Mielos mamytės, sveikinu visas su Kovo 8-ąja!!! Puikios pavasariškos nuotaikos, kuo daugiau smagių akimrkų, neišblėstančio žavesio ir, be abejo, meilės!!![FONT=Arial][COLOR=deeppink][SIZE=7]
Papildyta:
Mielos mamytės, sveikinu visas su Kovo 8-ąja!!! Puikios pavasariškos nuotaikos, kuo daugiau smagių akimrkų, neišblėstančio žavesio ir, be abejo, meilės!!!
Mes valgom ryžių košę ir nekietėja viduriukai, gal dėl to, kad ir slyvų tyrelės kaip deserto ragaujam
Kalbat apie manus, gal ir nereikia 5 mėn. duoti, bet vėliau kartais duosiu, juk manai gaminami iš kviečių, o pastaruosius tikrai valgom, ane?
o dėl grikių taip pat galima suabejoti, jie prie daugiau alergizuojančių produktų priskiriami, patys nekalčiausi yra ryžiai
su moters diena!!!
norėjau paklausti, o statyt leliukus jums patarė, ar pačios statot?

Kalbat apie manus, gal ir nereikia 5 mėn. duoti, bet vėliau kartais duosiu, juk manai gaminami iš kviečių, o pastaruosius tikrai valgom, ane?

o dėl grikių taip pat galima suabejoti, jie prie daugiau alergizuojančių produktų priskiriami, patys nekalčiausi yra ryžiai

su moters diena!!!

norėjau paklausti, o statyt leliukus jums patarė, ar pačios statot?
man tai niekas nepatarineja , galvoju savo galva kaip auginau mergaite taip ir dabar . jau kojytem remia tai ir leidziu siek tiek pastoveti prilaikant

QUOTE(Migdole @ 2008 03 08, 16:07)
Ryziai kietina viduriukus. O as gi prirasiau, kad valgom avizine kose, taigi ten kvieciu kose. Tai va apsimelavau, ilgai ieskojau ieskojau, nes pas mus vien avizine nuo 6men parduoda tai ir uzsifiksavo. Tai persiprasau.
tai va valgom ryte darzoviene mamos virta, o popiet kvietine. po 50ml suvalgo nuo daugiau ziaugcioja, tai ir neduodu. kita savaite virsiu grikiu paragaut.
Siandien lauke taip juokinga buvo, isejom su mazium pavaiksciot, ne vienos mamos su vaiku nebuvo. Vieni pavaiksciojom. Smagu, kad visos svencia
mes ir vakare vaziuojam pasvest, o leliukas su dieduku pabus 
tai va valgom ryte darzoviene mamos virta, o popiet kvietine. po 50ml suvalgo nuo daugiau ziaugcioja, tai ir neduodu. kita savaite virsiu grikiu paragaut.
Siandien lauke taip juokinga buvo, isejom su mazium pavaiksciot, ne vienos mamos su vaiku nebuvo. Vieni pavaiksciojom. Smagu, kad visos svencia

na mums tai ryziai nekietina nei kiek, net ir nesupykciau jei pakietintu trupuciuka, nes mano mergina kakoja i para 3- 4 kartus

Linksmai pasveskit Migdole

mes bandom valgyti ryziu kose, ir mums visai nekietina viduriu. tai manau, kad tai tik taip sako kad kietina.

QUOTE(mrs.ieva @ 2008 03 08, 22:27)
na mums tai ryziai nekietina nei kiek, net ir nesupykciau jei pakietintu trupuciuka, nes mano mergina kakoja i para 3- 4 kartus

ar tavo mergaite visada taip kakoja ar tik kai pradejot papildoma maista ivesti

mano darydavo tik karta per para o dabar tai 3-5 kartus tai kazkaip nervina nes ir gerokai skysciau

QUOTE(villmucka @ 2008 03 09, 11:23)
ar tavo mergaite visada taip kakoja ar tik kai pradejot papildoma maista ivesti
mano darydavo tik karta per para o dabar tai 3-5 kartus tai kazkaip nervina nes ir gerokai skysciau
vakarais visada ryzius duodu , noreciau ivest jau ir avizine kose bet bijau kad visai skystai prades varyt 

na mano mergyte iki pirmo menesio kakodavo daznai, kaip ir visi naujagimiai turbut

tai as ir klausiau nes mums linex liepe bet dabar neduodu pagalvojau kad 3 tai neviduriavimas

QUOTE(villmucka @ 2008 03 09, 19:58)
tai as ir klausiau nes mums linex liepe bet dabar neduodu pagalvojau kad 3 tai neviduriavimas 

o pas tave labai skystai kakina? jei taip, ir plius dar beria uzpakaliuka ir prastai valgo tai gali buti ir viduriavimas, o gali 5 syk i diena ir neviduriavimas, tiesiog greita medziagu apytaka (kad man kas tokia

Labas mamytės.Norejau paklausti apie tarpa tarp maitynimo?Per kiek duodate vaikeliui valgyti?Tai yra kiek laiko praeina nuo pirmo maitynimo iki kito? Mano valge kas 3 valandas,o dabar nelabai nori mišinelio,gal per dažnai siulau?Jau rašiau,kad jau ir papyldomai valgome daržovių tyrelių,valgo jos neblogai,bet pora dienų nelabai nori mišinelio valgyti,suvalgo apie 50ml,o būna visai atsisake.Gal nori jau tiršto maisto?Dar galvuoju,gal dantukai kalosi?