Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

Mielos mamytės, sveikinu visas su Kovo 8-ąja!!! Puikios pavasariškos nuotaikos, kuo daugiau smagių akimrkų, neišblėstančio žavesio ir, be abejo, meilės!!![FONT=Arial][COLOR=deeppink][SIZE=7]
Papildyta:
Mielos mamytės, sveikinu visas su Kovo 8-ąja!!! Puikios pavasariškos nuotaikos, kuo daugiau smagių akimrkų, neišblėstančio žavesio ir, be abejo, meilės!!!
Atsakyti
Mes valgom ryžių košę ir nekietėja viduriukai, gal dėl to, kad ir slyvų tyrelės kaip deserto ragaujam ax.gif
Kalbat apie manus, gal ir nereikia 5 mėn. duoti, bet vėliau kartais duosiu, juk manai gaminami iš kviečių, o pastaruosius tikrai valgom, ane? mirksiukas.gif
o dėl grikių taip pat galima suabejoti, jie prie daugiau alergizuojančių produktų priskiriami, patys nekalčiausi yra ryžiai bigsmile.gif
su moters diena!!! user posted image

norėjau paklausti, o statyt leliukus jums patarė, ar pačios statot?
Atsakyti
man tai niekas nepatarineja , galvoju savo galva kaip auginau mergaite taip ir dabar . jau kojytem remia tai ir leidziu siek tiek pastoveti prilaikant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 03 08, 16:07)
Ryziai kietina viduriukus. O as gi prirasiau, kad valgom avizine kose, taigi ten kvieciu kose. Tai va apsimelavau,  ilgai ieskojau ieskojau, nes pas mus vien avizine nuo 6men parduoda tai ir uzsifiksavo. Tai persiprasau.
tai va valgom ryte darzoviene mamos virta, o popiet kvietine. po 50ml suvalgo nuo daugiau ziaugcioja, tai ir neduodu. kita savaite virsiu grikiu paragaut.
Siandien lauke taip juokinga buvo, isejom su mazium pavaiksciot, ne vienos mamos su vaiku nebuvo. Vieni pavaiksciojom. Smagu, kad visos svencia smile.gif mes ir vakare vaziuojam pasvest, o leliukas su dieduku pabus smile.gif

na mums tai ryziai nekietina nei kiek, net ir nesupykciau jei pakietintu trupuciuka, nes mano mergina kakoja i para 3- 4 kartus doh.gif
Linksmai pasveskit Migdole drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes bandom valgyti ryziu kose, ir mums visai nekietina viduriu. tai manau, kad tai tik taip sako kad kietina. protest.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 03 08, 22:27)
na mums tai ryziai nekietina nei kiek, net ir nesupykciau jei pakietintu trupuciuka, nes mano mergina kakoja i para 3- 4 kartus  doh.gif
Linksmai pasveskit Migdole  drinks_cheers.gif

ar tavo mergaite visada taip kakoja ar tik kai pradejot papildoma maista ivesti rolleyes.gif
mano darydavo tik karta per para o dabar tai 3-5 kartus tai kazkaip nervina nes ir gerokai skysciau doh.gif vakarais visada ryzius duodu , noreciau ivest jau ir avizine kose bet bijau kad visai skystai prades varyt verysad.gif
Atsakyti
Maniškis pirmą mėn. MP valgė, tai kakindavo dažnai, po to kai mišinį vlgyt pradėjo, tai vieną kartą, o kai jau papildomo maisto įsivedė, tai dažiausiai 2 kartus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 03 09, 11:23)
ar tavo mergaite visada taip kakoja ar tik kai pradejot papildoma maista ivesti rolleyes.gif 
mano darydavo tik karta per para o dabar tai 3-5 kartus tai kazkaip  nervina nes ir gerokai skysciau doh.gif    vakarais visada ryzius duodu , noreciau ivest jau ir avizine kose bet bijau kad visai  skystai prades varyt verysad.gif

na mano mergyte iki pirmo menesio kakodavo daznai, kaip ir visi naujagimiai turbut ax.gif paskui kazkaip kas 2 ar 3 dienos, tai pergyvendavau kad kieteja, nors is tiesu nekietedavo. bet nuo 3 menesio kai pradejo kelissyk i diena tai iki siol doh.gif kazkaip mums sutapo dazno kakucio prasidejimas su probiotiku kurso gerimu, nes 3 menesiu labai pilvuka pute, tai gerem probiotikus, cia kazkas maciau klause apie juos, tai mes gerem po puse kapsules i diena ir mums labai pagelbejo thumbup.gif bet nuo tada kakot daznai pradejo ir iki siol, uch... rolleyes.gif kai pradejom ragaut kosytes nelabai kas su kakojimu pasikeite g.gif
Atsakyti
tai as ir klausiau nes mums linex liepe bet dabar neduodu pagalvojau kad 3 tai neviduriavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 03 09, 19:58)
tai as ir klausiau nes mums linex  liepe bet dabar neduodu pagalvojau kad 3 tai neviduriavimas g.gif

o pas tave labai skystai kakina? jei taip, ir plius dar beria uzpakaliuka ir prastai valgo tai gali buti ir viduriavimas, o gali 5 syk i diena ir neviduriavimas, tiesiog greita medziagu apytaka (kad man kas tokia blush2.gif )
Atsakyti
Labas mamytės.Norejau paklausti apie tarpa tarp maitynimo?Per kiek duodate vaikeliui valgyti?Tai yra kiek laiko praeina nuo pirmo maitynimo iki kito? Mano valge kas 3 valandas,o dabar nelabai nori mišinelio,gal per dažnai siulau?Jau rašiau,kad jau ir papyldomai valgome daržovių tyrelių,valgo jos neblogai,bet pora dienų nelabai nori mišinelio valgyti,suvalgo apie 50ml,o būna visai atsisake.Gal nori jau tiršto maisto?Dar galvuoju,gal dantukai kalosi? g.gif
Atsakyti
OKSIK. , o kokį mišinėlį valgot? g.gif
Maniškis valgė Aptamil AR, bet irgi pradėjo nebenorėt, pakeičiau į Aptamil 2 ir puikiausiai bigsmile.gif
Atsakyti