Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

Girdejau,kad pastarojų metų nelabai rekomendoja duoti avižinių košių,todel,kad jose yra gliutenas,tai toks elementas nuo kurio vaikams net gali išsivysti skrandžio ligos.Patarčiau nerizikuoti.Geriausias variantas tai grikiai.ryžiai .Nuo puse metų galima banditi kukuruzos.O avižos pradeti valgyti kai vaikas jau paaugs.O manos tikrai bevertes kruopos,tik tukina vaikus. 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OKSIK.: 07 kovo 2008 - 18:38
As pirkau specialia avizine kose vaikams nuo 4men. Ten parasyta be gliuteno ir cukraus.
Atsakyti
QUOTE(sandritadv @ 2008 03 07, 11:00)
Linex sureguliuoja vidurius,bet ar jis galimas mazyliam... g.gif Kad duphalac galima ir nuo 2men tai zinau,bet linex... doh.gif

mano abiems vaikams linex rasydavo gydytojas ,galima nuo gimimo taip man sake g.gif
Papildyta:
QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 07, 17:03)
bet maniske nelabai nori valgyti kosiu tai tik del to klausiu blush2.gif

retkarciais as vyresniajai duodavau ,manau ir tam duosiu , nenuolat bet raciono paivairinimui nepakenks . bigsmile.gif mes vos ne ant manu uzaugome ir buvo maistas o dabar kazkaip jis visai nuvertinamas unsure.gif
Atsakyti
MANISKIS IRGI NEVALGO TU KOSIU GALVOJU O JEI BULVYTES IR MORKYTES KOSYTE VISKY UZPILTI MISINIU tongue.gif ,KA JUS MANOT MAMYTES g.gif
Atsakyti
Labas, mamces. Norejau Jusu visu paklaust ar ir jusiskiai taip daro?
Maitinu guledama, sunus aisku guli ant sono, bet jeigu nelabai alkanas tai valgydamas pradeda verstis ant pilvo, paskui nusliauzia, paskui vel atliauzia ir bando valgyti guledamas ant pilvo. Man tai aisku tas pats, kaip jis nori tegul valgo, bet gi uzsispaudzia sau nosi mano papu blink.gif nesuprantu ko jis taip vartosi, ar duksta, ar gal pilve kas ne taip? g.gif
aciuks.gif uz patarimus apie maista, manau kad pradesim dar ne sia savaite, nes dabar vel snargliai ir piktumai uzpuole. Gal dantys? cray.gif
OKSIK parasyk daugiau apie VEGA ACIDOPHILUS BIFIDUS. Ar jums daktare patare?
Ate, assa.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 03 07, 22:12)
Labas, mamces. Norejau Jusu visu paklaust ar ir jusiskiai taip daro?
Maitinu guledama, sunus aisku guli ant sono, bet jeigu nelabai alkanas tai valgydamas pradeda verstis ant pilvo, paskui nusliauzia, paskui vel atliauzia ir bando valgyti guledamas ant pilvo. Man tai aisku tas pats, kaip jis nori tegul valgo, bet gi uzsispaudzia sau nosi mano papu blink.gif  nesuprantu ko jis taip vartosi, ar duksta, ar gal pilve kas ne taip? g.gif
aciuks.gif uz patarimus apie maista, manau kad pradesim dar ne sia savaite, nes dabar vel snargliai ir piktumai uzpuole. Gal dantys? cray.gif
OKSIK parasyk daugiau apie VEGA ACIDOPHILUS BIFIDUS. Ar jums daktare patare?
Ate,  assa.gif

Labutis.Taip mums, patare mūsų pediatre,vartuoti reikia 2 kartus per dieną ryte ir vakare po puse kapsules,galima ji sumaišyti su maistų.Jos gerai vartuoti po ligos,po antibiotikų vartuojimo,nuo pilvo putimo ir t.t.Man pasiule daktare,sake labai padeda. 2.gif
Papildyta:
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 07, 22:01)
MANISKIS IRGI NEVALGO TU KOSIU GALVOJU O JEI BULVYTES IR MORKYTES KOSYTE VISKY UZPILTI MISINIU  tongue.gif ,KA JUS MANOT MAMYTES  g.gif

