Įkraunama...
Įkraunama...

vegetacine distonija -antra dalis

[quote=husmor,2008 03 04, 18:23]
nes su tokiom ligom,negera darosi karstame vandenyje..tipt kunas ima,man viena mergaite pasakojo apie tokius pojucius..kad nepernesa karscio,nors ka as zinau,gal ne visiems taip.. g.gif
Papildyta:

Ne visiems taip...Nezinau. Bijau net eiti i sauna, geriau busiu nezinioj, kol tikrai nesuzinosiu. Arba neishprotesiu. Nes uzspaustas nervas kazko labai nerealu atrodo... sad.gif((((
Atsakyti
[quote=Kirmelius,2008 03 04, 23:12]
[quote=husmor,2008 03 04, 18:23]
nes su tokiom ligom,negera darosi karstame vandenyje..tipt kunas ima,man viena mergaite pasakojo apie tokius pojucius..kad nepernesa karscio,nors ka as zinau,gal ne visiems taip.. g.gif
Papildyta:

Ne visiems taip...Nezinau. Bijau net eiti i sauna, geriau busiu nezinioj, kol tikrai nesuzinosiu. Arba neishprotesiu. Nes uzspaustas nervas kazko labai nerealu atrodo... sad.gif((((
[/quote]
Nusiramink 4u.gif kaip man aiskino gydytoja,kad pastovus stresas ( o tu jy jauti pastoviai ) ttoookias pasekmes palieka...
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 04, 20:31)
Nusiramink  4u.gif  kaip man aiskino gydytoja,kad pastovus stresas ( o tu jy jauti pastoviai ) ttoookias pasekmes palieka...

Bandau...Daba darau viska, kad greiciau ishsitirt, nes tik taip nusiraminsiu... arba ne. Bus matyti. Aciu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kaip gyvenate? Atsibudau shi ryta, nutirpes kitos rankos vienas pirshtas. Ar jum tirpsta po viena? Nezinau net ka begalvoti sad.gif
Atsakyti
Man tirpsta..du mazieji pirstai,ir tai reiskia,kad uzspaustas 6-7 slanstelis.As jau del to tirpimo y galva neimu..dabar ieskau tokio guminio rutuliuko su dygliukais,panasu sunys kramto smile.gif jis sedint fotelyje,galetu man nugara pamasazuot...
Kirmelius,pabandytk kokiu plecianciu pagert,gal kraujotaka pagerintu... g.gif
Man visi kosmarai prasideda vakarais,atsigulus y lova..tada ir lova "siubuot " ima,ir galva svaigsta.. diena kaip diena..o vakare-sakes ..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 05, 09:04)
Man tirpsta..du mazieji pirstai,ir tai reiskia,kad uzspaustas 6-7 slanstelis.As jau del to tirpimo y galva neimu..dabar ieskau tokio guminio rutuliuko su dygliukais,panasu sunys kramto smile.gif jis sedint fotelyje,galetu man nugara pamasazuot...
Kirmelius,pabandytk kokiu plecianciu pagert,gal kraujotaka pagerintu... g.gif
Man visi kosmarai prasideda vakarais,atsigulus y lova..tada ir lova "siubuot " ima,ir galva svaigsta.. diena kaip diena..o vakare-sakes ..

O jums kai tirpsta pirshtai ar skauda sanarius ju? Ar aplamai plashtakos? Man skauda... O po to praeina, jokiu sanariu uzdegimu kraujas nerode. Ir tirpsta ne tie patys pirshtai, bet ivairiai, tai vienas tai kitas, tai visi.. Geriu ginkmedi del kraujotakos. sad.gif
Atsakyti
As tokius pojucius jau kelis menesius jauciu,tai visko buvo ..ir sanariu skausmo,ir tirpimu.ir siaip sustinges kunas..kury laika kaklas y viena puse visai nesisuko..o nugara skauda pastoviai..dar pakausis nutirpsta...va,matai,kiek visokiu nesamoniu dedasi..smile.gif dar nesityriau del IS.
Atsakyti
sveikutes.kaip laikotes?man kazkaip sukasi planetos siandien.tas toks svaigimas kazkoks nuo nugaros man...atrodo nugara uzspausta ir pykina.kirmeliau-pirstai tirpsta todel kad nugaroj uzspausta tau.tau tikrai nieko blogo neras.garantuoju.nepergyvenk.pas mane irgi uzspaustas septintas slankstelis-man vienos akies vyzdis pastoviai issipletes.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 05, 11:00)
As tokius pojucius jau kelis menesius jauciu,tai visko buvo ..ir sanariu skausmo,ir tirpimu.ir siaip sustinges kunas..kury laika kaklas y viena puse visai nesisuko..o nugara skauda pastoviai..dar pakausis nutirpsta...va,matai,kiek visokiu nesamoniu dedasi..smile.gif dar nesityriau del IS.

