, 21:17)

grįžtam grįžtam cool.gif

Mano pirmadienis:
Pusryčiai: sumuštinis (150).
Priešpiečiai: "tinginio" gabaliukas.... (gal 400? mastau.gif )
Pietūs: sriuba (150), lietinis su mėsa (250).
Vakarienė: Lietinis su varške (250), obuolys (50).

Viso: 1250 kcal. normaliai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dracaena @ 2008 04 07, 23:54)
As jau cia prisigasdinau, ar tik man ne tas vadinamas binge-eating sutrikimas. Nors ten desimciu tukstanciu kaloriju ir neusvalgau, bet ta transo busena, kad as nieko nebekontroliuoju mane labai gasdina.

Čia tema apie tokius dalykus 4u.gif
Šiaip po Tavo žinutės pasiskaičiau apie tą binge eating ir supratau, kad man daug kas tinka iš jo požymių sad.gif Ypač tai, kad slepiu persivalgymus, stengiuosi, kad MB nematytų ir pan. Nors tokių dienų nedažnai būna, paprastai tai paaštrėja per PMS, bet to slėpimosi anksčiau nebūdavo, ir tai mane gąsdina unsure.gif "Transo" būsena taip pat pažįstama, anądien po sočių pusryčių nusipirkau "skruzdėlyną", paskaičiavau, kiek tai sudarys kalorijų, bet tai manęs nesustabdė doh.gif Nežinau, kaip su tuo kovoti... Kažkoks užburtas ratas verysad.gif
Atsakyti
Antradienis (ledadienis biggrin.gif ):
Pusryčiai: lietinis su varške (250).
Priešpiečiai: 3 dideli džiūvėsiai (200), 3 šok. saldainiai (200).
Pietūs: Vištos krūt. su daržovėm (150), ledai (450) biggrin.gif
Vakarienė: Ledai (200).

Viso: 1450. Buvo skanu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 04 07, 22:17)

štai ir aš grįžtu smile.gif
Antradienis buvo štai koks:

Pusryčiai: sumuštinukas su varškės sūreliu (130kcal), agurkėlis (20kcal)
Priešpiečiai: chocolatta (100kcal)
Pietūs: sriuba (250kcal), bulvės su salotom (200kcal)
Pavakariai: kava 3in1 (80kcal), trapučiai (70kcal)
Vakarienė: grūdėta varškė (200kcal), stiklinė sulčių (100kcal)
Naktipiečiai: guminukai (200kcal) blush2.gif

Viso ~1350kcal thumbup.gif
Atsakyti
Mano
Antradienis

Pusryčiai:
Espresso su a.š. rudo cukraus (25)
2 riekelės ruginės duonos su kumpiu ir daug žalių salotų lapų (200)
Sausainis (50)
Priešpiečiai:
Obuolys (150)
Pietūs:
Lazanja su baklažanais (350)
Pomidoras (30)
Apelsinas (75)
Pavakariai:
2 maži pyragėliai su ryžiais (200)
Vakarienė:
Daržovių sriuba su tortellini (200)
100 gr. dž.vaisių mišinio (250)
Viso: 1530

Trečiadienis:

Pusryčiai:
100 ml geriamo jogurto (30)
2 weatabix paplotėliai, saujelė razinų, vanilinis jogurtas (260)
Espresso su a.š. rudo cukraus (25)
2 sausainiai (100)
Priešpiečiai:
Bananas (100)
Pietūs:
200 gr virtų bulvių, 150 gr rūkytos lašišos, 2 pomidorai (390)
100 gr dž.vaisių mišinio (250)
Pavakariai:
3 vid. morkos (180), 20 gr. kieto sūrio (60)
Vakarienė:
Lietinis su varške (250)
Varškė, pusė banano, cinamonas, rudas cukrus (150)
2 dideli puodeliai žalios arbatos su medum (60)
Viso: 1855 (daugokai, bet čia buvo sočiausia zig-zago diena)
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 04 09, 21:20)
Viso: 1855 (daugokai, bet čia buvo sočiausia zig-zago diena)

Ir kaip savijauta besizigzaginant? rolleyes.gif ar ne lengviau save kontroliuot nei laikantis pastovaus kcal skaičiaus? Esu aš bandžius zigzaguotis kažkada, visai nieko biggrin.gif

Trečiadienis (baisus... ):
Pusryčiai: dešrainis(310).
Pietūs: Pieniška dešrelė(150) su grikiais ir agurku (160).
Pavakariai: Ledai (550) blink.gif doh.gif
Vakarienė: Makaronai su faršu (300).
Naktipiečiai: džiūvėsėliai, ledai.

Viso: ~ 1850 - 1900 kcal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 10 balandžio 2008 - 10:47
QUOTE(solo @ 2008 04 10, 11:46)
Ir kaip savijauta besizigzaginant?  rolleyes.gif ar ne lengviau save kontroliuot nei laikantis pastovaus kcal skaičiaus?  Esu aš bandžius zigzaguotis kažkada, visai nieko  biggrin.gif

Na, savijauta tai gera.. bet aš jau tiek pripratus prie 1500/1600 kiekio, kad man 1900 atrodo baisiai daug.. tai ir pasilepinau kalaoringesniais dalykais, kad išnaudot jas... ax.gif

O tu, Solo, su tokiu valgiaraščiu tai gali tik pasiguost, kad kalcio tai gavai pakankamai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 04 10, 10:55)
O tu, Solo, su tokiu valgiaraščiu tai gali tik pasiguost, kad kalcio tai gavai pakankamai... lotuliukas.gif

Kaži, ko ten gavau daug... ar kalcio, ar kokių riebalų... doh.gif
Reiks ir man pradėt zigzaguotis... tik nežinau, nuo kada biggrin.gif
Atsakyti