Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

As nebuvus pas joky psichologa..gal jis ir ismokintu panikos metu nusiraminti.. g.gif pastebejau,kai atsigulus y lova,ima viskas siubuot..banguot..tada stengiuosi atsipalaiduot.. atsipalaiduoji ir uzmiegi..budavo laikas,kai bijodavau gult y lova,,o jei dar namie viena budavau,be vyro,tai is viso prie atrakintu duru miegodavau,a vdrug numirsiu doh.gif
Atsakyti
Beja tie augaliniai Triptan ar padeda? Atsius man..
Tai jei siuncia Triptana tai prie to pacio ir Ginkosano lai imeta, jis kraujotaka gerina. Man su triptanu buvo israse tikrai energijos daugiau buvo
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 17, 20:53)
As nebuvus pas joky psichologa..gal jis ir ismokintu panikos metu  nusiraminti.. g.gif  pastebejau,kai atsigulus y lova,ima viskas siubuot..banguot..tada stengiuosi atsipalaiduot.. atsipalaiduoji ir uzmiegi..budavo laikas,kai bijodavau gult y lova,,o jei dar namie viena budavau,be vyro,tai is viso prie atrakintu duru miegodavau,a vdrug numirsiu  doh.gif

manes niekas nesupranta, o cia man gera, nes esu tarp tokiu paciu ir suprantam kas ir kaip. kaip viskas panasu visom. man siek tiek stringa miegas. nakti prabundu ir atrodo issimiegojusi esu, o pasirodo tik pora val praejo nuo atsigulimo ir tada tokia kvailasavijauta uzvaldo, vartausi, neuzmiegu, o paryciais vel atsijungiu. tai stengiuosi eiti miegoti velai ir labai isvargusi, kad smigciau visai nakciai
Atsakyti
Man rodos kirmieliau as tave vesiuos i jogai kai grisi, kad tas pamikas stumtum nuo saves.

man ner ne isvarzos ne ostechondrozes, bet panika tirpimai slubavimas ir koju pakirtimas akyse tamsumas galvojimai apie baisias ligas - visa tai buvo . Ir dabar uzeina, bet kiek imanydama griebiuosi ka nors veikti, arba eiti judeti kad tik neisileisti tu minciu.
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 17, 21:59)
manes niekas nesupranta, o cia man gera, nes esu tarp tokiu paciu ir suprantam kas ir kaip. kaip viskas panasu visom. man siek tiek stringa miegas. nakti prabundu ir atrodo issimiegojusi esu, o pasirodo tik pora val praejo nuo atsigulimo ir tada tokia kvailasavijauta uzvaldo, vartausi, neuzmiegu, o paryciais vel atsijungiu. tai stengiuosi eiti miegoti velai ir labai isvargusi, kad smigciau visai nakciai

"Stilnox" nusipirk, jei nesumaisiau pavadinomo,tai migdomieji.. galima gert ir vidurnakty..veikia visas miego stadijas.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 17, 21:02)
"Stilnox" nusipirk, jei nesumaisiau pavadinomo,tai migdomieji.. galima gert ir vidurnakty..veikia visas miego stadijas.

butinai paieskosiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kirmelius,2008 03 17, 20:42]
[quote=Mind,2008 03 17, 17:10]
Sveikinu, Kirmeliau 4u.gif Pasitvirtino musu diagnozes. Ten vienas sakinys yra, manau, vertas demesio. Atrodo odos. Kur raso, kad trinka kraujotaka ir t.t. Manau, kad tavo atveju butent tai ir yra. Tau butinai reikia antidepresantu pavartot, pamatytum, kaip pageretu.
Kada, Kirmeliau, vaziuosi namo?
Papildyta:

Kita savaite... Jei dar paeisiu. Nes vis blogiau.
Papildyta:
Beja tie augaliniai Triptan ar padeda? Atsius man..
[/quote]
As geriau juos ir dabar pradejau.Bet siulyciau vis delto antidepresantu, nes nenoriu gasdint tikrai nepraeis kaip niekur nieko.As net galvodavau, kad tik neisprotet, siaubina.As prisimenu save, lygiai taip pat nenorejau pripazint, kad man depresija, nesamone, man juk skauda , bloguoju ir t.t.Bet yra kaip yra, ir tikrai kaip gera buvo kai baigesi visi blogumai, vel pradejau gyvent.
Atsakyti
Stilnox pasirodo receptiniai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 17, 22:07)
Stilnox pasirodo receptiniai  sad.gif

taip,bet ju gali israsyt gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 17, 21:13)
taip,bet ju gali israsyt gydytojas  mirksiukas.gif

tai, kad nebevaikstau pas juos, nes ner prasmes savo terapiautes kankinti su savo bedom, ji niekuo negali padeti man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 03 17, 22:16)
tai, kad nebevaikstau pas juos, nes ner prasmes savo terapiautes kankinti su savo bedom, ji niekuo negali padeti man  rolleyes.gif

na..receptu ir siunimu y masazus ar kitokia fiozetaripija..gali nueit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 03 17, 19:00)
Man rodos kirmieliau as tave vesiuos i jogai kai grisi, kad tas pamikas stumtum nuo saves.

man ner ne isvarzos ne ostechondrozes, bet panika tirpimai slubavimas ir koju pakirtimas akyse tamsumas galvojimai apie baisias ligas  - visa tai buvo . Ir dabar uzeina, bet kiek imanydama griebiuosi ka nors veikti, arba eiti judeti kad tik neisileisti tu minciu.

Vezkis kad ir i pasaulio krashta, kad tik padetu... 4u.gif Jau prie mirties jauciuos. Prisitaikiau sau ALS, del tu silpnumu progresuojanciu...Na tinka.. Ir MR nesimato jos pradzioj..Oi nuprotejau jau sad.gif
Atsakyti