O kuriai nors yra buvęs simptomas, kad kartais nukreipi žvilgsnį, bet vaizdas lyg užvėluoja?

Labas visoms.. Na atsakymas testo - nieko nera. Visai nieko. Net ataugu ar uzspausto nervo. Kame problema tada? Ash jauciu ka jauciu. Ir nuo tos zinios man geriau nepasidare... Kaip tai paaishkint????

QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 17, 13:58)
Labas visoms.. Na atsakymas testo - nieko nera. Visai nieko. Net ataugu ar uzspausto nervo. Kame problema tada? Ash jauciu ka jauciu. Ir nuo tos zinios man geriau nepasidare... Kaip tai paaishkint???? 

Dabar jau tikrai nusiramink

Kažkaip irgi ilgokai mušiausi į krūtinę ir bandžiau įrodyt gydytojai, kad kokie nervai, gi man tooookie fiziniai pojūčiai, man taip viskas kūne jaučiasi... O dabar kai vartoju vaistus, kurie tikrai nėra nei nuskausminantys, nei priešuždegiminiai, bene gausiu sutikt, kad tikrai nervai

QUOTE(Jurgele @ 2008 03 17, 13:56)
O kuriai nors yra buvęs simptomas, kad kartais nukreipi žvilgsnį, bet vaizdas lyg užvėluoja? 

man ne

QUOTE(Jurgele @ 2008 03 17, 14:00)
O dabar kai vartoju vaistus, kurie tikrai nėra nei nuskausminantys, nei priešuždegiminiai, bene gausiu sutikt, kad tikrai nervai 

o po kiek laiko gerimo pradedi jaustis geriau ( na zvalesne)
QUOTE(Jurgele @ 2008 03 17, 12:00)
Dabar jau tikrai nusiramink
Ar nepalengvėjo?
Kažkaip irgi ilgokai mušiausi į krūtinę ir bandžiau įrodyt gydytojai, kad kokie nervai, gi man tooookie fiziniai pojūčiai, man taip viskas kūne jaučiasi... O dabar kai vartoju vaistus, kurie tikrai nėra nei nuskausminantys, nei priešuždegiminiai, bene gausiu sutikt, kad tikrai nervai

Moralishkai taip..bet fizishkai ne... Visai ne

QUOTE(Jurgele @ 2008 03 17, 14:56)

Man taip budavo.

Jo ir labai daznai
Kirmelius,sveikinu,tau vegetodistinija
tai geriau nei IS
ar sveicia pas jus saule ,kaip nuotaikos ?
as buvau masaze,ryt y manksta eisiu..dar kamuoly nauja pirksiu,vaikas senajy pradure
Dar noriu y soliariuma ir naujos sukuosenos
gal sveikstu ...

as buvau masaze,ryt y manksta eisiu..dar kamuoly nauja pirksiu,vaikas senajy pradure

QUOTE(Jurlin @ 2008 03 17, 14:14)
o po kiek laiko gerimo pradedi jaustis geriau ( na zvalesne)
Sunku pasakyt. Apskritai tie simptomai lengvesni nei pradžioj pasidarė ir nuo visokių žolių ir nereceptinių (neuro forte, nervoheel, dormiplanto, sukatžolių), o pradėjau gert vaistus, tai pradėjo gal po poros savaičių taip jau šviesėt akyse.
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 17, 14:18)
Pritariu husmor... Sveika prisijungusi

QUOTE(oda @ 2008 03 17, 14:32)
Man taip budavo.
QUOTE(augjogx @ 2008 03 17, 14:59)
Jo ir labai daznai
Uff, ramiau paliko.
QUOTE(husmor @ 2008 03 17, 15:11)

aha, man taip kartais būna. Tyrė akių dugną, nieko nerado, bet rado slaptą žvairumą

Papildyta:
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 17, 14:58)

Nu va o tu nervinaisi. Tai dabar atsikvėpk giliau ir nusiramink. Juk visos tau vardinam tuos pačius simptomus, bet tau nesitiki. O kai nusiraminsi gal jie po truputį ir trauktis pradės, o dabar labai jau įsiaudrinus buvai. Džiaugiuosi, kad tau nieko nerado

O va noriu paklausti dar jūsų. Aš ejau prieš pus antrų metų pas labai gera psichiatrą, bet valdiškai. Na tada man buvo adaptacijos sutrikimas (gimus dukrytei su negalia). O va dabar mane pradėjo viena moteriškaitė gasdinti, kad jei bus koks nors įrašas psichikos sveikatos įrašas negalėsiu nei teisių laikytis, nei jokio vaiko globot. O kaip tik planuoju teises laikytis

Kam teko su tuo susidiurti? kažkokia nesąmonė

QUOTE(husmor @ 2008 03 17, 17:11)
Kirmelius,sveikinu,tau vegetodistinija
tai geriau nei IS
gal sveikstu ... 

Sveikinu,aisku sveiksti! Bet kaip man prisiverst nueit i soliariuma?Tuo labiau,kad iki jo 10 zingsniu nuo namu....Aplamai reikia nueit i kirpykla pasidazyt saknis,bet bijau,nes kirpykloje galva sukasi ir pykina

QUOTE(trude @ 2008 03 17, 16:03)
aha, man taip kartais būna. Tyrė akių dugną, nieko nerado, bet rado slaptą žvairumą

Kaip įdomiai

Papildyta:
QUOTE(olive @ 2008 03 17, 16:06)
Aplamai reikia nueit i kirpykla pasidazyt saknis,bet bijau,nes kirpykloje galva sukasi ir pykina 

Ir man taip pradžioj buvo