Taip ir reikia dariti,negalima iki metų vaikams gerti karves pieno,o su mišinelių pas tas! 2.gif
Atsakyti
Mano maziukas labai nori stoveti ( jam 5men1sav)- kai pastatau tai net dziugauja ir juokiasi( laikau uz pazastyciu). Zinau kad tai nera gerai todel stengiuosi daznai nestatyti jo - ir visa laika stebiu kad remtusi pilna pedute mirksiukas.gif O kaip su sodinimu? Ar pasisodinat vaikeli sau ant keliu, jo nugaryte remiasi i mane- kiek laiko taip leidziate sedeti? Kaip mokinti vaika atsisesti? Gal yra kokiu naudingu pratimuku kurie padeda vaikeliui pasiruosti sestis? g.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS MAMYTES SU KOVO 8- AJA, LINKIU MEILES, DZIAUGSMO, DAUG VAIKU SYPSENU IR GELEZINES KANTRYBES oro_buckis.gif
Atsakyti
Mano pupa 65 cm ir 7 kg. Vartosi po visa kambari, grauzia viska is eiles biggrin.gif labiausiai patinka, kai nuciumpa koki zurnala ar seses knyga - abiem zandais kerta - tik spek popierius traukt is burnos lotuliukas.gif Skaitau, kad jau beveik visos papildomai primaitinat. man gydytoja iki 6 men. sake nieko nereikia nono.gif, as ir pati zinojau, kad iki 6 men. MP pakanka, bet siandien nesusilaikiau - gavo 2.gif slyvu tyreles - beveik puse indelio iskabliavo, butu ir dar daugiau norejusi, bet nebedaviau. Gal jau laikas morku tyreles duot g.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2008 03 08, 11:55)
Mano pupa 65 cm ir 7 kg. Vartosi po visa kambari, grauzia viska is eiles biggrin.gif labiausiai patinka, kai nuciumpa koki zurnala ar seses knyga - abiem zandais kerta - tik spek popierius traukt is burnos lotuliukas.gif Skaitau, kad jau beveik visos papildomai primaitinat. man gydytoja iki 6 men. sake nieko nereikia  nono.gif, as ir pati zinojau, kad iki 6 men. MP pakanka, bet siandien nesusilaikiau - gavo  2.gif slyvu tyreles - beveik puse indelio iskabliavo, butu ir dar daugiau norejusi, bet nebedaviau. Gal jau laikas morku tyreles duot g.gif

na matai kaip tie musu vaikuciai nori kitokio maistelio paragauti, gal jiems pienukas jau pabodo, kiek gi galima lotuliukas.gif zinoma as juokauju. bet trupuciuka duoti paragauti kitokio maistelio musu amziaus vaikuciams - darzoviu ar vaisiu kosytes manau tikrai nieko blogo. svarbiausia kad tai nebutu vietoj pienuko. o nuo kito menesio bus galima ir vietoj pienuko jau duoti.
as vakar padariau savo merginai ryziu kosytes, tai nemaza toki bliuduka sukirto bigsmile.gif bet man tie ryziai kazkokie keisti pasirode. as pirkau hipp ryzius, ten tokie milteliai su pienuku sumaisai ir kosyte gatava, nei virti, nei ka. kazin ar tikrai jie organic kaip parasyta? g.gif gal kas bandet is mamyciu?
Atsakyti
[vakar padariau savo merginai ryziu kosytes, tai nemaza toki bliuduka sukirto bigsmile.gif bet man tie ryziai kazkokie keisti pasirode. as pirkau hipp ryzius, ten tokie milteliai su pienuku sumaisai ir kosyte gatava, nei virti, nei ka. kazin ar tikrai jie organic kaip parasyta? g.gif gal kas bandet is mamyciu?
[/quote]

as pirkau hipp pirmoji kudykiu kose ten raso kad su pienu , mums labai patiko dabar nupirkau nestle su aviete nuo 5 men keistoka man jinai g.gif
Atsakyti
Ryziai kietina viduriukus. O as gi prirasiau, kad valgom avizine kose, taigi ten kvieciu kose. Tai va apsimelavau, ilgai ieskojau ieskojau, nes pas mus vien avizine nuo 6men parduoda tai ir uzsifiksavo. Tai persiprasau.
tai va valgom ryte darzoviene mamos virta, o popiet kvietine. po 50ml suvalgo nuo daugiau ziaugcioja, tai ir neduodu. kita savaite virsiu grikiu paragaut.
Siandien lauke taip juokinga buvo, isejom su mazium pavaiksciot, ne vienos mamos su vaiku nebuvo. Vieni pavaiksciojom. Smagu, kad visos svencia smile.gif mes ir vakare vaziuojam pasvest, o leliukas su dieduku pabus smile.gif
Atsakyti