QUOTE(rjolancikas @ 2008 03 05, 11:41)
sveikutes.kaip laikotes?man kazkaip sukasi planetos siandien.tas toks svaigimas kazkoks nuo nugaros man...atrodo nugara uzspausta ir pykina.kirmeliau-pirstai tirpsta todel kad nugaroj uzspausta tau.tau tikrai nieko blogo neras.garantuoju.nepergyvenk.pas mane irgi uzspaustas septintas slankstelis-man vienos akies vyzdis pastoviai issipletes.

Kaip gerai butu, kad tokie zmones kaip jus, kuriems kazkas panashaus butu cia...Nors bishki apsiraminciau. Esu viena tarp uzsienieciu, niekas tokiu dalyku nepatyre, ner kam pasiguosti smile.gif Nors vis tiek kol neishsitirsiu , nenusiraminsiu, bet bent pakeltu nuotaika. 4u.gif
Atsakyti
tikrai pamatysi nieko blogo neras.suprantu kad tau sunku,kai negali pasisneketi ir niekas taves nesupranta.nors as ir lietuvoj,bet kartais ir cia manes nesupranta... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir cia, Lietuvoj, toki pati, kaip tu, surasti sunku, jautiesi vienisa, nera, kam pasiguosti. Neisi juk palei zmones ir nepasakosi, kas tau darosi. Dazniausiai zmones nesupranta tavo busenos. Net patys artimiausi zmones taves nesupranta, jei jie nera to patyre. Todel yra sunku visur. Gerai, kad cia yra toks skyrelis - galima pabendrauti su tokiais pat zmonemis, o norui esant, galima butu ir susitikti...
Man naktimis tirpsta pirstai desines rankos. Dazniausiai didysis, bet daznai tirpsta ir dar du - bevardis ir mazylis. Ir jie ne tik tirpsta, bet ir labai skauda. Nezinau, ar galima pavadinti tai sanariu skausmu... Man skauda visa pirsta - plesia.
Praeita nakti miegojau Stilnox'o isgerus, nes kitaip nebemiegu. Turbut, del tos keliones is proto kraustaus. Nei menesio nebeliko.
Dar virusa kazkoki pasigavau. Visa musu seima sloguojam, gerkles skauda.
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 03 05, 17:34)
Ir cia, Lietuvoj, toki pati, kaip tu, surasti sunku, jautiesi vienisa, nera, kam pasiguosti. Neisi juk palei zmones ir nepasakosi, kas tau darosi. Dazniausiai zmones nesupranta tavo busenos. Net patys artimiausi zmones taves nesupranta, jei jie nera to patyre. Todel yra sunku visur. Gerai, kad cia yra toks skyrelis - galima pabendrauti su tokiais pat zmonemis, o norui esant, galima butu ir susitikti...
Man naktimis tirpsta pirstai desines rankos. Dazniausiai didysis, bet daznai tirpsta ir dar du - bevardis ir mazylis. Ir jie ne tik tirpsta, bet ir labai skauda. Nezinau, ar galima pavadinti tai sanariu skausmu... Man skauda visa pirsta - plesia.
Praeita nakti miegojau Stilnox'o isgerus, nes kitaip nebemiegu. Turbut, del tos keliones is proto kraustaus. Nei menesio nebeliko.
Dar virusa kazkoki pasigavau. Visa musu seima sloguojam, gerkles skauda.

gerkles skausmas-mano nuolatinis palydovas... verysad.gif o pries pora dienu dar ir mergaite viduriavo.tipo tokia gripo forma-dvi dienas viduriavo,ir temperatura buvo 37.8.tai vel prisinervavau.uztai turbut vel man negerai.bijau kad ir as nesuviduriuociau... verysad.gif
Atsakyti