QUOTE(estella @ 2009 02 27, 19:19)
sveikos,
aŠ kaip pradedanti namų šeimininkė pas jus su klausimu

kepant keksą tokioj apvalioj formoj su skyle (ne silikoninė), kuo ją ištept ir kaip gražiai išimt? ir jei pvz.recepte rašoma, kad sudėjus tešlą į formą viršų pabarstyt cukraus-cinamono-smulkintų riešutų mišiniu. Čia kalbama apie stačiakampią kekso formą, o tai toj apvalioj kaip tada su tuo pabarstymu? juk išsiverst turi tas keksas
būčiau dėkinga už pamokymus
labute

as pavydziui jei kepu metalineje skardoje tepu ja aliejumi arba dar geriau sviestuku

tuomet issiima tikrai be problemu

na su tuo pabarstymu tai cia jauciu galioja toms skardoms kur atsisega sonas ir atsidaro ji arba maziems keksiukams kuriu kazkaip imantriai isimti nereikia
tai tiek is mano patirties