Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 01, 20:10)
Labas mamytes.Mes naujokai,mano mažiukui rytoi sukaks 5 mėnesiukai.Dantukų dar neturime,bet seiles teka upe.Ima žaisliukus ,kiša į burnyte,guguoja,kalba savo kalba.Valgome mamos penuką iki 3 menesio,dabar valgo mišinelius,daržovių koše,pradejom ragauti obuolių sulčio praskestu virintu vandenukų.Verčiasi iš pilvuko į nugara,iš nugaros dar ne.Svoris apie 8 kg.,ūgis 67 cm. rolleyes.gif

sveikutes, mano dukrytei jau penki menesiai, pastaruoju metu-apie kokias tris savaites-itin pamego ciulpti savo pirstukus-kartais i burnyte susigruda vos ne visa savo kumsteli, atpratinti nebandome, manome kad tai praies su laiku, sveria 6 kg, ugis-63 cm, dar bedante bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangile @ 2008 03 06, 15:08)
sveikutes, mano dukrytei jau penki menesiai, pastaruoju metu-apie kokias tris savaites-itin pamego ciulpti savo pirstukus-kartais i burnyte susigruda vos ne visa savo kumsteli, atpratinti nebandome, manome kad tai praies su laiku, sveria 6 kg, ugis-63 cm, dar bedante bigsmile.gif

Mano mažiukas irgi labai mėgsta pirštukus čiulpti.Atrpratinti tikrai nereikia,tai normalus refleksas,vaikelis jau pradeda pažynti savo kūną.Palaukit dar pradės kojičių pirštukus čiulpti,labai jokinga. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangile @ 2008 03 06, 15:08)

kokios jus lengvutes mano mazius tiek svere kai buvo 2 men o dabar 9,3 kg tai vos panesu , bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 05, 17:29)
Labukas.Reikia pradeti nuo bulvių ar morkų,duoti po trupučiuka ir butinai stebėti vaikiuko reakcija(ar nėra išberimų,kaip tuštinasi,ar neramus?).Jeigu viskas gerai didinti porcija.Aš patarčiau jums pradeti nuo morkų,geriau pirkti Hippo ankstyvosios morkos,todel ,kad jie yra antialerginiai.Jus rašote,kad streikuoja vaikučio skrandukas,o jums nedare kakučio tirymų?Reikia butinai gerti gerujų bakterijų,puse kapsules ryte,ir puse vakare.
2.gif

o kokias kapsules duoti ,as tai linex daviau o gal yra kas geresnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 03 06, 20:41)
kokios jus lengvutes mano mazius tiek svere kai buvo 2 men o dabar 9,3 kg tai vos panesu , bigsmile.gif
Papildyta:

o kokias kapsules duoti ,as tai linex daviau o gal yra kas geresnio g.gif

Labas rytas.Mes vartojam Jogurto kapsules,Linexas daugiau vartojamas nuo viduriavimo.Yra dar geru priobiotikų žarnyno mikroflorai balansui atstatyti ir išlaikyti: vadinasi Vega Acidophilus Bifidus. Vakar pasveriau savo mažiuka tai jau 9kg.svere,o ugis apie 70 cm.Aš irgi vos panešiu.Vyrukas auga! 2.gif
Atsakyti
Linex sureguliuoja vidurius,bet ar jis galimas mazyliam... g.gif Kad duphalac galima ir nuo 2men tai zinau,bet linex... doh.gif
Atsakyti
labas gal kuriu nors vaikuciai ragavo manu koses, kaip sekesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 07 kovo 2008 - 10:06
manų tai mes dar neragavom schmoll.gif o su gerosiomis bakterijomis teko susidurti gana anksti ax.gif mums gydytoja rekomendavo Biflac milteliais, tai ir sugerti paprasta, ir tikrai mažiems tinka smile.gif mudu gėrėm dar nei 2 mėnesių neturėdami.
Atsakyti
Nors mano dukrytei jau 5 menesiukas eina i pabaiga, bet su malonumu noriu prisijungti prie mamyciu pasakojimu apie 5 menesiuko pasiekimus. Dukryte Perla jau puikiai vartosi i visus sonus, jau turim 1 astru dantuka 4u.gif biggrin.gif, sliauzti dar nemokam, bet labai patinka, kai mamyte duoda Perlutei pastoveti. Stovetu ir stovetu issisiepusi. Jau bando sedeti, bet dar kartais nuvirsta i sonus. Atsisesti pati dar negali, taciau isodinus i vezimuka, susigriebus uz visu imanomu vezimelio krastu, ziurek jau ir sedi patenkinta ir dairosi aplinkui lotuliukas.gif Valgom godziai MP, per pietus darzoviene, sia savaite pradejau vakare duoti ragauti ir vaisiu tyreles. Nuo 6 menesiuko galbut reikes kruopu kosyte ivesti.Tai tokie musu 5 menesio Perlytes pasiekimai 4u.gif :mirksiukas:Tiesa, sveria dukryte 8 kg, o ugis 71 cm. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dontela: 07 kovo 2008 - 11:34
Labas mamaos!!!! manu kose duoti reikia ar jau siais laikais nebeduoda niekas???? blush2.gif user posted image
Atsakyti
Mes manu neragavom ir neragausim. Menkavertes kruopos. Pabandem aviziniu (milupos) zandai paraudo. tai manau ir dar palauksime. Mums rekomendavo grikius susimalt su kavamale ir isvirt. dar nebandem, bet butinai bandysim. Dabar gaminu namie morkas su bulvem. Labai skanu. Pirkau tokiu, bet net man neskanu ir mazylis du kartus valge, o po to ziaugcioja ir viskas. Namie lengva pasiruost ijungiu garu puoda 25min, sudedu smulkiai supjaustytas morkas ir bulves, o tada i smulkintuva su trupuciu vandens virinto ir alyvuogiu aliejaus. Du kartus jau valgem smile.gif kaip toliau seksis nezinau.
Atsakyti
bet maniske nelabai nori valgyti kosiu tai tik del to klausiu blush2.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes ir ju leliukai 4u.gif
as tai biski savo mazylei duodu hipp organic kosytes vaisines arba darzoviu tarp maitinimu bet cia labiau kaip uzkandele gaunasi negu rimtas primaitinimas ax.gif nezinau kaip reikes rimciau valgyt pradet. turbut kazkokia kose rytais vietoj pienuko duoti?? pas mus tai nuo vaikisku ryziu pataria pradet, bet man lyg avizinius dribsnius labaiu noretusi, sakau uz poros savaiciu jau bandytume? g.gif
Atsakyti