Labas rytas.
Sekmadieniais pas mane būna "Kompiuteriui - NE" diena, tai radau oho kiek prirašėt

Pricitavau, kažin ar viską leis ir parašyt...
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 15, 16:24)
Beja.. Kokie jusu manymu geriausi antidepresantai? Kad nebutu labai stiprus ir pashalinio poveikio kuo maziau? Niekada nesu vartojus, bet jauciu jau atejo laikas.
Zoloftas man netiko, nors labai jį gyrė daug kas, o Seroxat visai neblogai, bent po pirmos savaitės tikrai geriau nei Zolofto poveikis.
Jei teisingai supratau, šiandien turėtum turėt tyrimo atsakymas, pamatysi kaip palengvės kai viskas gerai bus. Aš tik po jo ir patikėjau, kad viskas gali būti nuo nervų
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 15, 22:42)
Man anksciau buve yra. Bet tokie budingi simptomai, bet shi karta kitaip. Ir prasidejo viskas, ne ish nervu, o namie per atostogas, tas ir neramina. Tada gerai buvo viskas su nuotaika ir aplamai. Grizus cia tik blogejo. Bet vis prisimenu pradzia, kad nebuvo kazkokiu stresu, tai ir neramu darosi. Ir viskas taip po bishki, ranka, koja ir t.t. Na nezinau...
Sako, kad organizmas gali priimti kaip stresą ir tai ko mes nesuvokiam kaip streso

Tas mūsų perdėtas jautrumas...
QUOTE(abio @ 2008 03 16, 11:35)
tokioms imlioms moterims, kaip mes.. Labai legva uzsikresti naujais simptomais.

)
Jeigu va dabar trude nebutu paskaiciusi kirmeliaus baimiu, tai ir nebutu prisigalvojusi..

)
Abio tu kaip iš psichoterapijos vadovėlio parašei

Psichoterapeutas lygiai taip sakė. Vegetacinė kankina mus, įaudrina protą mintis, paveikia centrinę nervų sistemą, pasidarom imlios, tas imlumas suveikia atgaliniu ryšiu, prisigalvojam ir duodam vėl impulsą centrinei nervų sistemai, o ji vegetacinę užsuka... Ir gaunasi užburtas ratas. Kaip pasakojo, organizmas yra nuolat skanuojamas, tik tie pojūčiai pas žmogų, kuris yra sveikas ir stiprus, jie nesifiksuoja. O mūsų atveju, skanuojant visi bent menkiausi jausmeliai, pokyčiai yra siunčiami į sąmonę, užtat ir tų simptomų begalės... Juk visus sudėjus tai turbūt visas ligas sau prisitaikyt galėtume, ar ne?
QUOTE(Mind @ 2008 03 16, 11:39)
O kad mes issigastam ir prisitaikom kiekviena sau ... tai cia vel gal i nauda...pasieskom daugiau informacijos, pasidomim, pasidarom dar vienus tyrimus, kuriu, galbut, nebutume dare ir kai suzinome, kad viskas gerai...ateina nusiraminimas.
... iki kito karto
QUOTE(Mind @ 2008 03 16, 18:42)
Kai as savo gydytojai pasiskundziau, kad man yra problemu tarp menciu, kad tirpsta ranka, tai man israse vaistus Aponil. Negeriau as jo niekada, tik vaziuodama i UK visada vezuosi. Jis receptinis. Anglijoj kazka panasaus, aisku, irgi reiketu pirkti su receptu, tik va, kad niekas panasiu problemu Kirmeliui nepripazino ir vaistu neskyre. Tas vaistas, ko gero, butu kitu pavadinimu, bet, manau, kad gal padetu. Nes jis yra raumenis atpalaiduojantis, priesuzdegiminis, priesreumatinis vaistas.
Aš gėriau porą kartų, čia ta pati veikli medžiaga kaip Nimesilio, nimesulidas. Nuima skausmą porai dienų net, bet po to ir vėl. Padėjo tik tempimo pratimai, elektrą praleido, už galvos buvo pakabinę keletą kartų, kol pradėjo taisytis reikalai...
QUOTE(augjogx @ 2008 03 16, 21:45)

O man dar siandien sove mintis pasidaryti limfodrenazini masaza ar kaip ji ten vadina. Nesu darius bet galvoju kraujotaka tai tikrai turetu suatyvinti. Kiek cia galima vaistams metyti pinigua gal reikia malonumui paskirti dali. Gal kuri esat meginus?
Bandžiau limfodrenažinį. Pirmi kartai skausmingi, po to nieko. Ką pajutau - lengvumas kojose, troškulys po procedūrų ir palaksčiau į tualetą

Šiaip ypatingo superinio poveikio nebuvo, bet jei kamuoja skausmai, maudimai kojose, tai labai liux. Aišku, to minus centimetrų poveikio nebuvo man. Apskritai manau visos procedūros yra į naudą. Ir dar, limfodrenažinis daromas rankomis, bet jei turi minty vakuuminį masažą, tai to nebandžiau, bet pažįstu kas darėsi, sakė labai skaudus, net mėlynės lieka, bet tipo palygėjo celiulitas
QUOTE(Mind @ 2008 03 17, 08:03)
Siaip tai dabar kasdien vaikstau su "salmu" ant galvos, "girta", nenuovoki, nedarbinga, negalinti susikaupt normaliam maitinimuisi - jauciu, kad "stogas" netvarkoj, bet lyg ir nera taip blogai kol kas tai nepuolu pas daktara. Per 8 metus tai bus pirma ziema(tikiuosi), kai istempiau be antidepresantu. Bandysiu pavartoti, kaip cia minejo, Triptan FORTE, noriu dar nakvisos nusipirkti...
Kantri matyt... Man net periodinės tokios būsenos žiauriai išmuša iš pusiausvyros.
Triptan forte geras daiktas, tik reikia gert mažiausiai pora mėn, bent taip gydytoja sakė. Triptan complex irgi geras, ten ta pati dozė tik dar papildyta kitais papildais.
QUOTE(augjogx @ 2008 03 17, 08:55)
O mano vaikas pasiskunde sirdies negalavimu tai as taip isigandau kad mano negalavimai antram plane pasiliko. Nes kai vaiku sirdi skauda tai mano skausmai ir tirpimai dzin.
Prieš mėnesį gulėjom ligoninėj, vaikui buvo laringitas, grįžom parsivežėm rota virusą. Visi mano vaistai buvo namuose, nei karto neprireikė. Kai atsirado tai kas svarbiau, visi simptomai dingo... Manau, tai aiškiai rodo, kad nerviniu pagrindu tos visos "ligos" ...
QUOTE(trude @ 2008 03 17, 09:17)
man tai vėl pradėjo šoną, šonkaulius skaudėt

Čia vėl mano neuralgija
Draugė mano

Man menkiausias vėjelis, vos vos pašalu ir iškart griebia. IR kartais taip, kad net įkvėpt sunku būna